Ukategorisert

10 kule sneakers på salg

Har du ennå ikke oppdaget nettbutikken Caliroots så er det på tide! Dette er streetwear-butikken på nett som er helt rå på snakers. Her finner du det heteste fra blant annet Vans, Nike, Adidas, Puma og Reebook, i tillegg til streetwear-merker som Carhartt, Dickies og Stussy. Nettbutikken kan også skilte med rask levering – vi bestilte råkule Nike Air Max 97 og fikk de levert påfølgende dag.

Nå har Caliroots gode priser på en haug av kules sneakers, og vi sikler på disse ti parene:

Nike Wmns Air Max 97 UL

Adidas Originals Campus

Reebok Furylite

Nike Zoom Dunk Low Pro

 

Vans OG Old Skool LX

Nike Air Max Thea

Adidas Originals Gazelle

Nike Classic Cortez

 

Adidas Tubular Dawn

Adidas Stan Smith Bold W

Se hele sneakerssalget her.

 

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Ukategorisert

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt. 1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag 2….
Les mer
Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.