Ukategorisert

Black Week: Interiørkuppene du kan gjøre nå

Det er endelig Black Week, og denne uken kan alle interiørentusiaster glede seg over fantastiske tilbud til hjemmet. Nå kan du kuppe alt fra store møbler til mindre dekor, men én ting er sikkert: Det er ikke så mye som skal til for å gi hjemmet ditt et lite løft.

Å finne de beste salgsvarene kan være vanskelig i en uke som dette, så vi har gjort jobben for deg! Her har du en fullstendig oversikt over de beste interiørkuppene du gjør i årets Black Week.

I dag får du blant annet opptil 40 % rabatt på alt fra Georg Jensen! Se mer videre i artikkelen.

*Vi oppdaterer saken fortløpende med fantastisk interiør og tilbud

Room21 kommer med nye kupp hver dag

Den store interiørbutikken oppdaterer nye tilbud hver eneste dag! Onsdag 21. november får du blant annet 15 % rabatt på populære hyller fra String:

Se alle Black Week-tilbud hos Room21 her

Opptil 50 % rabatt på herlig interiør fra Ellos

Ellos er en klar favoritt når det gjelder å handle interiør på nett, og de gleder oss med store rabatter gjennom hele Black Week! Nå kan du kuppe alt fra tepper, puter og stoler, til populære lamper og annet interiør.

Tips: Ellos har også masse juledekor!

Se alle Black Week-tilbud hos Ellos her

Gode kupp hos Scandinavian Design Center

Her snakker vi tallerkener på opptil 55 % rabatt, hyller på 30 %, 25 % rabatt på populære House Doctor og mye mer! Her er det mange gode julegavetips til fanastisk pris! Sjekk hele tilbudet her.

Klikk her for å se de trendy interiørkuppene

I tillegg får du 25-40 % rabatt på alt fra Georg Jensen! Den perfekte julegaven til mor, bestemor eller den kvalitetsbevisste.

Se den fantastiske Georg Jensen-kampanjen her

Nye interiørkupp hos Jotex hver dag

Onsdagens kupp gir deg 71 % rabatt på nydelige lykter fra Liljeholmen, 70 % rabatt på Elise lysestake. I tillegg får du flere høye rabatter på flotte interiørprodukter til hjemmet.

Følg med her for alle Black Week-tilbud hos Jotex

Interiørkupp for en nordisk stil hos RoyalDesign.no

Hva med 20 % rabatt på utvalgte produkter fra Royal Copenhagen, 25 % på alt fra Georg Jensen, eller 25 % på alt fra Orrefors? I dag er dagen for å kuppe dansk design!

Sjekk ut alle kuppene hos RoyalDesign.no

Ta julehandelen hos Christiania Glasmagasin

Når de varter opp med 25-60 % rabatt på alle varer gjennom hele Black Week, kan du gjøre vanvittig mange kupp! Enten du skal dekorere til jul, eller handle julegaver til de du er glad i, bør du gjøre det nå!

Se det gigantiske salget hos Christiania Glasmagasin her

Kremmerhuset gir deg 40 % rabatt på alle bilder – kun onsdag 21.11!

Kremmerhuset har et fantastisk utvalg av bilder, enten du liker abstrakt, fotokunst eller portretter.

Se alle bilder på salg hos Kremmerhuset

Gode kupp hos Glass og Interiør

Her er det mange flotte salgsprodukter å velge i mellom, og de oppdaterer siden sin stadig vekk med nye tilbud. Følg med her!

Spar masse på perfekte julegaver fra Glass og Interiør

Salg vi skal følge med på:

  • Bedre nætter lokker med et salg med rabatter på opptil 63 %! Tilbudene gjelder fra 23. november.

Les også:
Her er oversikten over alle Black Week-tilbudene
De beste kuppene du gjør på designlamper under Black Week

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.