Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Gjør Black Week-kupp på dingser hos Coolstuff

Den populære nettbutikken har opptil 80 prosent rabatt på en mengde bestselgere.

Elsker du gadgets og er på jakt etter kule dingser, har vi en gladnyhet til deg. Coolstuff startet sitt Black Week-salg mandag, og tilbudene er enda bedre enn vi kan huske fra tidligere år! Klikk deg gjennom et gadgetsunivers til fantastiske priser!

Se også:  Stor oversikt over Black Week-salgene

Gå direkte inn til salget her eller ta en titt på åtte av de mest populære produktene du får på tilbud:

1. Badebaljen for små bad (50 %)

Badekaret har vært en bestselger hos Coolstuff helt siden lanseringen i 2016, men salget tok for alvor av da prisen ble satt ned til komfortable 1395 kroner sommeren 2018. Nå får du karet til utrolige 697 kroner!

2. Zenkuru kroppspute (50 %)

Enda en av Coolstuffs absolutte bestselgere. Denne gigantiske puta skal gi optimal sovestilling. Den skal også kunne bidra til bedre avlastning for gravide, med støtte til både ben og mage. Mange bruker den også i sofaen foran TV-en eller med en god bok. Bestill her!

3. Snug Rug – pledd med ermer (40 %)

Denne Coolstuff-klassikeren er en perfekt julegave til venner og familiemedlemmer som fryser lett om vinteren. Snug Rug DeLuxehar funnet opp et langt, behagelig fleecepledd med ermer, slik at du kan holde deg varm og komfortabel selv på frosne vinterkvelder. Les mer her!

4. Zenkuru vektdyne (25 %)

Såkalte vektdyner har tatt Sverige med storm de siste årene, og den billige modellen Zenkuru vektdyne ble raskt en hit da Coolstuff tok inn det første partiet til Norge tidlig i 2019. Dynene er fylt med små glassperler som skaper et mykt trykk på hele kroppen – nesten som en stor og deilig klem. Trykket fra dynen kan hjelpe kroppen til å slappe av slik at du sovner raskere, sover bedre, stresser mindre og føler deg tryggere når du sover. Sjekk prisen her!

5. Tile sporingsbrikke (50 %)

Er du lei av å rote vekk nøkler, lommebok, mobil eller andre gjenstander? Sporingsbrikken fra Tile hjelper deg å finne gjenstandene du alltid mister. Sporingsbrikker har vært på markedet en stund, men mange av dem har dessverre ikke holdt mål grunnet dårlig rekkevidde på sporingen. Den nye generasjonen sporingsbrukker fra Tile har imidlertid fått strålende anmeldelser, og Tek.no ga den toppscore (10/10 poeng). Bestill her!

6. Brush Hero roterende vaskebørste (50 %)

En virkelig Coolstuff-klassiker som fungerer på veldig enkelt vis: Du kobler den roterende børsten til hageslangen, og vips så skrubber og skyller du samtidig. Perfekt til vask av biler, motorsykler, sykler, griller, hageredskaper, hagemøbler og husvegger. Sjekk den ut her!

7. Ekspanderende vannslange (40 %)

Nok et produkt som Coolstuff har solgt i bøtter og spann av i årevis. Den ekspanderende vannslangen er laget av lateks i stedet for plast. Ved hjelp av den fiffige konstruksjonen vokser den seg opptil tre ganger så lang når den fylles med vann, men krymper igjen straks den tømmes – uten at du trenger å gjøre noe. Dessuten floker den seg ikke og er lett å både bre ut og legge sammen på grunn av ekspanderingsevnen. Endelig kan vanningen bli så lystbetont som den burde være! Denne må du bare ha!

8. Voni City Rocker

Denne rå høyttaleren har hjul, og er derfor enkel å ta med seg til parken, hagen eller stranda. Du kobler telefonen til høyttaleren med blåtann eller AUX-kabel. Fyldig lyd med fungerende bass, selv på høyt volum. Sjekk den ut her!

Sjekk ut flere Coolstuff-favoritter på salg her!

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.