Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black week på robotprodukter

Akkurat nå er det tilbud på en rekke robothjelpere som gjør livet enklere.

Det blir stadig flere muligheter for robothjelp i huset. Robotstøvsugere er noe de fleste kjenner til, men visste du at du også kan robot-vinduspusser? Det er Black Week, og flere nettbutikker har allerede gode rabatter på robotstøvsugere og andre roboter.

Xiaomi mi Roborock S5

Har du først kjøpt de en robotstøvsuger skjønner du ikke hvordan du klarte deg uten før. Denne fra Xiaomi er testvinner, og nå får du den til en riktig god pris. Xiaomis robot vasker også gulvet, noe du ikke vanligvis får på robotstøvsugere til en såpass god pris.

Sjekk robotstøvsugeren her.

iRobot Roomba 981

iRobot Roomba 981 er en skikkelig Rolls Royce i robotstøvsugernes verden. Den har kostet opptil 11.500 i følge Prisjakt, og er nå nede i 5990 kr. Med iAdapt® 2.0 Navigering med Smart Mapping og SLAM®-teknologi, husker roboten hvor den har vært og kartlegger huset.

Her finner du den.

Ta også en titt på denne robotstøvsugeren fra Trifo.

Vinduspusser

Robot-vinduspusseren, med det fiffige navnet Mamibot, gjør vinduspussingen enklere. Spesielt beregnet på store vindusflater, og steder der det er vanskelig å komme til.

Her finner du den.

Google Home

Google Home er et tilskudd til hjemmet man faktisk blir litt glad i. Nyttig til mange ting, for eksempel høre nyhetene om morgenen, eller spille av favorittmusikken. Nå er den satt ned med 36 % her.

Sett med støvsuger og vaskerobot

Dette settet med robotstøvsugeren iRobot Roomba S9 og iRobot Braava Jet M6 robotgulvvasker gir deg alt du trenger for et rent hjem. Ikke et kjempetilbud, men noe avslag. Og veldig praktisk å få alt i ett.

Her finner du settet.

Sjekk resten av Robotbutikkens Blac Week-tilbud her.

Trådløs støvsuger

Dette er ikke akkurat et robotprodukt, faktisk ikke i det hele tatt. Men, denne trådløse støvsugeren er så praktisk, og til en så god pris akkurat nå, at vi måtte ta den med. Du får den til bare 2989, mot en normalpris på 5999.

Se nærmere på den her.

Vi må også ta med noen elektriske produkter som ikke akkurat er laget for å gjøre praktiske gjøremål enklere. Disse er derimot til for å gjøre livet morsommere.

Elektrisk bil

 

Denne elektriske ferrarien fantes (dessverre) ikke da du var liten. Den ultimate gaven til bilinteresserte barn, som lar deg som voksen ha kontroll med den tilhørende fjernkontrollen. Med koden blackweek får du ytterligere 10%! Hvis du virkelig vil skjemme bort noen, trenger du ikke lete lenger.

Sjekk den her.

Gocart

Er du ute etter et helt vilt leketøy for deg og barna, er dette en sikker vinner. En gocart som lar deg spinne rundt som en villmann, nå på salg.

Se nærmere på gocarten her.

Les også: De 20 beste tilbudene på Black Week 25.november.

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.