SalgskuppSport

20 knallgode sports- og friluftskupp

Dette var våre favoritter fra 2021. Vi oppdaterer saken så fort årets tilbud er på plass.

Nå er det tid for fjellturer og trening. Det er flere nettbutikker med knallgode tilbud som er verdt å sjekke ut. Sports- og treningsutstyr er ikke akkurat billig, så det lønner seg derfor å slå til når kvalitetsprodukter og bestselgere er på salg.

Nå har du virkelig sjansen til å gjøre gode kupp på blant annet joggesko, sportsklokker, elsykler og annet sport- og fritidsutstyr fra lekre merkevarer. 

Vi har plukket ut de 20 beste kuppene du kan gjøre på sport og friluft.

Dæhlie Jacket Seamless Push – satt ned med 56 prosent

Jacket Seamless Push er en lett løpejakke ment for trening ved kalde temperaturer.

Jakken kommer med vind- og vannavvisende front, med brystlomme på venstre side. Resten av jakken fremstår i et lett sømløst materiale i strikket mesh, noe som gir god bevegelighet og ventilasjon.

Johaug Sheen tights Dame – satt ned med 50 prosent

Dette er en supertrendy og feminin tights med ekstra høyt liv. Tightsen har et elastisk og superbehagelig materiale, 360 grader refleksdetaljer og praktisk lomme. Flatterende passform som gjør at du vil føle deg fresh når du skal gi alt på trening.

Oakley Radar EV Prizm Road – du sparer 38 prosent

Prizm teknologien forsterker noen farger og filtrerer bort andre. Dette gjør sikten klar og kontrastene mye skarpere. Det blir da enklere å fokusere på målet og trettheten/belastningen på øynene blir redusert.

Ulvang Rav Kiby Ms Genser – satt ned med 40 prosent

Rav Kiby er en varm og komfortabel ullgenser med klassisk norsk mønster. Genseren er fremstilt i 100% ren og mulesingfri ull. Rav Kiby har god elastisitet, vanlig passform og lange ermer med tommelhull og ekstra høy hals. Rav Kiby kommer i flere fargekombinasjoner.

Mammut Nordwand Pro HS Pants Women Azalea – satt ned med 45 prosent

Dette er, rent subjektivt, det beste av det beste. Ekstremt gjennomtekt, kvalitet i alle ledd, rått design og den kan brukes til alt. En favoritt på topptur fra kjente Mammut!

Citius Classic 48 kajakk – du sparer hele 51 prosent

Citius 48 er perfekt for deg som er lei av av den gamle 51-klassekajakken din og ønsker mer volum og stabilitet enn modellen Classic 44. Classic 48 kommer i tre konstruksjoner. Alle deler er utviklet med tanke på optimal funksjon og brukervennlighet samt lang levetid og problemfri padleglede.

Carhartt Gilliam Jakke – satt ned med 41 prosent

Varm jakke laget av slitesterk og lett materiale. Isolert og vattert for ekstra komfort og har et vannavvisende behandling som gjør jakken motstandsdyktig mot regn og snø. Jakken er allsidig, og kan både brukes som inner – og ytterjakke. 

Twentyfour Flåm Stretch 2-Lags Jakke – satt ned med hele 60 prosent

Lett, teknisk 2-lags jakke fra Twentyfour i herlig farge. Jakken er laget i vanntett materiale, har tapede sømmer og ventilasjonsglidelåser under armene. Den har også en hette med justeringsmuligheter, justerbart liv og borrelåsjustering nederst på armene.

Kari Traa Floke LS – satt ned med 60 prosent

Dette er en undertrøye i en varm ullblanding som er laget for alle typer kalde aktiviteter. Fin merinoull blandet med tekniske fibre danner et mykt, middels tungt materiale med god varme som er naturlig lukthemmende og har god pusteevne. Passformen er smal og feminin med fireveis stretch og paneler under armene som gir stor bevegelsesfrihet.

Nike Speed Tights 7/8 Runway – du sparer hele 75 prosent

En herlig tights fra Nike med stilig design. Den egner seg perfekt til løping, men kan også fint brukes til annen type aktivitet. Det elastiske materialet gir super komfort og to oppbevaringslommer sørger for sikker oppbevaring av for eksempel nøkler.

Icebug Nor BUGrip GTX Sko – satt ned med 40 prosent

Nor er en mellomhøy støvel for deg som ser etter en brukervennlig sko for hverdagsbruk om vinteren. Enkel å ta på og av, vanskelig å leve uten. Veldig stilrent design med en moderne look. Vanntett GORE-TEX® membran holder slaps ute og garanterer tørre føtter. 

Peak Performance Helium Hybrid Hood Jacket – satt ned med 30 prosent

Helium Hybrid Hood-jakken gir deg den perfekte kombinasjonen av bevegelighet, lettvektighet og varme der du trenger det. Dette er en jakke som passer ypperlig til aktivitet i de fleste forhold.

Ser nærmere på jakken her

Haglöfs Rugged Pro Bukse – du sparer hele 40 prosent

En fleksibel bukse med 4-veis stretch som gir god mobilitet. Den er ekstremt robust og kommer med flere taktiske løsninger som passer for tur og villmarksbruk. Den har ekstra beskyttelse på stedene som er utsatt for mest slitasje og er i tillegg vannavstøtende.

Hoka Rocket X Unisex – du sparer 32 prosent

Rocket X er en unisex racesko laget for hurtige, kortere distanser. Dette er den letteste racingskoen Hoka har laget, og den kommer med en 1mm tykk karbonfiberplate for å gi mest mulig effektivitet og respons i hvert steg.

Matador SEG 42 One Bag Travel Backpack – satt ned med 45 prosent

SEG42 er en sekk med minimalistisk design for maksimal organisering. Den hjelper deg med å holder alt organisert i en og samme sekk. Mange smarte inndelinger gjør innholdet lett tilgjengelig fra utsiden. En super investering!

Gekko Flash STR SE – spar 25 prosent

Dette er en spesialutgave av den smarte elhybriden Flash. Den er perfekt for turer og pendling med Shimano E5000 motor og display, et kraftig 418kw batteri og 9 gir med bred girutveksling. Sittestillingen gir et effektivt tråkk, liten belastning på nakke og rygg, og et godt overblikk over trafikken.

Mammut Saentis Knit Low – du sparer 50 prosent

Superlett, teknisk sko som er optimalisert for stiløping. Skoene har et flott design og egner seg til hverdagsbruk. Øvre del av skaftet og pløsa er laget i et stykke og gir en nærmest stømpeliknende tilpasning på foten. Sålen vil gi god sikkerhet også på raske toppturer på fine sommerdager.

Fischer Twin Skin Race IFP felleski – satt ned med 30 prosent

Dette er en ski som egner seg for fine turer, raske treninger og turrenn med varierende og krevende smøreforhod. 100% mohair i fellen gir deg supergodt grep, og fungerer godt ved faste forhold og glaserte spor i de fleste temperaturer. Denne er kåret til Best i Test av DinSide.

Les mer om skiene her

ALFA M/77 Perform Sko – satt ned med 40 prosent

Alfa M/77 Perform er forsvarets egen støvel og er designet for å tåle mye bruk, samt tøft terreng. Den er perfekt for lange turer i fjell og skog, som jakt eller lengre utflukter.

Overdelen og skaftet er i kraftig, slitesterkt lær (2,8-3,0 mm). Ved godt vedlikehold er støvelen meget vannavvisende. Uten fôr og polstring innvendig tørker den hurtig. M77 ble utviklet i samarbeid med Det norske forsvaret allerede i 1976. Dette er en støvel som blir bedre og bedre jo mer du bruker den.

Jetboil 1.5L Ceramic Cook Pot – du sparer 31 prosent

Med Jetboils nye 1,5L FluxRing kan du ta matlagingen til neste nivå og lage større måltider ute i naturen. Det nye keramiske belegget gjør matlagingen enkel og rengjøringen enda enklere, mens FluxRing-teknologien gir ultra-raske koketider, slik at du kan nyte et varmt måltid mye raskere.

Relaterte innlegg
Black FridaySalgskupp

Black Friday 2022: Alt du bør vite om supersalget i år

Black Friday 2022 er årets største kuppdag. Årets dato er fredag den 25. november. Her er guiden til gode kjøp og triksene du må kunne. Black Friday 2022 blir det tolvte året fenomenet med tilbud,…
Les mer
Salgskupp

Her er dagens beste kupp

Vi  følger gode kjøp gjennom hele året, fortløpende og direkte. Under kan du følge vår stadig oppdaterende oversikt over gode kjøp. Du kan også stille oss spørsmål hvis det er noe spesielt du lurer på….
Les mer
Sport

Stort Singles Day-salg hos Milrab

Singles Day er en tradisjon som kommer fra Kina, hvor det i 1993 var en gjeng studenter som syntes det var på tide med en dag for feiring av de single. I senere tid har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.