mobile smartphone in electronic store
Ukategorisert

Ny mobiltelefon på Black Friday? Finn tilbud her!

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Hvis du har planer om å kjøpe en ny mobiltelefon, enten til deg selv eller noen i familien, er Black Friday den beste dagen du kan velge. Fredag 24. november 2017 kommer de aller fleste elektronikkbutikkene på nett til å ha knallgode tilbud, og det vil være mulig å gjøre kupp på flere mobiltelefonmodeller.

Enkelte nettbutikker kommer også til å tyvstarte Black Friday med Black Week fra mandag 22. november, så det kan lønne seg å lete etter salg på mobiltelefoner fra leverandører som Apple (iPhone), Motorola, Huawei, Samsung og HTC allerede tidlig i uken. Glem heller ikke Cyber Monday, som i år er 27. november.

Her er noen av de mest populære telefonene fra 2017:

Motorola Moto G5
En billig telefon fra Motorola (ca 1700 kroner) med bra kamera og høyttaler. Les mer om Motorola Moto G5 eller kjøp telefonen her.

Apple iPhone SE
En liten og hendig telefon fra Apple som kan kjøpes for under 3000 kroner. Perfekt for alle som synes det er for vanskelig å håndtere de store skjermene på de nyeste modellene. Les mer om iPhone SE eller kjøp telefonen her.

Huawei Honor 9
Den siste modellen til Huawei har bedre ytelse enn forgjengeren, bestselgeren Huawai Honor 8. Prisen på under 5000 kroner gir deg mye telefon for pengene. Les mer om Huawei Honor 9 eller kjøp telefonen her.

Samsung Galaxy S7
Denne telefonen fikk toppscore i flere tester da den ble lansert i 2016, og den kan fortsett måle seg med de fleste modellene fra 2017. Prisen har falt mye de siste månedene, og det er nå mulig å få den til rundt 4500 kroner. Oppfølgeren, Samsung Galaxy S8, har en helt ny skjerm og et meget godt kamera. Les mer om Samsung Galaxy S7 eller kjøp telefonen her.

HTC U11
HTCs modell fra i sommer er litt dyrere enn de to telefonene nevnt over, men har til gjengjeld flere spennende funksjoner og tilbehør knyttet til kameraet og lyden som du ikke finner hos konkurrentene. Les mer om HTC U11 eller kjøp telefonen her.

iPhone X
Dette er den nye toppmodellen fra Apple. Den er produsert av Samsung (med spesifikasjoner fra Apple) og har fått meget gode kritikker etter lanseringen i slutten av oktober. Les mer om iPhone X eller kjøp telefonen heriPhone 8 ble også lansert i høst og er noen tusenlapper billigere enn X-modellen.

Huawei Mate 10 Pro
Til slutt en nyhet som lanseres i desember. Huawei Mate 10 Pro har kunstig intelligens og et vanvittig fett dobbeltkamera fra Leica. Forhåndsbestill telefonen her eller ta en liten kikk på vidunderet.

Nettbutikker du bør sjekke ut på Black Friday
Under finner du en oversikt over noen av butikkene som selger mobiltelefoner på nett. Er du heldig, finner du noen av de nevnte telefonene på tilbud allerede før Black Friday og Cyber Monday.

NetOnNet er en skandinavisk gigant innen hjemmeelektronikk som åpnet en norsk nettbutikk i 2006. Er kjent for lave priser og god kundeservice. Se NetOnNets utvalg av mobiltelefoner her.

Dustin Home er i likhet med NetOnNet en stor skandinavisk aktør innen IT-produkter og hjemmeelektronikk. Etablerte seg på det norske markedet i 2009. Se Dustin Homes utvalg av mobiltelefoner her.

CDON: Nok et skandinavisk konsept innen elektronisk handel som har mange norske kunder. Har markert seg med knallgode timessalg på Black Friday de siste årene. Se CDONs utvalg av mobiltelefoner her.

Deal.no er en av Norges eldste nettbutikker og har som filosofi å være billig på de mest populære varene. Se Deals utvalg av mobiltelefoner her.

Proshop ble lansert i Danmark i 1995 og har i dag nettbutikker i Norge og en rekke andre europeiske land. Har spesialisert seg på elektronikk til hus og hjem. Se Deals utvalg av mobiltelefoner her.

Knalltilbud gjennom hele Black Friday
På Black Friday vil det være mulig å gjøre kupp på en rekke andre produkter innen hjemmeelektronikk og mange andre kategorier. Følg med på Nettavisens Black Friday-sider, der de beste tilbudene kommer til å bli presentert fortløpende fra midnatt 24. november og gjennom hele dagen.

Her er butikkene du bør besøke på Black Friday fordelt på ulike kategorier.

For gode kupp på klær og sko:

Skjønnhetsfavoritter:

Beste priser på interiør og innredning:

Favoritter for ham:

I disse butikkene er det noe for de fleste:

Alt av elektronikk:

Hobby og fritid:

Du finner flere nettbutikker i vår oversikt på netthandel.nettavisen.no

Følg Black Friday på Facebook her!

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.