Ganske greit å kunne slappe av med en bok mens huset støvsuges.
Elektronikk

Black week på robotprodukter

Det blir stadig flere muligheter for robothjelp i huset. Robotstøvsugere er noe de fleste kjenner til, men visste du at du også kan robot-vinduspusser? Det er Black Week, og flere nettbutikker har allerede gode rabatter på robotstøvsugere og andre roboter.

Xiaomi mi Roborock S5

Har du først kjøpt de en robotstøvsuger skjønner du ikke hvordan du klarte deg uten før. Denne fra Xiaomi er testvinner, og nå får du den til en riktig god pris. Xiaomis robot vasker også gulvet, noe du ikke vanligvis får på robotstøvsugere til en såpass god pris.

Sjekk robotstøvsugeren her.

iRobot Roomba 981

iRobot Roomba 981 er en skikkelig Rolls Royce i robotstøvsugernes verden. Den har kostet opptil 11.500 i følge Prisjakt, og er nå nede i 5990 kr. Med iAdapt® 2.0 Navigering med Smart Mapping og SLAM®-teknologi, husker roboten hvor den har vært og kartlegger huset.

Her finner du den.

Ta også en titt på denne robotstøvsugeren fra Trifo.

Vinduspusser

Robot-vinduspusseren, med det fiffige navnet Mamibot, gjør vinduspussingen enklere. Spesielt beregnet på store vindusflater, og steder der det er vanskelig å komme til.

Her finner du den.

Google Home

Google Home er et tilskudd til hjemmet man faktisk blir litt glad i. Nyttig til mange ting, for eksempel høre nyhetene om morgenen, eller spille av favorittmusikken. Nå er den satt ned med 36 % her.

Sett med støvsuger og vaskerobot

Dette settet med robotstøvsugeren iRobot Roomba S9 og iRobot Braava Jet M6 robotgulvvasker gir deg alt du trenger for et rent hjem. Ikke et kjempetilbud, men noe avslag. Og veldig praktisk å få alt i ett.

Her finner du settet.

Sjekk resten av Robotbutikkens Blac Week-tilbud her.

Trådløs støvsuger

Dette er ikke akkurat et robotprodukt, faktisk ikke i det hele tatt. Men, denne trådløse støvsugeren er så praktisk, og til en så god pris akkurat nå, at vi måtte ta den med. Du får den til bare 2989, mot en normalpris på 5999.

Se nærmere på den her.

Vi må også ta med noen elektriske produkter som ikke akkurat er laget for å gjøre praktiske gjøremål enklere. Disse er derimot til for å gjøre livet morsommere.

Elektrisk bil

Denne elektriske ferrarien fantes (dessverre) ikke da du var liten. Den ultimate gaven til bilinteresserte barn, som lar deg som voksen ha kontroll med den tilhørende fjernkontrollen. Med koden blackweek får du ytterligere 10%! Hvis du virkelig vil skjemme bort noen, trenger du ikke lete lenger.

Sjekk den her.

Gocart

Er du ute etter et helt vilt leketøy for deg og barna, er dette en sikker vinner. En gocart som lar deg spinne rundt som en villmann, nå på salg.

Se nærmere på gocarten her.

Les også: De 20 beste tilbudene på Black Week 25.november.

Relaterte innlegg
Elektronikk

Black Friday 2022: Topp 10 på salget til Komplett

Originalen er her. Dette er de beste kjøpene du kan gjøre på Komplett nå. Komplett var de første med Black Friday i Norge, og er selvfølgelig også med i år. Vi har sett på deres…
Les mer
Elektronikk

10 elektronikk-kupp på Singles Day 2022

10 elektronikk-kupp du kan gjøre på Singles Day.
Les mer
Elektronikk

Vi har tyvstartet november-salgene: Gjør superkupp på hodetelefoner til barn og voksne

Nettavisen lanserte egen nettbutikk i mars. Mange har kjøpt alt fra adventskalendere til munnbind i vår butikk. I oktober ble vi kontaktet av en nedlagt butikk i Oslo som hadde et varelager de ønsket å selge ut. For deg…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.