Black Friday

Når er Black Friday 2021?

Black Friday er som regel starten på julehandelen for mange. Nettbutikkene tilbyr ofte svært gode priser i forbindelse med handledagen.

I løpet av de siste årene har Black Friday blitt et stort fenomen her i Norge og interessen har eskalert i enorm fart. Fredag 26. november 2021 er det duket igjen for årets største salgsfest. Mange butikker kjører helt ville kampanjer og du har muligheten til å gjøre utrolig gode kupp på julegaver eller produkter du har hatt på ønskelisten.

Følg med, mange butikker begynner tilbudene allerede mandag 22. november og kjører Black Week helt fram til Cyber Monday 29. november. Vi vil holde deg oppdatert gjennom hele handleuken.

Butikkene du må sjekke ut på Black Friday

Vi følger salgene live

Nettavisen og Amedias 75 lokalaviser vil dekke hele Black Friday-måneden. Vi samler de beste salgene ett sted, og gir tips til hvor du kan gjøre knallgode kupp. Nettavisens shoppingavdeling kommer til å følge Black Friday-uken live, fra mandag 22. november til Cyber Monday 29. november 2021. Vi jobber HELE DØGNET, den 26. november, for å lete etter og gi deg de beste tilbudene fra både norske og utenlandske nettbutikker.

Relaterte innlegg
Black Friday

Tips: Slik sjekker du Black Friday-prisene

Det kan være lett å tro at enkelte av tilbudene du finner på Black Friday kan være for gode til å være sanne, men ikke på den måten hvor du blir lurt direkte. Det er…
Les mer
Black Friday

Black Friday 2021: Alt du bør vite om årets Black Friday

Black Friday har definitivt blitt en av årets største handledager, med ekstreme salg, rabatter og utrolige tilbud hos både fysiske butikker og nettbutikker. Black Friday stammer opprinnelig fra USA, og for mange nordmenn betyr dette…
Les mer
Black Friday

Når er Black Friday 2020?

Dette er starten på julehandelen for mange, og nettbutikkene tilbyr ofte svært gode priser i forbindelse med handledagen. Nettavisens shoppingavdeling kommer til å følge Black Friday-uken live, fra mandag 23. november til Cyber Monday 30. november….
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.