Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Topp 10 elektronikk-kupp

Vi har gått gjennom salgene, og gir deg de 10 beste kjøpene.

Ice.no tømmer nettbuikken for mobiltelefoner. Sjekk her.

1. Google Home Mini

Google Home Mini er en smarthøyttaler som bruker Google Assistant til å styre hjemmet ditt. Og nå har Google Assistant endelig kommet på norsk.

Her finner du den.

2. 65» LG OLED-TV med intelligent a7-prosessor

LG OLED65B9PLA er med sin intelligente a7-prosessor og slanke design en enestående TV som gir deg naturtro bilder i minimalistisk design.

Her finner du tilbudet

3. Microsoft Xbox One S All Digital Edition (midlertidig utsolgt – men du kan overvåke her)

Kommer med Sea of Thieves, Minecraft, Fortnite Legendary Evolving Skin & 2000 V-bucks (Hardware)

Her finner du tilbudet

4. Apple Airpods med ladeetui

Du vil ikke tro hvor rimelige disse er…

Sjekk her

5. Polaroid mobile printer

Polaroid Zip mobile printer kobles trådløst til en smarttelefon eller et nettbrett via Bluetooth. Den har en samme størrelse som en smarttelefon og veier kun 186 g.

Her finner du tilbudet

6. Tile Pro

Finn tingene dine – alltid! Med den smarte bluetooth-trackeren Tile Pro i nøkkelknippet, lommeboken eller vesken forsvinner ikke tingene dine sporløst mer – bare følg pipet og søk opp de mistede tingene dine med mobilen!

Her finner du den

7. Polaroidkamera fra Stranger Things

Et flott kamera til en billig penge. Du får et full retrofølelse når du tar bilder i blårød Upside Down-design. Dette er Stranger Things-versjonen av Polaroid OneStep 2 VF, og er perfekt for deg som er fan av Netflix-serien.

Her finner du det

8. Sportsklokke fra Suunto 9

Denne veldig kule sportsklokken får du til billigst pris hos Milrab. Klokken gir deg opptil 120 timer med GPS-aktivitetstracking. Den kommer med en ekstra reim verdt 799,-

Her finner du den

Sjekk også mobiler på salg hos Ice.no – du sparer tusenlapper!

9. Huawei P30 Pro

Elektronikkbransjen har kåret dette til årets beste mobiltelefon, det samme har Lyd og Bilde. Den fikk også Gulltasten for årets mobil fra mobilbransjen.

Her finner du den

10. Apple MacBook Pro 16

Se større på alt med MacBook Pro, takket være den 16-tommers Retina-skjermen med skarperepikseloppløsningog støtte for millioner av farger. Du finner den til laveste pris hos Netonnet.

Her finner du den

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.