Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

De beste reisekuppene du gjør på Black Friday

Enten du vil bestille deg et hotell, cruise, flybilletter eller kanskje en leiebil? Vi gir deg guiden på de beste tilbudene.

Frister det med en weekendtur til en spennende storby eller vil du vekk til varmen? Eller hva med en herlig skiferie i alpene? Du kan spare penger om du bestiller deg en tur nå. Vi har funnet de beste reisekuppene.

Artikkelen oppdateres fortløpende.

Les også: Black Friday: Spar opptil 75 % hos Hotels.com!


Alpereiser: Opptil 60 % rabatt!

Drømmer du om en skiferie hvor det er pudderføre så langt øyet kan se? Nå sparer du mye penger på reiser til Europas beste skidestinasjoner.

Priseksempler

Leilighet i Champoluc med avreise fra Oslo i januar og februar: 3495,- per pers – spar 60 %

Haus Herrawald, ensjonat i St. Anton med avreise fra Oslo i januar. 4994,- per pers – spar 44 %

Se alle de gode tilbudene her!


Hotels.com: Opptil 75 % på hoteller

Sunlight Bahia Principe Tenerife - All Inclusive , Adeje


DFDS: Inntil 70 % på fantastisk miniCruise til København i 2019.

Det betyr at du kan reise fra kun 61,- pr. pers! Tilbudene gjelder for alle standard lugarer, både med og uten havutsikt.
Du finner datoer for hele året – inkludert avreise flere helger, i vinterferien og sommerferien.
Finn din avreisedag og rabatt i oversikten nedenfor, og bestill innen mandag 26. november kl 17:00.

På Black Friday-tilbudet får du:

  • KøbenhavnCruise med inntil 70% rabatt
  • Velge og vrake blant datoer nesten hele 2019
  • 2 kvelder til sjøs og nesten 7 timer i København

Se hele tilbudet her.


Nordic Choice Hotels: Opptil 30 % rabatt på hotellrom for medlemmer


Expedia: 50 % på utvalgte hoteller og en rabattkupong  på 75 % på utvalgte hoteller! Tilbud kommer.


Auto Europe: Spar opptil 30 %. Salget varer frem til mandag 26.november


Apollo: Gjør et kupp til din favorittstrand eller en storby!

Charter:
2000,- i rabatt per booking på alle 7-dagers reiser til Split (inkl. skjærgårdscruise i Kroatia) hele sesongen*
1500,- i rabatt per booking på alle 7-dagers reiser til Rhodos, Korfu (inkl. Paxos og Saranda)  og Zakynthos hele sesongen*
*gjelder ikke kun fly

Rabatten gjelder alle nye bestillinger gjort 23/11 (24 timer – fra midnatt til midnatt)

På reiser du pakker selv:
500,- i rabatt per booking innenfor Europa
1000,- i rabatt per booking utenfor Europa

Rabatten gjelder alle nye bestillinger gjort 23/11 (24 timer – fra midnatt til midnatt)
Gjelder alle utreisedatoer i 2019.
Bestill HER!


Booking.com: Minst 40 % rabatt på hoteller – til og med 31.mars. Se etter tilbud merket med «Black Friday» når du leter.

 

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.