Ukategorisert

Cyber Monday hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett

Hvis du trenger lys, lykter og pærer til bil og båt eller ulike typer arbeidslys og Xenon-lys, er det store penger å spare på Cyber Monday-salget til Ekstralys.

Ekstralys, som er en av Norges ledende aktører innen spesialbelysning til bil, maskin og marine, har satt ned alle varer med minst 20 prosent, og enkelte produkter har opp til 80 prosent rabatt.

Ekstralys har også prismatch i tillegg til minimum 20 % på hele butikken. De garanterer at de er billigst på alle varene de tilbyr. Hvis kundene finner produkter billigere andre steder, matcher Ekstralys prisen OG gir i tillegg et gavekort på 100 kroner. Prismatchen gjelder både før og etter kjøp.

Her er noen av produktene som er satt ned med MER enn 20 % mandag:

Gå rett inn til hele salget her!

Noen godbiter fra salget:

Rigid SR20 

Rigid SR20 er på supertilbud hos Ekstralys mandag. Når du i tillegg får prismatch hos Ekstralys, finner du praktisk talt ikke bedre kjøp noe annet sted i Norge. Med Rigid SR20 får du et fantastisk fjernlys på hvilken som helst bil, helt diskré plassert inn i støtfangeren. Lekkert og råbra. Sjekk tilbudet her!

Her ser du en Audi S6 med SR20.

Osram Night Breaker

Testvinnerpærene fra Osram er også på salg i dag, og de kan være en bra oppgradering av bilens originale pærer. De vil gi deg godt lys på mørke høst- og vinterkvelder. Sjekk tilbudet her!

 Xenon-sett

Er ikke Osram-pærene stor nok oppgradering for deg, kan et Xenon Lumen ProSystem være løsningen. Xenon-settet lover over 3 ganger sterkere lys, og et Xenon-system bør gi deg lysene du trenger i vintermørket. Sjekk tilbudet her!

Nye regler for fjernlys

Visste du forresten at det kom nye regler for fjernlys i fjor? Nå kan du montere så mange ekstra fjernlys du vil. Les mer her!

Se hele det store Cyber Monday-salget hos Ekstralys her – husk at hele butikken er på tilbud!

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.