Ukategorisert

De villeste kjøkkenkuppene

Klær, sko, sportsutstyr, barneutstyr, elektronikk og bøker. Det mangler ikke på sjangre du kan gjøre kupp innen på årets råeste salgsdag. Kjøkkenutstyr er intet unntak, og her kan du virkelig spare. Vi har funnet fram de beste Black Friday-kuppene til kjøkkenet som du må slå til på i dag. Her er våre ni favoritter:

Kenwood Major kjøkkenmaskin

km020_major

Maskinen for deg som elsker å bake! Denne har både kraftig motor og stor kapasitet. Nå sparer du nesten en tusenlapp.

Sous Vide-maskin

b942d11df63b2f34472ed289ca3c0c4d

Hvem som helst får kjøttet mørt med sous vide-maskin på kjøkkenet. Coolstuff selger Sansaire-varianten med 30 % avslag på Black Friday.

Moccamaster

mm-59134

Ingen kaffetrakter kan måle seg med Moccamasteren. Som kaffetørst nordmann er denne et «must» på kjøkkenbenken. Spar mer enn 500 kroner på tretti.no.

Vakumpakker

cs1340-2

Vakumpakkeren er genial for deg som bruker sous vide-maskin. Da kan du enkelt forsegle kjøttet du skal «slow cooke».

Bamix stavmikser

m150

Stavmikseren over alle stavmiksere! Denne kan du bruke til å blande, mose og vispe med.

RAW knivsett

raw_obsession_-_4_keramiska_knivar_1_skalare_-_svart_premiumset-39233361-511172419

 

Keramiske kniver er laget av presset Zirkonium som, etter diamant, er verdens hardeste materiale, noe som betyr at kniven holder seg skarp opp til 15 ganger lenger enn en rustfri stålkniv. Her får du fire kniver og en skreller til superpris.

Dualit brødrister

10340-cat2-canvas-polished-web

Brødrister som er så lekker at du vil ha den stående fremme på kjøkkenbenken. Toaståpningen er såpass stor at du får plass til både tykke brødskiver og bagels. Den har tinefunksjon, og kan også riste brødskiva kun på den ene siden dersom du foretrekker det.

Grytesett

aef24f8b-cd9a-450b-8397-4d5b815a2c35

Sett med gryte, kasserolle og stekepanne fra Scanpan til knallpris.

Peugeot salt- og pepperkvern

aa05205a-cffd-4595-88f7-43f45b540d72

Peugeot er kjent for sine ikoniske salt- og pepperkverner som selvsagt holder svært god kvalitet. Gjør et kupp på disse her.

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.