Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

De beste sporty gavene du kjøper på Cyber Monday

Cyber Monday er i full gang med kjempetilbud i en rekke nettbutikker. Enten du skal handle til deg selv eller ser etter gaver å legge under årets juletre er dette en gylden mulighet til å gjøre fantastiske kupp.

Dette er gavene som legger til rette for mange hyggelige aktiviteter sammen med familien og venner og passer derfor til de fleste! Ja, spesielt de som har » alt».

Sjekk også ut designerkuppene du kan gjøre nå!


SUUNTO Traverse – Klokke – Graphite

Rå pulsklokke til den sporty mannen!

560

Nå sparer du 31%! Her finner du tilbudet.


SUUNTO Ambit3 Sports – m/ Pulsbelte

Lekker pulsklokken til den aktive jenta i familien.

10527953

 

Den populære pulsklokken er satt ned med 42%! Dette er en superdeal!

Her får du oversikt over alle nettbutikkene som frister med shoppingbonanza!


Oakley Flight Deck Black – Prizm Sapphire Iridium – Goggles

 

560-1

Er du klar for skisesongen? Disse rammeløse skibrillene er rå i designer og gir deg utmerket sikt! I dag kan du klikke de hjem til Black Weekend-pris!

Her finner du flere fantastiske julegaver til mannen som elsker sport og friluft!


 

ASICS GT-2000

Gave til søster eller kanskje til deg selv?

thumb_img_9670_1024_1

Lekre Asisc-sko som vil glede den løpeglade jenta. Passer til asfalt og alt slags underlag, magisk demping og stabilitet.

I dag kan du sikre deg disse til HALV PRIS!


 

Johaug WIN Baselayer Sett

Klassisk og tidløs baselayer i ull.

bilde_06-09-2016_16-18-08-min

Denne er superfin i skiløypen men passer også til afterski eller en søndag hjemme.

Vi kan nesten garantere at dette blir en populær gave i år. Klikk den hjem til 50%!!

 


28310_aw16_m1

Denne strikkgenseren er rett og slett nydelig. Gå vinteren i møte i varm ull i klassisk design. Spar 33%!

I dag kun 399 kroner!


Det er ikke ofte du kommer over så gode tilbud som denne. Ut søndag kan du sikre deg denne parkasjakken til 50%!

rothe_parkas_aw16

 

Sjekk flere Black Weekend-tilbud her!


 

Craft Pep Loose Pants

Superkomfy bukse til late søndager. Nedsatt med 50%

craft_pep_loose_sett3_1

Vil du holde deg oppdatert på de beste kuppene i dag? Sjekk ut vår Live-feed HER!

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.