Skyline Of New York City
Reise

Hotellsalg: Opptil 60 % hos Hotels.com

Årets største shoppingevent er rett rundt hjørnet og vi venter forventningsfulle på Black Friday. For å gjøre ventetiden litt lettere er det flere nettbutikker som frister med Black Week, som betyr at du hele uken kan gjøre fenomenale kupp.

Utnytt kjemperabatter på hotell og bestill deg et deilig ferieavbrekk! Hotellnettstedet Hotels.com tilbyr deg opptil 60 % på hoteller i storbyer og solrike reisemål. Hotels er eksperter på overnattingssteder og nå har de tilbud på nesten 10 000 hoteller!

Book innen 3.desember 2019 for å få de beste Black Friday-tilbudene fra Hotels.com. Velg mellom alt fra trehyttelignende strandresorter til elegant innredede private villaer med svømmebasseng til ditt neste eventyr.

Stor oversikt: Alle Black Week-salgene.

Her er 6 hotellkupp:

The Benjamin

Expo Hotel Barcelona

H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

Luxury Suites Amsterdam

Hotel Figurosa, Los Angeles

Relaterte innlegg
Reise

Dra på tidenes alpereise til en billig penge

Alpereiser er Nordens største arrangør innen skireiser på Alpene med nærmere 50 000 gjester hvert år. I dag den 29.november kan du spare så mye som 60 prosent på din skiferie. Velg mellom destinasjoner i…
Les mer
Reise

De beste reisekuppene du gjør på Black Friday

Frister det med en weekendtur til en spennende storby eller vil du vekk til varmen? Eller hva med en herlig skiferie i alpene? Du kan spare penger om du bestiller deg en tur nå. Vi…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.