Mote

Get Inspired-salg: Populære sneakers fra Asfvlt til kanonpriser

Følg Black Friday 2018-salgene direkte  

Sjekk ut årets oversikt over Black Friday!

Årets største shoppingevent er rett rundt hjørnet og vi venter forventningsfulle på Black Friday. For å gjøre ventetiden litt lettere er det flere nettbutikker som frister med Black Week, som betyr at du hele uken kan gjøre fenomenale kupp.

Det franske merket ASFVLT har raskt blitt en favoritt i Norge. Skoene er kjente for å være komfortable og stilrike samtidig. I tillegg har de «speed lacing» som gjør det raskt for deg å knyte skoene.

Se alle Asfvlt-skoene på tilbud her!

Nå har nettbutikken Get Inspired opptil 85 % rabatt på en rekke populære treningstøy, sporty jakker, sko og ullundertøy. Blant kuppene du kan gjøre er Asfvlt-skoene! Modellen «Speed Sock Neoprene» kommer i mange freshe farger og er superlette og komfortabele, mens «Asflvt Wool» er perfekt for deg som vil gå med sneakers i vinter. Vi har samlet 10 av våre favoritter på salg.


1.Speed Sock Neoprene

 Asfvlt Speed Sock Neoprene


2.Speed Sock Wool

Asfvlt Speed Sock Wool - Dark Navy


3.Speed Sock Neoprene

Asfvlt Speed Sock Neoprene


4.Speed Sock Neoprene

Asfvlt Speed Sock Neoprene


5.Speed Sock Wool

Asfvlt Speed Sock Wool - Grey


6.Speed Sock Neoprene

Asfvlt Speed Sock Neoprene Blå


7.Speed Sock Wool

Asfvlt Speed Sock Wool


Se alle Asfvlt-skoene på tilbud her!

Relaterte innlegg
Mote

Black Weekend: Opptil 70% rabatt hos Miinto

Miinto.no er et kollektiv av mer enn 400 uavhengige Norges motebutikker forent under Miinto -nettverket. ‬‬‬Du finner altså et stort utvalg av herre-og damemote under ett sted. I dag kan du gjøre kupp på populære…
Les mer
Mote

20 festkjoler på salg

Den store festsesongen er i gang, og nå er det på tide å finne den perfekte kjolen til julebord, julaften og nyttårsaften. Er du lur, kjøper du kjolen din under Black Week! Vi har sett…
Les mer
Mote

Den velkledde, single mannen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.