Ukategorisert

13 festkjoler på salg

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Den store festsesongen er i gang og i dag kan du skaffe deg antrekket til julebordet, julefesten eller nyttårsaften til en meget vennlig pris. Nettgiganten Zalando kjører ulike dagstilbud gjennom hele Black Friday-uken og i dag får du opptil 70% avslag på festplagg!

Under finner du 13 lekre kjoler du i dag kan klikke hjem til en meget billig penge! Bli festens dronning i en av disse herlige godbitene!


Kjole fra:

Laona

Spar hele 55% på denne fantastiske ballkjolen! Du finner den her!


Chi Chi London

Sjekk prisen her!


Swing

Se flere bilder her!


Lace & Beads

Søt og yndig kjole som passer like godt nå på vinteren, som på sommeren med gylden hud.


Love Triangle

Spar 40% på denne lekre kjolen!


Laona

Flørtende og veldig girly kjole. Du finner den her.


Lace & Beads

Glitter og glam!? Ja, takk begge deler.


Chi Chi London

Nydelig kjole til mange anledninger. Du finner den her.


Chi Chi London

Denne får du til HALV PRIS!


Anna Field

Se flere bilder her!


Lace & Beads

En utrolig vakker kjole som passer godt til nyttårsaften og bryllup.


Dorothy Perkins

Spar 50% på denne klassiske kjolen. Du finner den hos Zalando!


True Decadence

En drøm av en kjole! Du kan se flere bilder her!


HER KAN DU SE FLERE FESTPLAGG PÅ TILBUD!

 

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.