Reise

Dra på tidenes alpereise til en billig penge

Alpereiser er Nordens største arrangør innen skireiser på Alpene med nærmere 50 000 gjester hvert år. I dag den 29.november kan du spare så mye som 60 prosent på din skiferie. Velg mellom destinasjoner i Italia, Østerrike og Frankrike.

PS: Som sikkerhet i virksomheten har Alpereiser stilt reisegaranti hos Reisegarantifondet.

Black Friday-rabatten gjelder kun i 24 timer.

Her er noen av skidestinasjonene du kan gjøre kupp på:

St. Anton (I Østerrike, partyliv, shopping i Innsbruck, skikjøring for de kravstore og for alle)

St. Anton er kanskje den mest omtalte skiresorten pga sitt heftige partyliv, men det skal da også oppleves en gang. I hvert fall må du få med deg den berømte afterskibaren Mooserwirt som du finner midt i bakken og som selger mer øl enn noen andre barer i Østerrike, til tross for at sesongen er så begrenset.

Se pakkereiser til St. Anton hos alpereiser.no!

Men samtidig skyldes kanskje partykulturen den gode, østerriske stemningen som finnes her fra før. I tillegg er det ikke til å stikken under stol at St. Anton faktisk er blant de beste skiresortene i Alpene, med sitt fantastiske løypenett på hele 280 km og hele 84 heiser. Det er også St. Anton som har fått tilnavnet alpinsporten vugge.

Et preferert valg for de som vil ha litt av alt, og en god miks må det jo være, for de som først har vært i St. Anton reiser som oftest kun tilbake hit.

Priseksempler om du reiser i februar:

Saalbach (Både familievennlig og et partysted i Østerrike)

Det sies at Saalbach er den hyggeligste byen i Alpene, og den mest familievennlige sier andre. Og dette til tross for at den også har rykte på seg for å være et bra partysted.

Med et bilfritt sentrum og et skiområde som er blant verdens beste, så skal du ikke se bort i fra at alle påstandene om Saalbach er korrekte, og at dette kan være svaret på dine drømmer om en herlig skiferie.

Se pakkereiser til Saalbach hos alpereiser.no!

Saalbach frister med hele 70 heiser og 270 km med preparerte løyper, og selvfølgelig masse hyggelige restauranter og lunsjsteder hvor du kan nyte maten i solen til tonene av tirolermusikk.

Priseksempler om du reiser i januar:

Relaterte innlegg
Reise

De beste reisekuppene du gjør på Black Friday

Frister det med en weekendtur til en spennende storby eller vil du vekk til varmen? Eller hva med en herlig skiferie i alpene? Du kan spare penger om du bestiller deg en tur nå. Vi…
Les mer
Reise

Hotellsalg: Opptil 60 % hos Hotels.com

Årets største shoppingevent er rett rundt hjørnet og vi venter forventningsfulle på Black Friday. For å gjøre ventetiden litt lettere er det flere nettbutikker som frister med Black Week, som betyr at du hele uken…
Les mer
Sport

Anton Sport: Salg på hele butikken

Verdt å lese...
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.