Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Week: Interiørkuppene du kan gjøre nå

Interiørbutikkene kommer med nye tilbud hver dag gjennom hele Black Week. Vi har samlet de beste kuppene du gjør nå!

Det er endelig Black Week, og denne uken kan alle interiørentusiaster glede seg over fantastiske tilbud til hjemmet. Nå kan du kuppe alt fra store møbler til mindre dekor, men én ting er sikkert: Det er ikke så mye som skal til for å gi hjemmet ditt et lite løft.

Å finne de beste salgsvarene kan være vanskelig i en uke som dette, så vi har gjort jobben for deg! Her har du en fullstendig oversikt over de beste interiørkuppene du gjør i årets Black Week.

I dag får du blant annet opptil 40 % rabatt på alt fra Georg Jensen! Se mer videre i artikkelen.

*Vi oppdaterer saken fortløpende med fantastisk interiør og tilbud

Room21 kommer med nye kupp hver dag

Den store interiørbutikken oppdaterer nye tilbud hver eneste dag! Onsdag 21. november får du blant annet 15 % rabatt på populære hyller fra String:

Se alle Black Week-tilbud hos Room21 her

Opptil 50 % rabatt på herlig interiør fra Ellos

Ellos er en klar favoritt når det gjelder å handle interiør på nett, og de gleder oss med store rabatter gjennom hele Black Week! Nå kan du kuppe alt fra tepper, puter og stoler, til populære lamper og annet interiør.

Tips: Ellos har også masse juledekor!

Se alle Black Week-tilbud hos Ellos her

Gode kupp hos Scandinavian Design Center

Her snakker vi tallerkener på opptil 55 % rabatt, hyller på 30 %, 25 % rabatt på populære House Doctor og mye mer! Her er det mange gode julegavetips til fanastisk pris! Sjekk hele tilbudet her.

Klikk her for å se de trendy interiørkuppene

I tillegg får du 25-40 % rabatt på alt fra Georg Jensen! Den perfekte julegaven til mor, bestemor eller den kvalitetsbevisste.

Se den fantastiske Georg Jensen-kampanjen her

Nye interiørkupp hos Jotex hver dag

Onsdagens kupp gir deg 71 % rabatt på nydelige lykter fra Liljeholmen, 70 % rabatt på Elise lysestake. I tillegg får du flere høye rabatter på flotte interiørprodukter til hjemmet.

Følg med her for alle Black Week-tilbud hos Jotex

Interiørkupp for en nordisk stil hos RoyalDesign.no

Hva med 20 % rabatt på utvalgte produkter fra Royal Copenhagen, 25 % på alt fra Georg Jensen, eller 25 % på alt fra Orrefors? I dag er dagen for å kuppe dansk design!

Sjekk ut alle kuppene hos RoyalDesign.no

Ta julehandelen hos Christiania Glasmagasin

Når de varter opp med 25-60 % rabatt på alle varer gjennom hele Black Week, kan du gjøre vanvittig mange kupp! Enten du skal dekorere til jul, eller handle julegaver til de du er glad i, bør du gjøre det nå!

Se det gigantiske salget hos Christiania Glasmagasin her

Kremmerhuset gir deg 40 % rabatt på alle bilder – kun onsdag 21.11!

Kremmerhuset har et fantastisk utvalg av bilder, enten du liker abstrakt, fotokunst eller portretter.

Se alle bilder på salg hos Kremmerhuset

Gode kupp hos Glass og Interiør

Her er det mange flotte salgsprodukter å velge i mellom, og de oppdaterer siden sin stadig vekk med nye tilbud. Følg med her!

Spar masse på perfekte julegaver fra Glass og Interiør

Salg vi skal følge med på:

  • Bedre nætter lokker med et salg med rabatter på opptil 63 %! Tilbudene gjelder fra 23. november.

Les også:
Her er oversikten over alle Black Week-tilbudene
De beste kuppene du gjør på designlamper under Black Week

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.