Close up photo pair beautiful he him his macho she her lady just married overjoyed hold each other hands bonding hugging touch lips going kiss desire apartments flat bright kitchen room indoors.
Ukategorisert

Erotikk-kupp på Singles Day

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene.

Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

Les også: Årets erotiske julekalendere

Vi har sjekket hvilke tilfredsstillende salg de erotiske nettbutikkene slår til med i dag:

Kondomeriet har 30 – 70 prosent rabatt på utvalgte produkter for menn og kvinner. Sjekk tilbudene her!

Denne klirotisvibratoren er satt ned med hele 70 % hos Kondomeriet i dag.

Hos Sinful er det også Singles Day-tilbud for både menn og kvinner. En rekke populære vibratorer er satt ned i pris, og mennene kan blant få rabatt på flere penisforlengere. Se alle salgene her!

Dette populære settet for penisforstørrelse er på salg hos Sinful i dag.

Nytelse har også flust av pirrende tilbud i dag. Her er det favoritter for både menn og damer på salg. Handler du for over 200 kroner, er det også fri frakt. Sjekk alle salgene her!

Denne hendige reisevibratoren er på salg his Nytelse i dag.

Les også: Dette er det siste innen sexleketøy for kvinner

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.