Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Ny mobiltelefon på Black Friday? Finn tilbud her!

Her serverer vi deg de beste mobilkuppene under Black Week.

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Hvis du har planer om å kjøpe en ny mobiltelefon, enten til deg selv eller noen i familien, er Black Friday den beste dagen du kan velge. Fredag 24. november 2017 kommer de aller fleste elektronikkbutikkene på nett til å ha knallgode tilbud, og det vil være mulig å gjøre kupp på flere mobiltelefonmodeller.

Enkelte nettbutikker kommer også til å tyvstarte Black Friday med Black Week fra mandag 22. november, så det kan lønne seg å lete etter salg på mobiltelefoner fra leverandører som Apple (iPhone), Motorola, Huawei, Samsung og HTC allerede tidlig i uken. Glem heller ikke Cyber Monday, som i år er 27. november.

Her er noen av de mest populære telefonene fra 2017:

Motorola Moto G5
En billig telefon fra Motorola (ca 1700 kroner) med bra kamera og høyttaler. Les mer om Motorola Moto G5 eller kjøp telefonen her.

Apple iPhone SE
En liten og hendig telefon fra Apple som kan kjøpes for under 3000 kroner. Perfekt for alle som synes det er for vanskelig å håndtere de store skjermene på de nyeste modellene. Les mer om iPhone SE eller kjøp telefonen her.

Huawei Honor 9
Den siste modellen til Huawei har bedre ytelse enn forgjengeren, bestselgeren Huawai Honor 8. Prisen på under 5000 kroner gir deg mye telefon for pengene. Les mer om Huawei Honor 9 eller kjøp telefonen her.

Samsung Galaxy S7
Denne telefonen fikk toppscore i flere tester da den ble lansert i 2016, og den kan fortsett måle seg med de fleste modellene fra 2017. Prisen har falt mye de siste månedene, og det er nå mulig å få den til rundt 4500 kroner. Oppfølgeren, Samsung Galaxy S8, har en helt ny skjerm og et meget godt kamera. Les mer om Samsung Galaxy S7 eller kjøp telefonen her.

HTC U11
HTCs modell fra i sommer er litt dyrere enn de to telefonene nevnt over, men har til gjengjeld flere spennende funksjoner og tilbehør knyttet til kameraet og lyden som du ikke finner hos konkurrentene. Les mer om HTC U11 eller kjøp telefonen her.

iPhone X
Dette er den nye toppmodellen fra Apple. Den er produsert av Samsung (med spesifikasjoner fra Apple) og har fått meget gode kritikker etter lanseringen i slutten av oktober. Les mer om iPhone X eller kjøp telefonen heriPhone 8 ble også lansert i høst og er noen tusenlapper billigere enn X-modellen.

Huawei Mate 10 Pro
Til slutt en nyhet som lanseres i desember. Huawei Mate 10 Pro har kunstig intelligens og et vanvittig fett dobbeltkamera fra Leica. Forhåndsbestill telefonen her eller ta en liten kikk på vidunderet.

Nettbutikker du bør sjekke ut på Black Friday
Under finner du en oversikt over noen av butikkene som selger mobiltelefoner på nett. Er du heldig, finner du noen av de nevnte telefonene på tilbud allerede før Black Friday og Cyber Monday.

NetOnNet er en skandinavisk gigant innen hjemmeelektronikk som åpnet en norsk nettbutikk i 2006. Er kjent for lave priser og god kundeservice. Se NetOnNets utvalg av mobiltelefoner her.

Dustin Home er i likhet med NetOnNet en stor skandinavisk aktør innen IT-produkter og hjemmeelektronikk. Etablerte seg på det norske markedet i 2009. Se Dustin Homes utvalg av mobiltelefoner her.

CDON: Nok et skandinavisk konsept innen elektronisk handel som har mange norske kunder. Har markert seg med knallgode timessalg på Black Friday de siste årene. Se CDONs utvalg av mobiltelefoner her.

Deal.no er en av Norges eldste nettbutikker og har som filosofi å være billig på de mest populære varene. Se Deals utvalg av mobiltelefoner her.

Proshop ble lansert i Danmark i 1995 og har i dag nettbutikker i Norge og en rekke andre europeiske land. Har spesialisert seg på elektronikk til hus og hjem. Se Deals utvalg av mobiltelefoner her.

Knalltilbud gjennom hele Black Friday
På Black Friday vil det være mulig å gjøre kupp på en rekke andre produkter innen hjemmeelektronikk og mange andre kategorier. Følg med på Nettavisens Black Friday-sider, der de beste tilbudene kommer til å bli presentert fortløpende fra midnatt 24. november og gjennom hele dagen.

Her er butikkene du bør besøke på Black Friday fordelt på ulike kategorier.

For gode kupp på klær og sko:

Skjønnhetsfavoritter:

Beste priser på interiør og innredning:

Favoritter for ham:

I disse butikkene er det noe for de fleste:

Alt av elektronikk:

Hobby og fritid:

Du finner flere nettbutikker i vår oversikt på netthandel.nettavisen.no

Følg Black Friday på Facebook her!

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.