Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Friday: 15 skjønnhetskupp

Gjør et kupp på de perfekte julegavene under Black Friday

På Black Friday kan du gjøre noen ekte kupp, og det lønner seg å gjøre unna mye av julegavehandelen mens det er salg. Under har vi valgt ut skjønnhetsprodukter som er trygge gaver til kvinnene i ditt liv. Eller deg selv!

Estée Lauder serum – dagskupp

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II har blitt en klassiker på skjønnhetsfronten. Serumet alle elsker, som gir huden perfekt glød. Denne er det mange som vil elske å finne under treet i år.

NB! Kicks har 25% på alt av ansiktspleie i dag, torsdag (med visse unntak). Det betyr at du kan gjøre et kupp på de aller beste produktene. Se alle ansiktsprodukter på salg her.

Redken all soft heavy cream

Satt ned 53 prosent!

All soft er en av Redkens bestselgende hårserier, og det er ikke rart. Den lukter deilig, og håret elsker de luksuriøse produktene. Denne hårkuren gjør du et skikkelig kupp på nå: kun 129 kroner!

Her finner du den.

LANCÔME Hypnose Palette

Lancome Hypnose er ikke øyenskyggepaletten som har aller høyest prosent rabatt under Black Week, men den er av skikkelig høy kvalitet. På denne er 20% rabatt faktisk bra, og du er sikret en gave som vil falle i smak.

Her finner du en rekke andre paletter på salg, i forskjellige prisklasser. Opptil 60% rabatt!

Bodylotion fra Kiehls – dagskupp

Creme de corps fra Kiehls er en skikkelig luksuriøs bodylotion, som er perfekt som julegave til kjæresten, mor, svigermor, venninner eller andre du vil gjøre litt stas på. I dag er den, og alle andre kroppspleieprodukter satt ned med 25% hos Kicks.

Sjekk resten av utvalget her.

Ansiktsmaske fra Origins – dagstilbud

Dink up intensive overnight mask er en favoritt hos veldig mange, på grunn av sin unike evne til å gi fukt til huden. Denne skal brukes, som navnet tilsier, om natta.

Biotherm Lait Corporel Body Cream

Gjør et kupp på Lait Corporel i dag.

Det er en grunn til at kvinner verden over har trykket Biotherm sin bodylotion til sitt bryst. En klassiker du aldri kan ta feil med, som du får skikkelig billig akkurat nå.

Caudalie Beauty elixir

En face mist (spray som oppfrisker ansiktet) som har blitt et kult-produkt, elsket av kjendiser og makeup-artister. Denne skal glatte ut fine linjer, stramme inn porer og gi huden en umiddelbar glød. Nå er den satt ned med 35 prosent.

Her finner du den.

TIGI Bed Head

Bare 155 kr for shampo og balsam i 750 ml-størrelser er helt vilt billig. TIGI Bead Head er en serie de fleste kjenner til, med gode produkter. Finnes også i flere typer, den på bildet er for hår som trenger litt ekstra pleie.

Du finner flere varianter her.

DECLÉOR Hydrating Discovery Kit

Deilig hudpleie fra et kvalitetsmerke de fleste kjenner til. Gavesett er de perfekte julegavene, og dette er intet unntak.

Starskin ansiktmaske

Ansiktsmasken bærer det noe kompliserte navnet «The Gold Mask VIP Coconut Bio Cellulose Second Skin Face mask», men ikke la deg skremme. Såkalte sheet masks er i vinden, og de fleste vil synes det er deilig å få en slik til jul. Eller kanskje du trenger den selv, midt oppi førjulsmaset?

Her finner du den.

Sjekk resten av salget til Coverbrands her.

Anastasia gavesett

Ikke direkte et Black Week-kupp, men like fullt et kupp. Du får Eyeshadow Palette Vault Gift Box fra Anastasia til kun 695, mot en verdi på 1097. En skikkelig luksusgave!

Se nærmere på settet her.

Clarins gavesett

Et sett de fleste vil bli glade for å få til jul.

Dette gavesettet er helt supert. Tre virkelig populære produkter fra Clarins: Lipglossen Natural lip perfector, sminkefjerner til øyensminken og en super maskara. Nå får du 25 prosent rabatt, noe som gir en riktig god pris.

Ta en nærmere titt her.

Her finner du flere gavesett.

Elizabeth Arden eight hour cream

En nydelig krem fra Elizabeth Arden.

En klassiker som har blitt det for en grunn. I dag er det 25% på alt fra Elizabeth Arden her.

PS, kjøper du produkter fra Elizabeth Arden for over 550 kroner på Blivakker, får du med en eksklusiv gave akkurat nå. Dette settet er også helt supert.

Sminkepung fra LULU’s

En sminkepung er noe de fleste kvinner trenger, og noe man ikke alltid tenker på å kjøpe ny av selv. LULU’s har blitt favorittmerket til mange, og denne er lang nok til å få plass til både tannbørste og eyeliner. Slik er den også perfekt som toalettmappe de gangene man ikke skal ha med så mye.

Her finner du den.

Redken All soft argan-6 oil

Denne håroljen fra Redken er helt nydelig. Lukter kjempegodt, og gjør håret mykt og skinnende. Argan-6 oil er satt ned med 40% akkurat nå.

Her finner du resten av salget til Blivakker.

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.