Sport

Stort Singles Day-salg hos Milrab

Singles Day er en tradisjon som kommer fra Kina, hvor det i 1993 var en gjeng studenter som syntes det var på tide med en dag for feiring av de single. I senere tid har Singles Day (11.11) blitt en handelsdag, der stadig flere butikker feirer med gode tilbud.

Shoppingfenomenet kom til Norge for noen år siden, og fritid- og friluftsgiganten Milrab er en av butikkene som har pleid å ha best tilbud på Singles Day.

I år overgår Milrab seg selv med en rekke knallbra salg. Gå direkte til Singles Day-kampanjen HER, eller se 10 av de beste kjøpene du gjør i dag:

Se også: Stort Singles Day-salg hos Fjellsport

1. Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Titan – satt ned med 47 %

Eksklusive Garmin fenix 5 Plus Sapphire Titan har alt du trenger av funksjoner hos en sportsklokke. Denne versjonen kommer med bezel i DLC-titan og selges kun hos Milrab. Nå får du bestselgeren til under 5000 kroner!

2. Boksere fra Björn Borg til 99 kroner per stykk


Uansett om du trenger å bytte ut de slappe og hullete bokserne i klesskuffen eller om du er på jakt etter en populær julehage: Denne pakkedealen på boksershortser fra Björn Borg gir deg en fantastisk fin stykkpris. Sjekk også ut øvrige boksere på salg hos Milrab.

3. Tilbud på goggles fra Oakley


Milrab har salg på kun to styles fra Oakley, men de er til gjengjeld de aller mest populære skibrillene fra det kjente merket. Sjekk prisene her.

4. Crispi S.W.A.T. Evo – spar 500 kroner

Dette er en absolutt bestselger hos Milrab, og tilbakemeldingene fra kundene er overstrømmende. Skoen er en halvhøy spesialmodell i mykt skinn, med solid slitestyrke, svært gode gåegenskaper for lange dager med vandring eller jakt. Du holder deg tørr uansett værforhold, og støvelen føles som en joggesko. Sjekk tilbudsprisen her.

5. Rab Microlight og Rab Electron – opptil 50 %

Lette, varme og deilige dunjakker som du nå får til svært hyggelig priser.

6. Suunto Core – satt ned fra 3499 til 1498 kroner


Denne klokken har alt en ordentlig actionhelt trenger. Alt fra høydemåler, dybdemåler, barometer, kompass, vær-statistikk til selvfølgelig et digitalt termometer. I tillegg til å ha kontroll på tiden, har den også nedteller, stoppeklokke og alarm. Den kan også forutsi tidspunkt på soloppgang og solnedgang i over 400 steder i verden. Nå får du klokka til en herlig pris.

7. Sportsbriller fra Northug – satt ned med 30 %

De lette brillene fra Northug gir optimal beskyttelse mot sol, vind og vær. En bestselger som var en av de mest populære julegavene i 2019. Sjekk tilbudsprisen her.

8. Turbukser fra Rab og Lundhags – opptil 35 % 

Her får du mye kvalitet for pengene. Sjekk prisen på de populære turbuksene her.

9. Hydro Flask – opptil 30 %

Hydro Flask har tatt 40 prosent av drikkeflaskemarkedet i USA, og merket har begynt å ta av også i Norge. Milrab spår at slike flasker kommer til å ligge under svært mange norske juletrær i år. Sjekk tilbudsprisen på de ulike modellene her.

10. Tilbud på tursekker fra 5.11 Rush, Osprey, Gregory og flere

Det er ikke billig å kjøpe tursekker av god kvalitet, så det lønner seg å slå til når man får så superfine rabatter som nå.

Se hele Singles Day-salget hos Milrab her!

Sjekk også ut det store Singles Day-salg hos Fjellsport

Relaterte innlegg
SalgskuppSport

20 knallgode sports- og friluftskupp

Sports- og friluftsutstyr er ikke akkurat billig, så det lønner seg å slå til når kvalitetsprodukter og bestselgere er på salg.
Les mer
Sport

Topp 10 dunjakker på salg

Flere nettbutikker har nå Mid Season-sale, og det er mange gode kjøp du kan gjøre om du leter godt nok. Er det ett plagg du bør sikre deg på salg denne sesongen, er det dunjakken….
Les mer
Sport

Gjør kupp på vinterklær og turutstyr

Trenger du skiutstyr, varme turklær, vinterstøvler eller andre varer til vinterens aktiviteter? Da bør du sjekke ut Fjellsports nye salgskampanje der hundrevis av produkter fra kjente leverandører er satt ned med opptil 60 prosent. Hovedsalget finner du…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.