Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Week-tilbud hos Milrab

Milrab har lagt ut 250 nye produkter på tilbud. Sjekk hvilke kupp du gjør på sport og fritid hos Milrab onsdag og torsdag.

Friluftsfavoritten Milrab er i full sving med sitt Black Week-salg og vil ha et rullerende sortiment gjennom hele uken. Onsdag og torsdag er det sko, hodelykter og klokker som står for tur. Her kan spare opptil 60 % på en rekke varer. Et stykke nedenfor finner du også et sykt tilbud på Björn Borg-boksere!

Dette er fem av de beste kjøpene du gjør på Milrab-salget i onsdag og torsdag:

Sko og støvler

Trenger du nye sko til jakt, tur, trening eller hverdags, bør du slå til nå. Blant annet kan du spare opptil 41 % på Alfa, opptil 40 % på Crispi, 50 % på løpesko fra On Cloud og 30 % på IceBug, som har blitt en av de mest populære skoene med pigger. Det er også verdt å nevne Mammut Kento High GTX, som raskt har blitt en bestselger hos Milrab. Mammut Kento for dame her, og herre her.

De populære Alfa-støvlene får du nå til knallfine priser.

Hodelykter og lommelykter

Milrab har et av de største utvalgene av hodelykter på nett og nå kan du gjøre et kupp på lykter i alle prisklasser. Blant annet kan du spare opptil 44 % på Led Lenser, 20 %+ på det meste fra Nitecore, 15 % på de fantastiske hodelyktene fra Lupine

Led Lenser-lyktene er et av Milrabs aller mest solgte merker.

Klokker

Det er de tøffe klokkene som har blitt sterkt rabattert disse to dagene. For eksempel får du 30 % avslag på Garmin Instinct Tactical og Garmin Fenix 5S, 27 % avslag på Nixon, 15 % på Navy Seals-klokkene fra Luminox og fra 20-60 % på  de populære Casio-klokkene som tåler nesten ALT.

Nå får du fantastiske priser på Garmin-klokker. Dette er Fenix 5S Plus Sapphire.

Björn Borg Sammy Winther 10-pack

Nå får du 10 boksere fra Björn Borg til utrolige 799 kroner.

Den perfekte julegaven til deg selv eller til alle andre menn. Få ryddet opp i undertøysskuffen med en 10-pack Bjørn Borg-boksere, til kun kr 79 kr per bokser. Hvis 10 blir mange, så har Milrab også 3-pack og 5-packs, hvor du sparer 22-31 %.

Rab

Du kan nå spare 40-50 % på flere produkter fra Rab. Blant annet soveposer, fleecejakker, hansker og jakker. Verdt å trekke frem er favoritten Rab Microlight-jakken, som har solgt som varmt hvetebrød så langt i november.
Sjekk ut alle Black Week-tilbudene hos Milrab her!

 

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.