Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Her finner du Cyber Monday-tilbudene

Nå er det siste dag med sinnssyke tilbud - her bør du slå til!

Den siste salgsdagen i gang, og det er siste mulighet for å gjøre gode kupp under ÅRETS STØRSTE SALGSDAGER. Cyber Monday er nettbutikkenes svar på Black Friday, og det bugner av gode tilbud! Vi gir deg oversikt:

Vi gjentar: SISTE MULIGHET TIL KANONGODE KUPP!

Artikkelen oppdateres fortløpende!

Siste nytt mandag kveld:

Populære butikker med Cyber Monday-tilbud

Følg med på salget LIVE her


ELEKTRONIKK

CDON.COM: Tusenvis av produkter på salg innen elektronikk, bøker, musikk, film, mote og leker.

MOTE

Boozt har opptil 60 % rabatt på 70000 plagg, sko og tilbehør!

 Klikk her for kvinner – Klikk her for menn – Klikk her for barn


NLY MAN – Sjekk det ut her!

Miinto –  Sjekk salget her! 

Stayhard – Klikk her!

Stylepit –  Sjekk salget her!

Lindex: 25 % på hele butikken

Ellos har 30 % på alle egne kolleksjoner

Nelly.com: 20 % på alt, pluss fri frakt. Sjekk tilbudene her!

Wakakuu: Opptil 55 % avslag på mange luksusmerker. Sjekk her!

Polarn O. Pyret: 20 % ekstra på outletpriser!

Julegenserbutikken har 30 % på alle sine elleville julegensere

Polarn O. Pyret har knallgode priser på mange plagg!

SKJØNNHET

Hos Kicks får du i dag 25 % på all hudpleie! (unntak av Sensai)

Beautybrands: Opptil 80 %

SPORT OG FRITID

Sportsdeal: En rekke gode tilbud på klær og sko

Milrab har opptil 80% på en mengde varer!

Sportamore: 30 % på nesten absolutt alt i hele nettbutikken!

Proteinfabrikken har utrolige priser på protein og kosttilskudd for trening.

HJEM OG INTERIØR

Lampegiganten: Spar opptil 70 % . få 200 kr i rabatt på Artemide

Lampemesteren: Spar minimum 20 %

Confident Living er stedet å besøke rabatter på alt av interiør, belysning og møbler.

Whiteaway: Her må du innom i dag for å få opptil 40 % på alle hvitevarer.

KJØKKEN

Kitchentime: Opptil 75 % rabatt

Christiania Glasmagasin gir deg mellom 25-60 % rabatt på alle varer!

REISE

Hotels.com: Få 11 % eller 12 % på din bestilling. Bruk kodeord BLACKFRIDAY12 eller BLACKFRIDAY11 på betalingssiden når du betaler online.

Spar penger på ditt neste hotellopphold her

FAMILIE & BARN

Babyshop gir deg opptil 50 % rabatt på alt du trenger til barna, enten det gjelder utstyr til barnevogn eller varme klær til vinteren.

Reima har opptil 50 % på en mengde kvalitetsplagg til til barn.

Xplora er den smarteste klokken du kan gi til barnet ditt, og i dag sparer du hele 500 kroner! Les mer om de unike egenskapene her.

Toys R Us kliner til med et kanonsalg på populære leker i dag!

ANNET

Lenson gir deg minst 20 % rabatt på hele butikken og opptil 50 % på solbriller!

Bilpleiekongen har hele 350 produkter til kanonpris, med opptil 70 % rabatt.

Hos Staypro er det nå opptil 70 % rabatt på verktøy fra Bosch og andre kjente merker

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.