Sport

Black Week-tilbud hos Milrab

Friluftsfavoritten Milrab er i full sving med sitt Black Week-salg og vil ha et rullerende sortiment gjennom hele uken. Onsdag og torsdag er det sko, hodelykter og klokker som står for tur. Her kan spare opptil 60 % på en rekke varer. Et stykke nedenfor finner du også et sykt tilbud på Björn Borg-boksere!

Dette er fem av de beste kjøpene du gjør på Milrab-salget i onsdag og torsdag:

Sko og støvler

Trenger du nye sko til jakt, tur, trening eller hverdags, bør du slå til nå. Blant annet kan du spare opptil 41 % på Alfa, opptil 40 % på Crispi, 50 % på løpesko fra On Cloud og 30 % på IceBug, som har blitt en av de mest populære skoene med pigger. Det er også verdt å nevne Mammut Kento High GTX, som raskt har blitt en bestselger hos Milrab. Mammut Kento for dame her, og herre her.

De populære Alfa-støvlene får du nå til knallfine priser.

Hodelykter og lommelykter

Milrab har et av de største utvalgene av hodelykter på nett og nå kan du gjøre et kupp på lykter i alle prisklasser. Blant annet kan du spare opptil 44 % på Led Lenser, 20 %+ på det meste fra Nitecore, 15 % på de fantastiske hodelyktene fra Lupine

Led Lenser-lyktene er et av Milrabs aller mest solgte merker.

Klokker

Det er de tøffe klokkene som har blitt sterkt rabattert disse to dagene. For eksempel får du 30 % avslag på Garmin Instinct Tactical og Garmin Fenix 5S, 27 % avslag på Nixon, 15 % på Navy Seals-klokkene fra Luminox og fra 20-60 % på  de populære Casio-klokkene som tåler nesten ALT.

Nå får du fantastiske priser på Garmin-klokker. Dette er Fenix 5S Plus Sapphire.

Björn Borg Sammy Winther 10-pack

Nå får du 10 boksere fra Björn Borg til utrolige 799 kroner.

Den perfekte julegaven til deg selv eller til alle andre menn. Få ryddet opp i undertøysskuffen med en 10-pack Bjørn Borg-boksere, til kun kr 79 kr per bokser. Hvis 10 blir mange, så har Milrab også 3-pack og 5-packs, hvor du sparer 22-31 %.

Rab

Du kan nå spare 40-50 % på flere produkter fra Rab. Blant annet soveposer, fleecejakker, hansker og jakker. Verdt å trekke frem er favoritten Rab Microlight-jakken, som har solgt som varmt hvetebrød så langt i november.
Sjekk ut alle Black Week-tilbudene hos Milrab her!

 

Relaterte innlegg
SalgskuppSport

20 knallgode sports- og friluftskupp

Sports- og friluftsutstyr er ikke akkurat billig, så det lønner seg å slå til når kvalitetsprodukter og bestselgere er på salg.
Les mer
Sport

Stort Singles Day-salg hos Milrab

Singles Day er en tradisjon som kommer fra Kina, hvor det i 1993 var en gjeng studenter som syntes det var på tide med en dag for feiring av de single. I senere tid har…
Les mer
Sport

Topp 10 dunjakker på salg

Flere nettbutikker har nå Mid Season-sale, og det er mange gode kjøp du kan gjøre om du leter godt nok. Er det ett plagg du bør sikre deg på salg denne sesongen, er det dunjakken….
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.