Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Det beste interiøret på salg i dag

Cyber Monday er en gylden mulighet til å sikre seg fantastiske interiørkupp.

Ønsker du å gjøre det ekstra fint hjemme før jul? Eller kanskje interiør står på ønskelisten til en du er glad i? Da bør du handle i dag, for Cyber Monday er årets siste dag med fantastiske rabatter, og er en avslutning på forrige ukes Black Week.

Vi har gjort jobben enkel for deg og har samlet dagens beste interiøsalg!

Få 15 % rabatt på alt hos Room21

Room21 er butikken vi velger for moderne og skandinavisk interiør, og her er det mye som faller i smak. I dag får du 15 % rabatt når du handler for over 2500 kroner. Her får du populære merker som House Doctor, Hay, Bloomingville og String på salg!

Våre julegavetips fra Room21 på salg:

 Blue Italian tekopper fra SpodeAdorn vase –  Brass T-lysestake fra Nordstjerne

Se hele utvalget hos Room21 her

Få 30 % rabatt på Ellos’ kolleksjoner

Ellos er også en klassiker for interiør på nett, og her er det mye lekker å velge i mellom, enten du er på jakt etter nye møbler eller mindre dekor. I dag får du 30 % rabatt på deres brede sortiment fra Ellos Home, og her har du produktene vi ønsker oss nå:

Sengesett CorneliaTeppe LondonTaklampe Milo

Gå direkte til Ellos her og få 30 % rabatt på alt fra Ellos Home

Få opptil 70 % rabatt hos Kremmerhuset

Her kan du kuppe mye fint i dag! Medlemstilbudet gjelder kun på nett, med rabatter på mellom 25-70 %. Se våre favoritter:

BestikksettEmbla plantekasseBord Knut

Få stilig interiør på salg hos Kremmerhuset

Cyber Monday hos Confident Living: Få opptil 75 % rabatt

Her er det mye å spare på fantastisk interiør! Vi drømmer oss helt bort i nydelig interiør og herlige rabatter.

Hengestol fra Madam StoltzMarmorbord fra Bloomingville

Se det fantastiske utvalget her

Interiør og dekor til gode priser fra Glass og Interiør

Fantastisk servise og nydelig dekor til hjemmet ditt finner du hos Glass og Interiør i dag. Flere av produktene er satt ned med både tusenlapper og hundrelapper, men disse peker seg ut som julegavefavoritter hos oss:

Snacks/tapassett fra Cathrine HolmPledd fra Klippan

Finn flere produkter på salg hos Glass og Interiør

15 % rabatt på alt fra Royal Design

Enten det gjelder møbler, belysning, innredning, eller tekstil får du uansett 15 % rabatt på alt fra Royal Design. Her er det mye lekkert å velge mellom!

PS: Lampen fra Vita Copenhagen er faktisk på 30 % rabatt!

Stol fra DecotiqueLampe fra Vita CopenhagenRundt speil fra House Doctor

Se alle produkter på salg hos RoyalDesign.no

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.