Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Se de beste Black Friday-kuppene på klokker

I disse nettbutikkene tror vi det blir gode tilbud.

Det er under en måned til den store SHOPPINGFESTEN Black Friday, også kalt svart fredag i Norge. Det er mange av oss som ønsker å gjøre klokke-kupp denne dagen, og vi skal selvfølgelig lete etter de beste klokkekuppene for deg.

Her er noen butikker vi tror vil ha gode Black Friday-tilbud. Sjekk ut utvalget på klokker, og gjør deg klar til den store salgsdagen allerede nå. Disse butikkene kommer til å tømmes for klokker fort når Black Friday er her:

Her gjør du klokkekupp nå

Vi oppdaterer med løpende tilbud!

FØR Black Friday får du en unik sjanse til å gjøre kupp på klokkemerket Skagen. Skagen er kjent for sitt minimalistiske og stilige design, og er en favoritt hos mange nordmenn. De går i kategorien klassiske og tidløse klokker, som passer de fleste anledninger.

Koden er NETTAVISEN2017 og gir 25 % rabatt på klokker av merket Skagen med unntak av Skagen Connected. Koden gjelder ut november.

Se hele Skagen-utvalget her.

Dette er bestselgerne fra Skagen:


Det er lurt å begynne å se på klokker allerede nå. Black Friday salget nærmer seg med stormskritt, og når dagen er her forsvinner klokkene fort. Derfor burde du velge ut dine favorittklokker nå.

Vi har valgt ut en rekke klokker til både han og henne for inspirasjon. Med denne klokke guiden vil du bli klar til Black Friday, og de utrolige prisene som hører med den store salgsdagen.

Til han:

Noe av det fineste en mann kan ha av tilbehør er en klokke. Tro på oss når vi sier at en klokke er et essensielt tilbehør som alle menn burde ha i sin garderobe. Ta en titt på klokkene vi har samlet sammen her. Du finner klokker til alle slags bruk under.

Klassisk

Når vi snakker om klassiske klokker tenker vi på klokker som du kan bruke hver dag, og som passer til det meste. Da mener vi både settingen og plaggene du har på deg. De er minimalistiske i stilen, og vil komplettere antrekket du har på deg perfekt.

En klar klokkefavoritt blant herrene er Daniel Wellington. De klokkene vil forsvinne fort fra lagrene på Black Friday, når rabatten og salget er i gang. Sjekk ut disse variantene til han og gjør deg klar til Black Friday-salget.

GantSort Daniel WellingtonHugo BossThomas SaboBrun Daniel Wellington

Sporty

De sporty variantene er perfekte for deg som er mye i aktivitet. Klokkene er nyttige treningsverktøy som måler resultatene dine og hjelper deg og din progresjon. Med disse klokkene blir det enklere å yte maksimalt under hver trening. Klokkene gjør treningen både morsommere og enklere.

Sportsklokker har blitt veldig populære, og du kan være sikker at disse vil forsvinne fort på Black Friday. Se etter noen du liker før salg-dagen er her.

Suunto Spartan UltraGarmin – G-shock – GarminSuunto

Metallisk

En klokke i metall fanger blikket. Mettaliske klokker er en klar favoritt hos mange menn, og de fungerer ofte som prikken over i-en på et lekkert antrekk. Om du skal pynte deg er det veldig fint med en klokke av denne varianten.

Gå for enkle klokker i sølv og gull, men her må du også tenke på andre metalliske detaljer på antrekket ditt. Om du har et belte med en beltespenne i sølv skal du bruke en klokke i samme farge. Om beltespennen er i gull velger du en klokke i den fargen. Det er viktig å tenke på at klokken skal matche resten av antrekket.

Å kjøpe en slik klokke under Black Friday-salget er en veldig god investering. Klokken kommer til å være din favoritt i mange år.

GantSwiss MilitaryTommy HilfigerHugo Boss – Thomas Sabo

Luksus

Om du vil unne deg å kjøpe noe av den litt eksklusive typen på Black Friday bør du sjekke ut disse klokkene. De er fra kjente merker, og det er ikke ofte du får slike produkter på rabatt. Disse klokkene vil du imponere med.

Emporio ArmaniIngersollHugo Boss

Til hun:

En dame har som oftest mer tilbehør enn en mann. Utvalget er mye større, og her går det i alle slags smykker, øredobber og armbånd. Det betyr ikke at klokken ikke er like viktig for en dame. Når det kommer til tilbehør på armer er det som oftest klokken man legger merke til. Det er derfor det er så viktig å finne den perfekte klokken.

Klassisk

Daniel Wellington er en klokkefavoritt blant mange kvinner også. Klokker som likner Daniel Wellington-klokker er definisjonen på hva en klassisk klokke er.

Disse klokkene er veldig anvendelige i stilen, og er derfor utrolig populære. Grip sjansen på Black Friday, og kjøp en av disse klokkene på salg.

Kvinnenes versjon av de klassiske klokkene skal være litt mer feminine. Smalere klokkeremmer og mindre ur er fine detaljer som gir klokken et mer kvinnelig uttrykk.

Sort Daniel WellingtonGantMockbergTommy HilfigerBrun Daniel Wellington

Sporty

De sporty klokkevariantene er veldig populære blant damer. De siste årene har et sunt kosthold og gode treningsvaner vært i fokus. Derfor har utvalget på pulskokker bare blitt større og større.

De fleste av oss trener ganske jevnt – eller rettere sagt «midt i mellom». Dette betyr at vi ikke presser oss hardt nok og ønskelige resultater uteblir.

En pulsklokke kan ha en enorm virkning på treningen din og hjelpe deg med formøkning. En god pulsklokke kan bidra på ditt potensiale, og hjelpe deg i å komme i bedre form. Med disse klokkene vil du se resultater i mye større grad, for de hjelper deg å holde orden på treningen din.

Gjør deg klar for Black Friday, og finn dine sporty favorittklokker nå.

Hvit Suunto TrainerRosa Suunto – Fitwatch – Sort Suunto – Hvit Suunto Sport

Metallisk

Metalliske dameklokker er mer feminine i stilen. Se etter klokker med et mykere uttrykk. Her er det viktig at detaljene holdes minimalistiske og ikke blir for store.

Her er det også viktig at du tenker på hvilke farger resten av tilbehørene du bruker har. Du skal bruke tilbehør som matcher klokken slik at det ikke blir rot. Når tilbehørene du bruker kompletterer hverandre fullfører du antrekket ditt på den perfekte måten.

Selvfølgelig, om du vil gå for en skikkelig maskulin klokke så er det bare stilig. «You go girl!»

Ta en titt på disse metalliske klokkene, og forbered deg på Black Friday-rabatter.

Tommy HilfigerSkagenMarc JacobsTommy Hilfiger x GiGiCluse

Luksus

Her har du klokkevarianter av den litt mer luksuriøse typen. Om du føler at du fortjener noen klokker av den litt eksklusive typen på Black Friday bør du sjekke ut disse klokkene. Det er ikke ofte du finner slike klokker på rabatt, og da gjelder det å gripe muligheten. Disse klokkene vil du imponere alle og enhver med.

Emporio ArmaniMichael KorsKate Spade


Sjekk ut de beste tilbudene på Black Friday her


 

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.