Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Her blir det interiørsalg på Black Friday

Interiør er kjempedyrt - Black Friday er en gylden mulighet til å gjøre en god deal.

Vi jobber for å skaffe deg de beste tilbudene denne dagen. Nettavisens shoppingavdeling vil jobbe døgnet rundt – servere tilbudene LIVE fra 00:00 natt til fredag.

Hvis du er ute etter billige møbler, lamper på salg, pyntegjenstander til en billigere penge, kontinentalseng på salg eller andre interiør-produkter, er Black Friday dagen å handle på. Vi skal saumfare nettbutikkene for de beste kuppene, slik at du enkelt kan kjøpe sofa på salg, tepper på salg, den perfekte lenestolen, designerlamper på salg – you name it.

Hvorfor handle interiør på nett

Ved hjelp av noen tastetrykk kan du oppdatere både garderoben, sminkepungen og ikke minst interiøret hjemme. Det finnes en flust av nettbutikker som lar deg klikke hjem både store og små møbler, pyntegjenstander, lamper og andre interiørprodukter – og det beste av alt er at de nye innkjøpene blir levert rett på døren!

Du slipper å kjøre frem og tilbake til møbelbutikken, stå i kø, ordne transport og bruke halve dagen på all mulig logistikk. Dette gjelder spesielt på Black Friday da butikkene kjører de råeste tilbudene og mennesker står i kø lenge før åpningstider. Du har vel sett overskriftene der mennesker har overnattet foran butikkene under Black Friday for å sikre seg de beste kuppene.

Black Friday kan du slappe av i sofaen, ta deg en god kopp kaffe og klikke hjem en lekker lampe, en stol eller en sofa uten at det koster deg en dråpe svette.


Hvilke nettbutikker bør du sjekke under Black Friday?

Det finnes en nettbutikk for enhver smak enten du liker den minimalistiske, den skandinaviske eller den glamorøse stilen.

De beste interiør-kuppene på Black Friday gjør du her:

Christiania Glasmagasin :Nettbutikken til en av de virkelig klassikerne innenfor butikkverdenen i Norge. Glassmagasinet som skrives glasmagasinet er en institusjon i Norge. Klikk deg innom nettbutikken under Black Friday og sjekk de gode tilbudene!

Ellos: Ellos er en av de ledende aktørene innen e-handelen for mote og hjem i Norden. Med over 1,6 millioner kunder og 400 varemerker vil alle finne noe som passer dem. Klikk hjem alt fra møbler, tekstil, belysning, dekor, tapet og elektronikk.

Lagerhaus:Den populære butikken byr på alt fra kjøkkenutstyr til pyntegjenstander til gunstige priser. Moderne, morsomme og lekne produkter for enhver smak, men spesielt for alle som liker den skandinaviske stilen. Finnes det ikke en fysisk Lagerhaus butikk der du bor, skal du ikke nøle med å klikke deg innom nettbutikken under Black Friday!

Lune Hjem: LuneHjem åpnet nettbutikk i oktober 2005 og var blant de første interiørbutikkene i Norge på nett. De har vunnet flere priser som blant annet Årets Nettbutikk i 2010 , og kom på andreplass i kåringen av Norges beste interiørbutikk i 2013. Nettbutikken tilbyr et stort utvalg av produkter, med vekt på skandinavisk design og interiør der du blant annet kan finne produkter fra GUBI, &tradition, HAY, String, Muuto, Northern Lighting, Menu, Light Years, Lampe Gras, Ton Chairs og mange flere! Klikk deg innom nettbutikken under Black Friday og sjekk om drømmestolen eller drømmesofaen er nå på tilbud!

Glass og Interiør: Her finner du kjente merkevarer som Bloomingville, Fiskars, Global Kniver, Halvor Bakke, House Doctor, Le Creuset og mange mange flere. Er du på utkikk etter et nytt servise, bestikk, kjøkkenmaskin eller annet kjøkkenutstyr bør du klikke deg innom denne nettbutikken under Black Friday. Prisene er allerede meget snille så under Black Friday kan du gjøre eksepsjonelle kupp! Hva med en KitchenAid maskin??

Glass&Interiør

Hviit:  Hviit.no er en norsk nettbasert livsstilsbutikk med showroom, kontor og lager på Lørenskog, rett utenfor Oslo. Er du glad i nordisk design og den minimalistiske stilen, er dette nettbutikken for deg. Her finner du merker som HAY,  Ferm Living, Nicolas Vahe, Kâhler, Day Birger Et Mikkelsen, Lyngby, Skagerak og mange mange flere.

Indiska: Mange har falt for den hippie-inspirerte butikken som byr på både mote og innredning. Deres fargerike print og unike stil frisker opp ethvert bord, stue og interiør.

Room21:  En av de mest populære og velkjente interiørbutikkene på nett – og mange nordmenns favoritt. Hos Room21 kan du shoppe noen av Europas ledende designermerker og møbelprodusenter. Kjøp lamper, møber, sengeklær, sofaer, radioapparater, glass, tepper og mye mye mer fra merker som Kartell, String, Marimekko, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, Fritz Hansen, FatBoy, Design House Stockholm og mange flere.

Bedre nætter: Her finner du alt du måtte trenge til soverommet. Elegante priser, komfortable madrasser, myke dyner og alt du måtte ha behov for å få den beste nattesøvnen mulig.

Confident Living: En svensk familiebedrift som har vokst seg til å bli en av Sveriges ledende forhandlere innen møbler og hjemmeinnredning på nettet. Hos ConfidentLiving skal du kunne finne moderne design & innredning, uansett hvor du bor i Norge, hvilket budsjett du har og hvor mye tid du har.

KitchenTime:  Ser du etter kjøkkenredskaper og utstyr er dette butikken for deg. Fri frakt over 999 kroner. Sjekk ut nettbutikken under Black Friday for gode kupp!

Lampemesteren: Designerlamper fra dansk nettbutikk med 100 dagers returrett. Fraktfritt om du bestiller for over 999 kroner. Prisene er inklusive toll og moms.

Jotex: Jotex sin filosofi er at ditt hjem er et sted du trives i, hvor du skal uttrykke din individuelle stil og være deg selv. Derfor har de også et bredt og unikt utvalg av alt innen møbler og interiør.

Woroom:  En skandinavisk livsstilsbutikk som selger møbler, design og interiør. Nettbutikken er selektiv på merker og produsenter de velger å samarbeide med, og setter høye krav til standard, slik at du som kunde skal kunne handle unike produkter. Her finner du merker som Design Letters, Kinfolk, Korbo, La Bruket, Northern Lightning og mange flere.

Whiteaway: Hos Whiteaway finner du et bredt utvalg av billige hvitevarer av høy kvalitet. Når du handler hvitevarer på nett får du ikke bare en fordelaktig pris, du får også et større utvalg samt større fleksibilitet.

Sjekk også disse nettbutikkene:

Kremmerhuset

NordicNest


Her gjør du interiørkupp

Vi oppdaterer fortløpende.

Gled deg til vår Black Friday-LIVE, hvor vi kommer til å følge shoppingdøgnet direkte fra midnatt 29.november 2019. Nettavisens Shoppingavdeling vil jobbe for å finne de beste tilbudene innen interiør.

Følg Black Friday på Facebook her!

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.