Ukategorisert

Siste sjanse: Disse kuppene sikrer vi oss på Mid Season-salget!

Snart avsluttes det store Mid Season-salget hos nettfavoritten Boozt.com. Det betyr at det er siste sjanse til å sikre seg tusenvis av sesongens plagg fra alle våre favorittmerker nedsatt med opptil 30%, men vær rask! Salget gjelder kun ut helgen.

Det betyr at du nå kan gjøre kupp på merker som Polo Ralph Lauren, GANT, Tiger of Sweden, ECCO, Lyle & Scott, Ganni, Day Birger et Mikkelsen, Kari Traa, Samsøe Samsøe og mange flere.

Klikk her for å se hele utvalget

Her er noen av våre favoritter og anbefalinger.

 Til han:

Skjorte fra Polo Ralph Lauren

Genser fra Peak Performance

Jakke fra Gant

Deilig ull fra Helly Hansen

Fred Perry Pique

Klikk her for å se hele utvalget


Til henne:

Genser fra Tommy Hilfiger

 

Ull fra Kari Traa

Genser fra Polo Ralph Lauren

Kjole fra Samsøe Samsøe

Jakke fra Peak Performance


Klikk her for å se hele utvalget

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Ukategorisert

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt. 1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag 2….
Les mer
Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.