Elektronikk

Topp 10 elektronikk-kupp

Vi har gått gjennom salgene, og gir deg de 10 beste kjøpene.

Ice.no tømmer nettbuikken for mobiltelefoner. Sjekk her.

1. Google Home Mini

Google Home Mini er en smarthøyttaler som bruker Google Assistant til å styre hjemmet ditt. Og nå har Google Assistant endelig kommet på norsk.

Her finner du den.

2. 65» LG OLED-TV med intelligent a7-prosessor

LG OLED65B9PLA er med sin intelligente a7-prosessor og slanke design en enestående TV som gir deg naturtro bilder i minimalistisk design.

Her finner du tilbudet

3. Microsoft Xbox One S All Digital Edition (midlertidig utsolgt – men du kan overvåke her)

Kommer med Sea of Thieves, Minecraft, Fortnite Legendary Evolving Skin & 2000 V-bucks (Hardware)

Her finner du tilbudet

4. Apple Airpods med ladeetui

Du vil ikke tro hvor rimelige disse er…

Sjekk her

5. Polaroid mobile printer

Polaroid Zip mobile printer kobles trådløst til en smarttelefon eller et nettbrett via Bluetooth. Den har en samme størrelse som en smarttelefon og veier kun 186 g.

Her finner du tilbudet

6. Tile Pro

Finn tingene dine – alltid! Med den smarte bluetooth-trackeren Tile Pro i nøkkelknippet, lommeboken eller vesken forsvinner ikke tingene dine sporløst mer – bare følg pipet og søk opp de mistede tingene dine med mobilen!

Her finner du den

7. Polaroidkamera fra Stranger Things

Et flott kamera til en billig penge. Du får et full retrofølelse når du tar bilder i blårød Upside Down-design. Dette er Stranger Things-versjonen av Polaroid OneStep 2 VF, og er perfekt for deg som er fan av Netflix-serien.

Her finner du det

8. Sportsklokke fra Suunto 9

Denne veldig kule sportsklokken får du til billigst pris hos Milrab. Klokken gir deg opptil 120 timer med GPS-aktivitetstracking. Den kommer med en ekstra reim verdt 799,-

Her finner du den

Sjekk også mobiler på salg hos Ice.no – du sparer tusenlapper!

9. Huawei P30 Pro

Elektronikkbransjen har kåret dette til årets beste mobiltelefon, det samme har Lyd og Bilde. Den fikk også Gulltasten for årets mobil fra mobilbransjen.

Her finner du den

10. Apple MacBook Pro 16

Se større på alt med MacBook Pro, takket være den 16-tommers Retina-skjermen med skarperepikseloppløsningog støtte for millioner av farger. Du finner den til laveste pris hos Netonnet.

Her finner du den

Relaterte innlegg
Elektronikk

Black Friday 2022: Topp 10 på salget til Komplett

Originalen er her. Dette er de beste kjøpene du kan gjøre på Komplett nå. Komplett var de første med Black Friday i Norge, og er selvfølgelig også med i år. Vi har sett på deres…
Les mer
Elektronikk

10 elektronikk-kupp på Singles Day 2022

10 elektronikk-kupp du kan gjøre på Singles Day.
Les mer
Elektronikk

Vi har tyvstartet november-salgene: Gjør superkupp på hodetelefoner til barn og voksne

Nettavisen lanserte egen nettbutikk i mars. Mange har kjøpt alt fra adventskalendere til munnbind i vår butikk. I oktober ble vi kontaktet av en nedlagt butikk i Oslo som hadde et varelager de ønsket å selge ut. For deg…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.