Sport

Knalltilbud på den superpopulære parkasen fra Twentyfour

Get Inspired har startet et stort Halloween-salg der du kan gjøre kupp på klær og sko fra Johaug, Twentyfour, Kari Traa, Craft og mange andre kjente merker.

Et av de desidert beste kjøpene du kan gjøre på salget, er dunparkasen Mellow Puffy fra Twentyfour.

Klikk på bildet for å forstørre. Mellow Puffy dunparkas.

Jakken er laget i mykt og matt materiale med fast hette og varmer godt hele vinteren. Parkasen er lett og har en slank passform. En genial (jule)gave til deg selv eller kjæresten.

Jakken er en av de store bestselgerne hos Get Inspired, og nå har nettbutikken satt den ned så mye at du nå får den til Norges laveste pris*.

Her få du tak i parkasen på tilbud

En annen toppselger salget er denne strechy treningsbuksen fra Johaug. Passer perfekt til langrenn og annen utendørsaktivitet.

Her få du tak i treningsbuksen på tilbud

Klikk på bildet for å forstørre. Treningsbukse fra Johaug

Se hele Get Inspired-salget her

*Dunparkasen er like billig hos Villoid, men der er det kun én størrelse igjen. 

Relaterte innlegg
SalgskuppSport

20 knallgode sports- og friluftskupp

Sports- og friluftsutstyr er ikke akkurat billig, så det lønner seg å slå til når kvalitetsprodukter og bestselgere er på salg.
Les mer
Sport

Stort Singles Day-salg hos Milrab

Singles Day er en tradisjon som kommer fra Kina, hvor det i 1993 var en gjeng studenter som syntes det var på tide med en dag for feiring av de single. I senere tid har…
Les mer
Sport

Topp 10 dunjakker på salg

Flere nettbutikker har nå Mid Season-sale, og det er mange gode kjøp du kan gjøre om du leter godt nok. Er det ett plagg du bør sikre deg på salg denne sesongen, er det dunjakken….
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.