Interiør

Designlampene du finner på salg

Ethvert hjem trenger en god og gjennomtenkt belysning for å komme til sin rett. En fin lampe kan bringe eleganse og eksklusivitet i et rom, og ofte være et blikkfang i seg selv. I dag finnes det flere klassiske lamper som ser ut til å leve gjennom generasjoner med sitt tidløse og vakre design. Disse har blitt designklassikere som aldri går av moten, og som har satt sitt preg på den nordiske innredningstilen.

Designlamper er sjeldent på salg. Nå har flere lampeaktører salgskampanjer på designklassikere fra kjente skandinaviske og internasjonale produsenter. Du får nemlig opptil 50 prosent rabatt på lekker belysning fra blant annet Bloomingville, Verpan, Loius Poulsen, Northern og &tradition.

Vi har plukket ut 12 av våre favoritter fra salget.

1. Flowerpot taklampe VP7 White fra &tradition – 25 prosent rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. designerlampe Flowerpot

Flowerpot-lampen er en designklassiker, tegnet av kjente Verner Panton i 1968. Den danske designeren har hentet inspirasjon fra «flower power»-tiden på 60-tallet. Lampen har en unik form og funksjon, og gir et behagelig lys. Dette en ny størrelse som ble lansert i 2019 og som passer perfekt over spisebordet. Enten alene, eller sammen med flere. Lampen finnes i seks forskjellige farger. Akkurat nå sparer du hele 25 prosent på hele Flowerpot-serien, til og med 30. november.

Du finner Flowerpot taklampen her

Du finner den mindre klassiske utgaven her

2. JWDA Metallic bordlampe Børstet Stål fra Menu – satt ned med 35 prosent

Klikk på bildet for å forstørre. designlampe

JWDA Metallic bordlampe fra Menu er designet av Jonas Willenz. Dette er en vakker bordlampe med en blanding av det følsomme og det røffe. Foten er støpt i børstet stål som gir lampen et luksuriøst uttrykk. Kuppelen er i hvitt glass og gir et vakkert lys. Dekorer nattbordet, barnerommet eller en hylle med denne lampen som nå er satt ned med 35 prosent.

Se nærmere på lampen fra Menu her

3. Pantop Pendel Large Antikk Messing fra Verpan– 25 prosent rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. designlampe Verpan

Pantop Pendel Large i Antikk er et nummer større enn den klassiske Pantop Pendel, designet at legendariske Verner Panton. Pendelen en flott visuell kreasjon og leder tankene på en klokke. Den brede avslutningen på skjermen sikrer at lyset blir fordelt optimalt. Lampen er ideell å bruke over spisebordet eller kjøkkenbordet hvor man har behov for et godt lys som ikke blender. Nå til 25 prosent rabatt!

Se nærmere på Pantop Pendel her

Her finner du pendelen i svart

Her finner du bordlampen fra samme serie

4. Snowball Gulvlampe fra Northern – satt ned med 20 prosent

Klikk på bildet for å forstørre. designlampe Northern

Snowball er en stilren og flott lampe, designet av Trond Svendgård for Northern. Den solide glassgloben er munnblåst og frostet, og er på størrelse med en snøball. Lampen avgir et hyggelig og intimt lys og kommer med dimmer. Nå er den på tilbud med 20 prosent rabatt.

Se nærmere på Snowball gulvlampen her

Du finner Snowball bordlampen her

5. Kaiser Idell Bordlampe Matt Svart 6722T fra Fritz Hansen – satt ned med 25 prosent

Klikk på bildet for å forstørre. designlampe Fritz Hansen

Dette er en nydelig bordlampe formgitt av Christian Dell for Fritz Hansen. Lampen ble først lansert i 1936 og ble raskt en toppselger. Kaiser Idell er laget i stål og messing, og har et design som både føles retro og futuristisk. Dette er definitivt en klassiker på skrivebordet og i stuen som viser presisjonsteknikk og topp håndverk. Lampen kommer i flere utførelser og er nå å få til 25 prosent rabatt.

Du finner Kaiser Idell-lampen i svart her

Sjekk ut hele Idell-serien her

6. Panthella MINI Svart fra Louis Poulsen – satt ned med 10 prosent

Klikk på bildet for å forstørre. designlampe Loius Poulsen
Klikk på bildet for å forstørre. designlampe Louis Poulsen

Pathella Mini er et smykke av et lampe. Bordlampen er meget allsidig og gir ut et lekkert og behagelig stemningslys. Den er fremstilt med metallskjerm, som var Verner Pantons opprinnelige idé i 1971, men som rent teknologisk, ikke lot seg gjøre på det tidspunktet. Metallskjermen gjør at lyset reflekteres ned på foten og deretter opp i rommet. Panthella Mini fås i 11 forskjellige farger og er nå satt ned med 10 prosent.

Se nærmere på Panthella Mini her

7. Acorn Taklampe Svart fra Northern – 24 prosent rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. designerlampe Acorn Northern

Acorn er en stilren pendellampe i et eksklusivt materiale fra Northern, designet av Atle Tveit. Inspirasjonen til denne formen er hentet fra den nordiske høstskogen. Det følger med både eik og valnøtt topp til skjermen, slik at du kan velge selv hva du ønsker å kle lampen med. Modellen finnes i tre farger – hvit, grå og svart, og er nå satt ned med 24 prosent.

Sjekk ut Acorn-lampen her

8. Bordlampe Note Messing fra House Doctor – satt ned med 29 prosent

Klikk på bildet for å forstørre. designlampe

En nydelig bordlampe fra danske House Doctor som passer i ethvert rom og setting. Lampen er fremstilt i gullfarget metall og bringer et moderne og litt bohem uttrykk til innredningen. Nå til 29 prosent rabatt!

Du finner lampen fra Doctor House her

9. Flowerpot bordlampe VP3 Dark Green fra &tradition – 25 prosent rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. designerlampe Flowerpot

Flowerpot- bordlampe VP3 fra &Tradition er hyllet av designelskere og influensere, og har allerede blitt en klassiker som ikke går av moten. Verner Pantons tidløse design gjør at bordlampen fremdeles er i vinden, 60 år etter den så dagens lys for første gang. Bordlampen kommer i 10 lekre farger, og er nå satt ned med 25 prosent.

Se nærmere på Flowerpot-lampen her

10. Luceo taklampe fra AYTM – satt ned med 46 prosent

Klikk på bildet for å forstørre. designlampe

Med sitt estetisk tiltalende utseende og skulpturelle design er Luceo en elegant lampekolleksjon fra danske AYTM. Tanken bak designet er å skape et direkte og samtidig subtilt lys. Taklampen blir et stilig innslag i hjemmet og passer på kjøkkenet eller i spisestuen. Du får den nå til 46 prosent rabatt.

Du finner AYTM-lampen her

11. PH 5 Pendel Nyanser Av Grå fra Louis Poulsen– satt ned med 10 prosent

Klikk på bildet for å forstørre. designlampe PH5

PH 5 Pendel ble designet i 1958 av Poul Henningsen (1894-1967), som var en pioneer innenfor lysdesign. Den verdensberømte PH 5 ble designet som et motsvar til de løpende endringene som glødepæren undergikk med hensyn til form og størrelse. Uansett hvordan lampen installeres, og hvilken lyskilde som benyttes, er PH 5 fullstendig blendfri. Lampen er satt ned med 10 prosent.

Du finner PH5 pendelen i grå her

12. Amp Chandelier Large fra Normann Copenhagen – 20 prosent rabatt

Populære Amp Lamp er designet av Simon Legald for Normann Copenhagen. Designeren har latt seg inspirere av de gamle rørforsterkerne fra 1960-tallet. Den unike formen og det klassiske materialet av messing og glass, tilfører både en nostalgisk og moderne opplevelse. Lampen gir et vakkert og behagelig lys, og passer perfekt i gangen eller over spisebordet. Den er nå satt ned til 20 prosent.

Du finner Amp Lamp her

Disse butikkene har salg på designerlamper:

Relaterte innlegg
Black FridayInteriør

Black Week: 10 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin har startet Black Week allerede. Vi guider deg til noen superkjøp.
Les mer
Interiør

10 kupp du gjør på Black Week-salget til Christiania Glasmagasin

Ikke overraskende var de først ute. Vi guider deg til noen superkjøp.
Les mer
Interiør

Interiørkuppene du gjør på Singles Day

Saken oppdateres fortløpende. Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina,…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.