Interiør

De beste designlampene på salg

Har du lenge drømt om en designlampe, men prislappen har stoppet deg? Da bør du slå til nå.

En rekke lampe- og interiørbutikker har redusert prisene på designbelysning. Glassoginterior.no slår til med knallpriser på blant annet Herstal, for eksempel på den superlekre Manola-kronen, mens Lampegiganten har opptil 60 % rabatt og flere ekstrarabatter.

Herstal Manola

Du finner neppe denne lampen rimeligere enn hva glassoginterior.no selger den til nå. Moderne fortolkning av den klassiske lysekronen – vi er forelsket!

Flowerpot

Bordlampene fra danske &tradition kan kuppes i nettbutikken Nordic Nest – kommer i ulike design og farger!

Louis Poulsen

Louis Poulsens PH5 er et designikon som mange drømmer om. Lampen er dyr, men nettbutikken Lampemesteren har redusert prisen med 1431 kroner. Du kan også sjekke salget på Louis Poulsen hos Nordic Nest.

Secto

Taklampeme fra finske Secto er laget av formpresset björk, og kommer i minimalistisk design som vi elsker. Disse populære lampene er nå på sjeldent tilbud hos Nordic Nest!

Se lampesalgene her:

Lampemesteren

Nordic Nest

Lampegiganten

Kremmerhuset

Ellos

Jotex

Relaterte innlegg
Black FridayInteriør

Black Week: 10 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin har startet Black Week allerede. Vi guider deg til noen superkjøp.
Les mer
Interiør

10 kupp du gjør på Black Week-salget til Christiania Glasmagasin

Ikke overraskende var de først ute. Vi guider deg til noen superkjøp.
Les mer
Interiør

Designlampene du finner på salg

Ethvert hjem trenger en god og gjennomtenkt belysning for å komme til sin rett. En fin lampe kan bringe eleganse og eksklusivitet i et rom, og ofte være et blikkfang i seg selv. I dag…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.