Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Friday: Spar opptil 75 % hos Hotels.com

Vil du reise på storbyferie eller spandere en reise som julegave? Spar tusenvis av penger på hotell hos Hotels!

Årets største shoppingevent er rett rundt hjørnet og vi venter forventningsfulle på Black Friday. For å gjøre ventetiden litt lettere er det flere nettbutikker som frister med Black Week, som betyr at du hele uken kan gjøre fenomenale kupp.

Utnytt kjemperabatter på hotell og bestill deg et deilig ferieavbrekk! Hotellnettstedet Hotels.com tilbyr deg opptil 75 % på hoteller i storbyer og solrike reisemål. Hotels er eksperter på overnattingssteder og nå har de tilbud på nesten 10 000 hoteller!

Book i perioden 21.–27. november for å få de beste Black Friday-tilbudene fra Hotels.com. Velg mellom alt fra trehyttelignende strandresorter til elegant innredede private villaer med svømmebasseng til ditt neste eventyr.

Her kan du følge 2018-salgene direkte !

Stor oversikt: Alle Black Week-salgene

Her er 8 hotellkupp du gjør nå:


1.Mane Boutique Hotel & Spa, Siem Reap, Kambodsja

Mane Boutique Hotel & Spa, Siem Reap

Legg det sure vinterværet bak deg og ta en ordentlig langtur til Kambodsja, der du kan slappe av i luksus på dette sjarmerende boutiquehotellet. Omgitt av frodige tropiske hager og med spa, spillrom og bassengbar er dette et ideelt sted å hvile ut etter å ha brukt dagen på å utforske templene og Angkor. Bestill på Black Friday og spar opptil 75 prosent på oppholdet.

Se flere hoteller i Siem Reap på salg her.

Black Friday-tilbud: Spar 75 prosent på hotelloppholdet ditt på reisedatoer i perioden 21. november 2018 til 31. mars 2019. Besøk Hotels.com for mer informasjon eller for å bestille. Minstepris på dette hotellet er normalt 4343 kr per natt* utenom Black Friday-salget.

2.Chaweng Noi Pool Villa, Koh Samui, Thailand

Chaweng Noi Pool Villa, Koh Samui, Utendørsbasseng

Sjekk ut denne private boutiqevillaen med det lekre lille svømmebassenget! Ganske enkelt det perfekte stedet for å koble av langt unna hverdagens mas og strev. Ligger bare en kort rusletur fra fantastiske Chaweng Noi Beach. I dette stillehavparadiset vil du ikke ha problemer med å fordrive tiden på en behagelig måte.

Se flere hoteller i Koh Samui fra salget her.

Black Friday-tilbud: Spar 65 prosent på hotelloppholdet ditt på reisedatoer i perioden 21. november 2018 til 31. mars 2019. Besøk Hotels.com for mer informasjon eller for å bestille. Minstepris på dette hotellet er normalt 994 kr per natt* utenom Black Friday-salget.

3.Erten Konak – Special Class, Istanbul, Tyrkia

Erten Konak - Special Class, Istanbul

Er du på utkikk etter et aldri så lite storbyavbrekk i førjulstiden, bør du vurdere Istanbul i Tyrkia, hvor kontinenter støter sammen og gammelt møter nytt. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Den blå moské, Hagia Sofia museum og Basilikacisternen, og er en ideell base for å utforske Istanbuls kulturhistorie.

Se flere hoteller i Istanbul på salg her.

Black Friday-tilbud: Spar 71 prosent på hotelloppholdet ditt på reisedatoer i perioden 21. november 2018 til 31. mars 2019. Besøk Hotels.com for mer informasjon eller for å bestille. Minstepris på dette hotellet er normalt 1055 kr per natt* utenom Black Friday-salget.

4.Jungle Beach by Uga Escapes, Kuchcaveli, Sri Lanka

Jungle Beach by Uga Escapes, Kuchchaveli, Beach Cabin, Bad

Sri Lanka toppet nylig Lonely Planets liste over steder å reise til i 2019, så hvorfor ikke gripe sjansen med Black Friday-salget og booke ditt neste eventyr på landets østkyst? Dette luksushotellet er en strandresort der trær og naturlig vegetasjon smelter inn i hotellets arkitektur og gir følelsen av å bo i en eksklusiv trehytte.

Se flere hoteller i Sri Lanka på salg her.

Black Friday-tilbud: Spar 60 prosent på hotelloppholdet ditt på reisedatoer i perioden 21. november 2018 til 31. mars 2019 (med unntak av 24. og 31. desember). Besøk Hotels.com for mer informasjon eller for å bestille. Minstepris på dette hotellet er normalt 2494 kr per natt* utenom Black Friday-salget.

5.Riad Melhoun & Spa, Marrakech, Marokko

Riad Melhoun & Spa, Marrakech, Inngangsparti

Hotellets eklektiske dekor og imponerende interiør er som hentet rett ut av Instagram-himmelen. Det ligger i gangavstand fra Bahia-palasset og er et ideelt utgangspunkt for Marokko-oppholdet ditt. Slapp av i hotellets tradisjonelle marokkanske salong, komplett med åpent basseng, eller nyt utsikten mot Atlasfjellene fra terrassen i pergolastil.

Se flere hoteller i Marrakech på salg her.

Black Friday-tilbud: Spar 50 prosent på hotelloppholdet ditt på reisedatoer i perioden 21. november 2018 til 31. mars 2019 (med unntak av 23. desember og 3. januar). Besøk Hotels.com for mer informasjon eller for å bestille. Minstepris på dette hotellet er normalt 1682 kr per natt* utenom Black Friday-salget.

6.Riu Plaza, New York, USA

RIU Plaza New York Times Square, New York

Riu Plaza scorer høyt på service, beliggenhet, frokost og rom. Her bor du nærme Broadway, Times Square, Rockefeller Center og Empire State Building. Fra rommene får du nydelig utsikt over New Yorks berømte bysilhuett.

Se flere hoteller i New York på salg her.

Black Friday-tilbud: Spar 55 prosent på hotelloppholdet ditt på reisedatoer i perioden 21. november 2018 til 31. mars 2019 (med unntak av 30. Desember 2018 til 1. Januar 2019). Besøk Hotels.com for mer informasjon eller for å bestille. Minstepris på dette hotellet er normalt 3204 kr per natt* utenom Black Friday-salget.

7.The Ned, London,  England

The Ned, London, Rom (Medium - no roof access), Gjesterom

Ta turen ut på landet til dette hotellet i London, i nærheten av de viktigste severdighetene i London. Hotellet består av 250 gjesterom og 10 restauranter. Dette er også et barnevennlig hotell. Vil du heller bo budsjettvennlig? Da er Marlin Aldgate Tower Bridge et godt valg.

Se flere hoteller i London på salg her.

Black Friday-tilbud: Spar 40 prosent på hotelloppholdet ditt på reisedatoer i perioden 21. november 2018 til 31. mars (med unntak av 23. desember 2018 – 1 januar 2019). Besøk Hotels.com for mer informasjon eller for å bestille. Minstepris på dette hotellet er normalt 2993 kr per natt* utenom Black Friday-salget.

8.Grand Hotel, København, Danmark

Grand Hotel, København, Utvendig

Lonely Planet stemte nylig frem København som den byen i verden man burde besøke i 2019, så hvorfor ikke benytte anledningen til litt dansk hygge du også? Klassiske Grand Hotel ligger sentralt bare minutters gange unna de viktigste severdighetene, som for eksempel Tivoli.

Se flere hoteller i København på salg her.

Black Friday-tilbud: Spar 30 prosent på hotelloppholdet ditt på reisedatoer i perioden 21. november 2018 til 31. mars 2019 (med unntak av 23. til 26. desember og 29. desember til 5. januar). Besøk Hotels.com for mer informasjon eller for å bestille. Minstepris på dette hotellet er normalt 823 kr per natt* utenom Black Friday-salget.

Se flere tilbud hos Hotels her!

Her kan du følge 2018-salgene direkte!

Stor oversikt: Alle Black Week-salgene

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.