Ukategorisert

Stort Singles Day-salg på bilpleie

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

Bilpleiekongen er en av de norske nettbutikkene som kliner til med stort salg under årets Singles Day. I dag får du en rekke populære bilpleieprodukter til svært hyggelige priser, og vi har plukket ut ti favoritter fra salget:

AVA P80 Limited Edition

Den største modellen til en av markedslederne innen høytrykksspylere. Dette produktet leveres klart til bruk og passer til de aller fleste oppgaver. Sjekk tilbudsprisen!

AVA P80 Master Pluss

Denne spyleren vant soleklart en test i TEK.no i 2018. «AVA P80 Master er den råeste høytrykksspyleren vi har testet … Og den er norsk!» skrev Tek.no i sin test. Sjekk tilbudsprisen!

AVA P80 X

En kraftigere og råere variant av testvinneren over. Sjekk tilbudsprisen!

Autoglym Polar Blast

Autoglym Polar Blast er en skumsåpe beregnet for bruk i skumkanon som gir et tykt lag skum uten å tære på beskyttelsen din. Sjekk tilbudsprisen her!

Autoglym Polar Wash

Autoglym Polar Wash er en høy konsentrert bilshampoo i skumform. Denne er laget slik at du skal skumme ned hele bilen og jobbe over med en vaskehanske eller svamp. Sjekk tilbudsprisen!

Carwise DCD – 21 DA Poleringsmaskin

Denne oscillerende poleringsmaskinen med 21 mm utkast (bane) en er usedvanlig skånsom mot lakken. Sjekk tilbudsprisen!

Rain X Repellent

Dette vannavvisende belegget holder vann, skitt snø og slaps unna ruta, slik at du hele tiden har klart utsyn, med minimal bruk av vindusviskerne. Sjekk tilbudsprisen!

 

Waxaddict Kudos –keramisk SiO2 hybridvoks

Kudos er en av Waxaddicts mest avanserte vokstyper. Sjekk tilbudsprisen!

Soft99 Hydro Gloss Wax Water Repellent Type

Vannbasert voks som kan brukes på alle farger. Er lett å legge samtidig som den gir en fantastisk vannavstøtende effekt. Sjekk tilbudsprisen! 


Rupes BigFoot LHR 15 MKIII Solo

Denne poleringsmaskinen har fått bedre trigger, hartighetsjustering og andre ting på utsiden av maskinen som gjør den enda bedre enn den meget populære forgjengeren, MKII Solo. Sjekk tilbudsprisen!

Se hele Singles Day-salget hos Bilpleiekongen her!

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.