Ukategorisert

PSST! Her er Black Friday-salgene du ikke kikker på i åpent landskap

I USA har man uttrykket Not Safe For Work, og denne tilbudsoversikten er nok ikke det. Eller vi kan garantere at den ikke er det.

Nå har vi gjort det slik at vi ikke viser deg alle bildene under, men du kan jo bare klikke deg videre. Sånn i tilfelle du kom inn på saken på bussen eller toget for eksempel.

Vi gir deg de 6 beste Black Friday-tilbudene for… ja, sex.

1. Pink Lady Original

Dette er en av verdens mest solgte leketøy for menn, og brukes oftest helt alene. Fleshlight er en beskrivelse av det. På halv pris i dag.

Du finner den her

2. Fifty Shades of Grey Bondage Tape

Denne tapen er perfekt for voksenlek, og nå til halv pris.

Du finner den her

3. Pretty Love Pleasures

Denne er perfekt for parene som ønsker å utvide sine horisonter. På halv pris i dag.

Du finner den her. 

4. Sexy Bunny costume

Playboy har kanskje sluttet med nakne kvinner i bladet sitt, men dette kostymet på 70 prosent er like… interessant…

Du finner det her

5. Flash Bolt Nipple Pasties

Dette er moro for de voksne for voksenlek, og en rimelig vei inn til litt mer spennende veier. 70 prosent avslag kun i dag.

Du finner det her

6. Strømpeholdere

Kåret til det mest sexy undertøysplagget som kvinner kan ha… så da? Her får du strømpeholdere til 30-70 prosent rabatt.

Sjekk selv

 

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Ukategorisert

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt. 1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag 2….
Les mer
Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.