Ukategorisert

Black Week hos Staypro: Salg på populære verktøy

Følg Black Friday 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Sjekk ut årets oversikt over Black Friday!

Årets største shoppingevent er rett rundt hjørnet og vi venter forventningsfulle på Black Friday. For å gjøre ventetiden litt lettere er det flere nettbutikker som frister med Black Week, som betyr at du hele uken kan gjøre fenomenale kupp.

Har du nytt prosjekt i huset eller mangler noen viktige verktøy i kassa? Staypro.no selger verktøy og måleinstrumenter for proffer. På Black Week kan du spare opptil 70 % på merker som Bosch, Zodiac og Makita. Her er de beste kuppene du gjør på salget.

Få stor oversikt over salget her.


1. Luftavfukter

Woods M10 Luftavfukter

MR10 er en kompakt avfukter med et tydelig og brukervennlig display. Med denne leser du enkelt av den aktuelle luftfuktigheten. Still inn ønsket verdi via betjeningspanelet, og avfukteren tar seg av resten.

Her får du tak i den.


2. Lakkfres

For miljøvennlig fjerning av maling og lakk fra plane treflater. Denne leveres i en MetaLoc-koffert.

Her får du tak i den.


3. Vinkelsliper

Vinkelsliper kan brukes nesten til alt, og på batteri kan den brukes overalt. HiKOKI G18DBBAL er en vinkelsliper på 18V med børsteløs motor og en skivediameter på 125 mm. Slipemaskinen har et turtall på 5500-9000 o/min.

Her får du tak i den.


4. Slagskrutrekker

Skal du skru mange og lange skruer velger de fleste å bruke noe annet enn en gammel, hånddrevet skrutrekker. DEWALT DCF887 er en slagskrutrekker på 18 V med børsteløs motor og 1⁄4″ Hex-feste. Dreiemoment på 205Nm med turtall opptil 3250/min og slag opptil 3800/min.

Her får du tak i den.


5. Verktøypakke

For deg som liker å ordne opp i alt selv. Denne verktøykassen er en 18 V-pakke fra Milwaukee som inneholder M18 BLDD og M18 BLID. Leveres komplett med 2 stk. 4,0 Ah-batterier, lader og koffert.

Her får du tak i den.


6. Kapp-og gjærsag

Dette er nesten et obligatorisk verktøy for snekkeren. Kapp- og gjærsag på 1400W for skråskjæring opp til 48° til venstre og 5° til høyre. Den har innebygd støvsamler, lasermarkør som tydelig markerer sagsnittet, mykstart og arbeidslampe.

Her får du tak i den.


7. Senkesag

Få presise og rette kutt på kort tid. Enten du skal skjære i plater, benkplater eller vegger. Dykksag på 1400W med 1,6 m styreskinne for presisjonssaging. Utstyrt med turtallsinnstilling, konstantelektronikk for saging av ulike materialer, støvavsug og lyddempet sagblad.

Her får du tak i den.


8. Hørselsvern

Prikken over i-en selvfølgelig et hodesett med lydabsorberende mikrofon. Dette settet fra 3M har den nyeste Bluetooth-teknologien. Utstyrt med nivåavhengig funksjon, FM-radio, Auto-paring og opptil 73 timer batterilevetid for streaming og mobilanrop.

Her får du tak i det.

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Ukategorisert

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt. 1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag 2….
Les mer
Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.