Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Dette kjøper folk på Black Friday

Det er årets villeste dag igjen og vi har sett på hva som selger.

Hver år på Black Friday har vi Black-Friday-Bonanza på Nettavisen, fordi vi synes den amerikanske handledagen med de enorme rabattene, som etterhvert også har blitt godt etablert i Europa, er så utrolig gøy.

Og hvert år kjøper vi inn masse godteri og jobber døgnet rundt for å gi deg som leser de beste tilbudene. Og etter flere år med denne tradisjonen har vi ikke bare blitt veldige gode til å plukke ut nettopp de, men vi vet også godt hva folk vil ha, og hvor man kan spare mye penger.

 

Her er Black Fridays topp 10 liste.

 

1. Kjøkkenmaskiner

elektrolux-kjokkenmaskin

Se flere på tilbud her

2. Playstation 4 og X-box

 

playstation-xbox

Vi vet ikke hvor lenge dette lageret varer… Sjekk lagerbeholdning her!

 

Les også: De ti beste elektronikkuppene i dag

 

 

3. Treningsarmbånd

Fortsatt populært, og på salg skal alle ha det.  

 

Her finner du Fitbit Blaze   Her finner du flere andre på tilbud

 

 

4. Sportsutstyr

 

sportsutstyr

Ski, alpinbriller, skitøy fra Norrøna. Sport er populært! Sjekk utvalget her!

 

Merk: Det er restriksjoner i forhold til å oppgi førpris på kampanjevarer kjøpt som partikjøp, men sammenligner du rundt ser du raskt at dette er helt opptil 70% avslag.

 

 

5. Ulltøy fra Kari Traa

 

Blir ikke jentene lei av. Eller damene – alle vil ha det,

og her får du det til rabattpris!

6. Sneakers

 

sneakers

I dag går dette unna som varmt hvetebrød. Vi elsker å bo i sneakers – hele året, og da trenger man gjerne flere par å bytte på. Samt de til utetrening, og de til innetrening. Fine julegaver til tenåringer er det også!!

Her finner du de til jentene    Her finner du løpesko til gutta

Sjekk også rabattert skotøy på Outnorth.no (Kjører sitt villeste salg ever!)

Også Zalando finner du også masse sko på salg!

 

 

7. Dunjakker

 

dunjakker20146

De beste, fra de dyre merkene.

Her finner du til han    Her finner du til henne

Les også: Sjekk designerkuppene du gjør i dag!

8. Vintersko

vintersko-timberland

Varme vintersko sikrer du deg nå.

Sjekk Boozt her for han og for henne

Sjekk Zalando her for han og for henne

Sjekk Footway her!

9. Designerlamper

 

designlamper

Finere hjem på 1-2-3. Må ha det, bare må ha det.

 

Her får du 15% på alle de lekre lampene som ellers aldri er på salg!

Jepp, vi har handlet her!

 

På Room21 får du 500,- i avslag ved kjøp for 3000,-

På Royal Design får du 15-70% på massevis av varer, inkludert lamper!

10. Bøker

 

boker

Norske 2016-utgivelser kan ikke selges på tilbud, men fagbøker, reisehåndbøker, klassikere og samlepakker til barn er populært. Her er det fine julegaver.

 

Klikk her for å gå til boksalget!

 

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.