Black Friday

Black Friday: 15 skjønnhetskupp

På Black Friday kan du gjøre noen ekte kupp, og det lønner seg å gjøre unna mye av julegavehandelen mens det er salg. Under har vi valgt ut skjønnhetsprodukter som er trygge gaver til kvinnene i ditt liv. Eller deg selv!

Estée Lauder serum – dagskupp

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II har blitt en klassiker på skjønnhetsfronten. Serumet alle elsker, som gir huden perfekt glød. Denne er det mange som vil elske å finne under treet i år.

NB! Kicks har 25% på alt av ansiktspleie i dag, torsdag (med visse unntak). Det betyr at du kan gjøre et kupp på de aller beste produktene. Se alle ansiktsprodukter på salg her.

Redken all soft heavy cream

Satt ned 53 prosent!

All soft er en av Redkens bestselgende hårserier, og det er ikke rart. Den lukter deilig, og håret elsker de luksuriøse produktene. Denne hårkuren gjør du et skikkelig kupp på nå: kun 129 kroner!

Her finner du den.

LANCÔME Hypnose Palette

Lancome Hypnose er ikke øyenskyggepaletten som har aller høyest prosent rabatt under Black Week, men den er av skikkelig høy kvalitet. På denne er 20% rabatt faktisk bra, og du er sikret en gave som vil falle i smak.

Her finner du en rekke andre paletter på salg, i forskjellige prisklasser. Opptil 60% rabatt!

Bodylotion fra Kiehls – dagskupp

Creme de corps fra Kiehls er en skikkelig luksuriøs bodylotion, som er perfekt som julegave til kjæresten, mor, svigermor, venninner eller andre du vil gjøre litt stas på. I dag er den, og alle andre kroppspleieprodukter satt ned med 25% hos Kicks.

Sjekk resten av utvalget her.

Ansiktsmaske fra Origins – dagstilbud

Dink up intensive overnight mask er en favoritt hos veldig mange, på grunn av sin unike evne til å gi fukt til huden. Denne skal brukes, som navnet tilsier, om natta.

Biotherm Lait Corporel Body Cream

Gjør et kupp på Lait Corporel i dag.

Det er en grunn til at kvinner verden over har trykket Biotherm sin bodylotion til sitt bryst. En klassiker du aldri kan ta feil med, som du får skikkelig billig akkurat nå.

Caudalie Beauty elixir

En face mist (spray som oppfrisker ansiktet) som har blitt et kult-produkt, elsket av kjendiser og makeup-artister. Denne skal glatte ut fine linjer, stramme inn porer og gi huden en umiddelbar glød. Nå er den satt ned med 35 prosent.

Her finner du den.

TIGI Bed Head

Bare 155 kr for shampo og balsam i 750 ml-størrelser er helt vilt billig. TIGI Bead Head er en serie de fleste kjenner til, med gode produkter. Finnes også i flere typer, den på bildet er for hår som trenger litt ekstra pleie.

Du finner flere varianter her.

DECLÉOR Hydrating Discovery Kit

Deilig hudpleie fra et kvalitetsmerke de fleste kjenner til. Gavesett er de perfekte julegavene, og dette er intet unntak.

Starskin ansiktmaske

Ansiktsmasken bærer det noe kompliserte navnet «The Gold Mask VIP Coconut Bio Cellulose Second Skin Face mask», men ikke la deg skremme. Såkalte sheet masks er i vinden, og de fleste vil synes det er deilig å få en slik til jul. Eller kanskje du trenger den selv, midt oppi førjulsmaset?

Her finner du den.

Sjekk resten av salget til Coverbrands her.

Anastasia gavesett

Ikke direkte et Black Week-kupp, men like fullt et kupp. Du får Eyeshadow Palette Vault Gift Box fra Anastasia til kun 695, mot en verdi på 1097. En skikkelig luksusgave!

Se nærmere på settet her.

Clarins gavesett

Et sett de fleste vil bli glade for å få til jul.

Dette gavesettet er helt supert. Tre virkelig populære produkter fra Clarins: Lipglossen Natural lip perfector, sminkefjerner til øyensminken og en super maskara. Nå får du 25 prosent rabatt, noe som gir en riktig god pris.

Ta en nærmere titt her.

Her finner du flere gavesett.

Elizabeth Arden eight hour cream

En nydelig krem fra Elizabeth Arden.

En klassiker som har blitt det for en grunn. I dag er det 25% på alt fra Elizabeth Arden her.

PS, kjøper du produkter fra Elizabeth Arden for over 550 kroner på Blivakker, får du med en eksklusiv gave akkurat nå. Dette settet er også helt supert.

Sminkepung fra LULU’s

En sminkepung er noe de fleste kvinner trenger, og noe man ikke alltid tenker på å kjøpe ny av selv. LULU’s har blitt favorittmerket til mange, og denne er lang nok til å få plass til både tannbørste og eyeliner. Slik er den også perfekt som toalettmappe de gangene man ikke skal ha med så mye.

Her finner du den.

Redken All soft argan-6 oil

Denne håroljen fra Redken er helt nydelig. Lukter kjempegodt, og gjør håret mykt og skinnende. Argan-6 oil er satt ned med 40% akkurat nå.

Her finner du resten av salget til Blivakker.

Relaterte innlegg
Black FridayInteriør

Black Week: 10 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin har startet Black Week allerede. Vi guider deg til noen superkjøp.
Les mer
Black FridaySalgskupp

Black Friday 2022: Alt du bør vite om supersalget i år

Black Friday 2022 er årets største kuppdag. Årets dato er fredag den 25. november. Her er guiden til gode kjøp og triksene du må kunne. Black Friday 2022 blir det tolvte året fenomenet med tilbud,…
Les mer
Black Friday

Når er Black Friday 2021?

Black Friday er som regel starten på julehandelen for mange. Nettbutikkene tilbyr ofte svært gode priser i forbindelse med handledagen. I løpet av de siste årene har Black Friday blitt et stort fenomen her i…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.