Sport

Cyber Monday hos Milrab

Milrab har virkelig slått til med spennende salg på bestselgere i løpet av Black Week, og Cyber Monday er intet unntak. Hele salgskampanjen er blitt byttet ut, og i dag er den store SoveUte-kategorien hos Milrab som er på tilbud.

Her får du superpriser på telt, liggeunderlag, soveposer, hengekøyer, turkjøkken og mye mer. Hvis du er på jakt etter julegaver til friluftsinteresserte venner eller familiemedlemmer, finner du garantert mye interessant på salget!

Vi har laget en topp 5-liste over noen av de beste kjøpene du gjør hos Milrab på Cyber Monday:

1. Telt 

Du kan spare opptil 40 % på de fantastiske teltene fra MSR.

2. Soveposer

Soveposer fra Mammut, Rab, Therm-a-rest, Sea To Summit og flere leverandører er satt ned med opptil 50 %.

3. Liggeunderlag

Liggeunderlag fra Exped, Mammut, Therm-a-rest, Mountain Equipment og flere produsenter er rabattert med opptil 50 %.

4. Hengekøyer

Du kan nå spare opptil 45 % på hengekøyer fra Ticket to the Moon, ENO, Sea To Summit og flere leverandører.

5. Turkjøkken

Du kan spare opptil 50 % på produkter knyttet til å spise ute fra de beste merkevarene du kan finne. Se hele utvalget her.

Se hele Cyber Monday-salget til Milrab her!

Relaterte innlegg
SalgskuppSport

20 knallgode sports- og friluftskupp

Sports- og friluftsutstyr er ikke akkurat billig, så det lønner seg å slå til når kvalitetsprodukter og bestselgere er på salg.
Les mer
Sport

Stort Singles Day-salg hos Milrab

Singles Day er en tradisjon som kommer fra Kina, hvor det i 1993 var en gjeng studenter som syntes det var på tide med en dag for feiring av de single. I senere tid har…
Les mer
Sport

Topp 10 dunjakker på salg

Flere nettbutikker har nå Mid Season-sale, og det er mange gode kjøp du kan gjøre om du leter godt nok. Er det ett plagg du bør sikre deg på salg denne sesongen, er det dunjakken….
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.