Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Kanonpriser på smarte dingser

Gjør en kjempedeal på smarte dingser.

Nå SPARER DU mye penger på hele Unikia-butikken. Den er kjent for å selge deg produkter du faktisk trenger.

Nå sparer du 30 % på ALT hos Unikia, både salgsvarer og ordinære varer. Med andre ord – her bør du gjøre julehandelen nå!

Se for eksempel verdens mykeste tøfler … Prisen er HELT sykt lav med rabattkoden SALG2017.

Softest-tøfler

Verdens mykeste tøfler! Perfekte å gi bort som gave til andre eller til seg selv.
Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Du får tak i de HER!Softest

TacoServer

Få varme lefser og taco gjennom hele måltidet med denne. Du legger tortillaene/skjellene øverst i beholderen, mens et tent telys plasseres under.

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Du får tak i den HER!
TacoServer

Pleddet Hygge

Denne redder deg fra kulden i vinter. Kos deg inn i det deilige pleddet som holder deg varm og myk.

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Du får tak i den HER!

Hygg


Warmest-tøfler

Aldri mer kalde føtter! Disse er 2 tøfler i 1 som passer alle føtter.

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Du får tak i de HER!

Warmest tøfler


Pantastic

Designet av en 10-åring for å gjøre hverdagen din enklere. Aldri mer søl og krøll igjen med denne!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Du får tak i den HER!

PANTASTIC


Expain Relax Back

Denne massasjeputen kan du ha som fast inventar på sofaen. Aldri vond rygg mer! Den drives av en sterk motor på og kan brukes på mange forskjellige måter. En ting er sikkert. Den er deilig for ryggen!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Du får tak i den HER!

Expain Relax Back


Smart Mix

Den beste miksebollen ute på markedet! Smart Mix har et unikt langt nebb som gjør at du ikke søler og er lett å helle av. Den har en eggknekker på siden som gjør det enklere å knekke egg.

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Du får tak i den HER!

SMART MIX


XCAP Refleks

Oppladbar refleks på en varm strikkelue. Perfekt for å gå tur med i mørket! Til både voksne og barn.

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Få tak i de HER!

XCAP Refleks


Boily

Dette lokket bør alle ha på kjøkkenet! Det gjør det nærmest umulig at det koker over. Er det ikke digg å slippe det?

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Du får tak i den HER!

Boily


Hårvekk

Blir du ikke irritert av tett sluk med masse ekkelt hår? Med denne i avløpet får du samlet opp all håret samtidig som vannet renner fritt.

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Du får tak i den HER!

Hårvekk


Lommebok med lader

Lommebok i ekte lær, nødlader til mobilen og god plass til flere kort.

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Du får tak i den HER!

Gnist Charging Wallet


Expain Relax Legs

Har du kalde føtter, eller stive legger og føtter? Len deg tilbake og kos deg med denne massasjen som kan styres fra smarttelefonen!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SALG2017

Du får tak i den HER!

Expain Relax Legs

Se det store utvalget av smarte dingser hos Unikia HER!

Nå sparer du 30 % på ALT hos Unikia, både salgsvarer og ordinære varer. Med andre ord – her kan du gjøre julehandelen nå!

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.