Black Friday

Gjør Black Week-kupp på dingser hos Coolstuff

Elsker du gadgets og er på jakt etter kule dingser, har vi en gladnyhet til deg. Coolstuff startet sitt Black Week-salg mandag, og tilbudene er enda bedre enn vi kan huske fra tidligere år! Klikk deg gjennom et gadgetsunivers til fantastiske priser!

Se også:  Stor oversikt over Black Week-salgene

Gå direkte inn til salget her eller ta en titt på åtte av de mest populære produktene du får på tilbud:

1. Badebaljen for små bad (50 %)

Badekaret har vært en bestselger hos Coolstuff helt siden lanseringen i 2016, men salget tok for alvor av da prisen ble satt ned til komfortable 1395 kroner sommeren 2018. Nå får du karet til utrolige 697 kroner!

2. Zenkuru kroppspute (50 %)

Enda en av Coolstuffs absolutte bestselgere. Denne gigantiske puta skal gi optimal sovestilling. Den skal også kunne bidra til bedre avlastning for gravide, med støtte til både ben og mage. Mange bruker den også i sofaen foran TV-en eller med en god bok. Bestill her!

3. Snug Rug – pledd med ermer (40 %)

Denne Coolstuff-klassikeren er en perfekt julegave til venner og familiemedlemmer som fryser lett om vinteren. Snug Rug DeLuxehar funnet opp et langt, behagelig fleecepledd med ermer, slik at du kan holde deg varm og komfortabel selv på frosne vinterkvelder. Les mer her!

4. Zenkuru vektdyne (25 %)

Såkalte vektdyner har tatt Sverige med storm de siste årene, og den billige modellen Zenkuru vektdyne ble raskt en hit da Coolstuff tok inn det første partiet til Norge tidlig i 2019. Dynene er fylt med små glassperler som skaper et mykt trykk på hele kroppen – nesten som en stor og deilig klem. Trykket fra dynen kan hjelpe kroppen til å slappe av slik at du sovner raskere, sover bedre, stresser mindre og føler deg tryggere når du sover. Sjekk prisen her!

5. Tile sporingsbrikke (50 %)

Er du lei av å rote vekk nøkler, lommebok, mobil eller andre gjenstander? Sporingsbrikken fra Tile hjelper deg å finne gjenstandene du alltid mister. Sporingsbrikker har vært på markedet en stund, men mange av dem har dessverre ikke holdt mål grunnet dårlig rekkevidde på sporingen. Den nye generasjonen sporingsbrukker fra Tile har imidlertid fått strålende anmeldelser, og Tek.no ga den toppscore (10/10 poeng). Bestill her!

6. Brush Hero roterende vaskebørste (50 %)

En virkelig Coolstuff-klassiker som fungerer på veldig enkelt vis: Du kobler den roterende børsten til hageslangen, og vips så skrubber og skyller du samtidig. Perfekt til vask av biler, motorsykler, sykler, griller, hageredskaper, hagemøbler og husvegger. Sjekk den ut her!

7. Ekspanderende vannslange (40 %)

Nok et produkt som Coolstuff har solgt i bøtter og spann av i årevis. Den ekspanderende vannslangen er laget av lateks i stedet for plast. Ved hjelp av den fiffige konstruksjonen vokser den seg opptil tre ganger så lang når den fylles med vann, men krymper igjen straks den tømmes – uten at du trenger å gjøre noe. Dessuten floker den seg ikke og er lett å både bre ut og legge sammen på grunn av ekspanderingsevnen. Endelig kan vanningen bli så lystbetont som den burde være! Denne må du bare ha!

8. Voni City Rocker

Denne rå høyttaleren har hjul, og er derfor enkel å ta med seg til parken, hagen eller stranda. Du kobler telefonen til høyttaleren med blåtann eller AUX-kabel. Fyldig lyd med fungerende bass, selv på høyt volum. Sjekk den ut her!

Sjekk ut flere Coolstuff-favoritter på salg her!

Relaterte innlegg
Black FridayInteriør

Black Week: 10 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin har startet Black Week allerede. Vi guider deg til noen superkjøp.
Les mer
Black FridaySalgskupp

Black Friday 2022: Alt du bør vite om supersalget i år

Black Friday 2022 er årets største kuppdag. Årets dato er fredag den 25. november. Her er guiden til gode kjøp og triksene du må kunne. Black Friday 2022 blir det tolvte året fenomenet med tilbud,…
Les mer
Black Friday

Når er Black Friday 2021?

Black Friday er som regel starten på julehandelen for mange. Nettbutikkene tilbyr ofte svært gode priser i forbindelse med handledagen. I løpet av de siste årene har Black Friday blitt et stort fenomen her i…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.