Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Topp 10 elektronikk-kupp på Black Friday

Vi har gått gjennom salgene, og gir deg de 10 beste kjøpene.

akg-n60nc-1

1. AKG N60NC hodetelefoner

Har kostet 2490. Nå nedsatt til rett over tusenlappen.

Her finner du dem

microsoft-xbox-one-quantum-break-alan-wake-500gb

2. Xbox One med Quantum Break og Alan Wake

Super pris, og da mener vi super pris, med to av de beste spillene vi har spilt. En av de beste grunnene til å ha en Xbox One er Quantum Break. 1699kr for en spillmaskin som har så mye med to spill som er så bra er en vidunderlig julegave til deg selv eller andre. Quantum Break er for øvrig det vi tror er framtidens filmopplevelse hvor film og spill glir over i hverandre.

Her finner du tilbudet

playstation_4_slim_500gb-38793139

3. Playstation 4 Slim

Dette er den nydesignede utgaven av den mest solgte konsollen i Norge. Som navnet sier tar den mindre plass en den originale utgaven. Er satt ned til 2190kr.

Her finner du tilbudet

915ff1561901c5da798561529ec095a8

4. Demoversjoner av Fitbit til superpriser

Du vil ikke tro hvor rimelige disse er…

Sjekk her

huawei_p8_lite_black-33261720-5887289-xtra2

5. Huawei P8 Lite

Denne telefonen testet vi selv i fire måneder som jobbtelefon, og det fungerte fin. En utrolig god reservetelefon eller smarttelefon til de litt yngre. For prisen på 1111kr er det et veldig, veldig smart kjøp.

Her finner du tilbudet

103922c

6. Lenovo tablet

De minste vil elske dette for å strømme YouTube, NRKSuper og Netflix. Meget hendig og veldig rimelig for 549kr.

Her finner du det

809823_1

7. Spycam Aqua

Denne ubåten har kamera, og er en veldig morsom leke. Kun 1 per kunde, og i begrenset utvalg. Normalprisen er 599kr og nå 199kr.

Her finner du det

harman_kardon_onyx_studio_3_black-38520957-2

8. Harman Kardon Onyx 3

Disse veldig kule høyttalerne som kan seriekobles koster opp mot 4 000kr i butikk ellers, men nå får du dem til 1212 kroner.

Her finner du høyttalerne

74-6201

9. OBH Nordica strykejern

Dette strykejernet kan få selv den barskeste til å stryke superpent. Nedsatt fra 699 til 399kr.

Her finner du strykejernet

38948676-1

10. Jordan elektrisk tannbørste

70 prosent avslag på denne elektriske tannbørsten som er skikkelig god. Med et batteri som du ikke trenger å lade hele tiden! Perfekt gave for mange. Koster kun 299kr

Her finner du tannbørsen

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.