Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

De beste kuppene på Singles Day

Salget som hyller singellivet gir deg herlige rabatter på alt fra klær til interiør og elektronikk. Se hvem som har de beste tilbudene!

*Saken oppdateres fortløpende med nye kampanjer og de beste tilbudene.

I dag er det ikke bare far som skal hedres, men også alle single! 11.11 hyller nemlig alle enslige, og i løpet av de siste årene har også norske nettbutikker hevet seg på trenden, som ble startet av fire kinesere allerede på 90-tallet. Det var derimot den store nettgiganten Alibaba som kickstartet shoppingdagen for fullt i 2009, og salgskuppene blir bedre og bedre for hvert år som går.

Vi har gjort Singles Day enda enklere for deg, og har samlet de beste kuppene du gjør  i kategorier- enten det gjelder klær, interiør, skjønnhet eller elektronikk.

 

SPORT OG FRITD

Sportamore med 30 % på hele sortimentet

Mangler du trening- eller friluftsutstyr, er dette tiden å skaffe deg det. Sportsgiganten Sportamore har nå 30 % rabatt på nesten hele butikken, så enten det er sko, klær eller utstyr du mangler, vil du kunne finne det til nedsatt pris. Bruk koden SINGLESDAY når du skal betale i kassen.

 

 Nike treningsbukse – Zeal vinterjakke

 

 Adidas løpetights – Peak Perfomance vinterjakke

 

 

Get Inspired lanserer salg på toppen av salget!

Ikke nok med at GET INSPIRED har vintersalg med opptil 65 % rabatt på kjente merkevarer som Johaug, Nike og Kari Traa;  I dag kjører de på med nok et Singlestilbud og gir 29 % rabatt på den populære Finseanorakken fra Twentyfour! Klikk deg inn HER for å se hele sortimentet, eller sjekk ut våre favoritter:

Rød – Marineblå – Militærgrønn

 

 

MOTE

Boozt har opptil 50 % rabatt på +11.111 varer!

Her finner du fantastiske kupp til både ham og henne. Både sko,yttertøy, festklær og beauty products er på salg denne singles-helgen. Sjekk ut tilbudene nedenfor!

KvinnerMenn

 

 

Gjør et designerkupp på Wakakuu

Det er ikke ofte high-end-merkene er på salg, så når den eksklusive nettbutikken Wakakuu varter opp med en rabattkode for Singles Day, er det bare å kaste seg rundt. Her finner du eksklusive merker som  Acne, Isabel Marant,Stine Goya,  Rodebjer og Ganni. Med rabattkoden SINGLESDAY1 får du nå 15 % rabatt på hele butikken!

Kahlo Coat fra J. Lindeberg –  Malin pelsjakke fra FWSS – Alexa Ullkåpe fra Filippa K

Singles Weekend hos Ellos – Få 30 % rabatt på deres egne kolleksjoner

Ellos-salget gir deg 30 % rabatt på herlig mote til julebordsesongen, deilig strikk til vinteren og kule boots. Til og med en ny vinterjakke kan du kuppe nå! Klikk her for å se Ellos’ stylist Isabelle Högbackas beste tips!

Maxikjole FatimaGenser AbbyBukse Lorelai

Gå direkte til Singles Weekend hos Ellos her

 

 • NELLY feirer all the singles ladies,med 20 % på alt i 24 timer. Bruk koden 1111 i kassen og få rabatt på alt du trenger til festsesongen.

 • GINA TRICOT gir deg 10 % rabatt ved kjøp av 1 vare, 20 % rabatt ved kjøp av 2 varer, og hele 30 % rabatt ved kjøp av 3 varer eller mer!

 • CUBUS har 11 % rabatt på alle varer!

 

 

 

ELEKTRONIKK

Microsoft Store: 25 % salg på Surface Pro

 

Surface ProSurface Laptop

 

Net on Net med lagerpriser på utvalgte favoritter

Benytt sjansen og få hjemmelektronikk til reduserte priser hos Net on Net. Elektronikkleverandøren selger nå en rekke kvalitetsvarer til lagerpris. Klikk deg inn HER for å se hele sortimentet.

 

Støvsuger fra Elektrolux – 55″ TV fra LG – Apple TV

Singles Day hos Dustin Home har startet: Spar opptil 46 % på elektronikk

Det er alltid gøy å kjøpe seg ny elektronikk, og i tillegg er harde pakker en klar favoritt under juletreet. Med tanke på at julen nærmer seg, kan det være en god idé å gå til innkjøp av kule gaver allerede nå – i hvert fall siden Dustin Home har tjuvstartet salget!

 PC fra MSISkjerm fra PhilipsiPhone 6

Klikk her for fantastiske rabatter på elektronikk fra Dustin Home

Ali Express byr på gigantsalg! Over 10 millioner varer på tilbud

Singles Weekend hos nettgiganten Ali Express betyr flust av tilbud. Her kan du få alt fra elektroniske dippedutter til beautyprodukter, for her har de nesten alt!  Her finner du garantert inspirasjon til både adventskalenderen og julegavene. Ali Express har laget en oversiktlig side så du kan klikke deg inn på de kategoriene du er mest interessert i.

Trådløs universell lader Bluetooth øreproppermagnetisk mobilholder

 

 

 • CDON senker prisene på nesten alt, så her kan du sikre deg kule elektronikkgaver til hele familien.

 • RC-BUTIKKEN kjører på med tilbudshelg! Vil du være tidlig ute med julegavene, kan du gjøre et elektronikk-kupp her!

 

 

 

 

INTERIØR

Kremmerhuset har 30 % rabatt på tekstiler og planter

 

 

Her finner du tilbudene

 

 • JOTEX gir deg 20 % rabatt på alle sofaer og sittepuffer.

 

 

 

SKJØNNHET OG VELVÆRE:

 • SWISS CLINIC: Den populære skjønnhetsleverandøren skrur endelig ned prisene på sine populære sheet masks; I dag får du både maskene og self tan-pads 30 % billigere!

 • BEAUTYBRANDS feirer Singles Day hele helgen og gir deg opptil 65 % rabatt på treningsklokker, opptil 65 % rabatt på silkeputetrekk, 50 % rabatt på alt fra Pevonia, opptil 40 % rabatt på adventskalendere og elleville priser på shampo og balsam! I tillegg får du en gratis Singles Weekend Goodiebag + gratis frakt på alle ordre over 1000 kr!

 • VITA gir deg 20 % avslag på alle ordinære varer! Bruk koden SINGLE11 når du betaler i kassen.

 

 

DIVERSE

HAUGENBOK feirer de singles dag med opptil 90 % avslag på bøker

Nå kan du skaffe deg en rekke bøker til kun 19 kroner!Husk at en bok er en klassisk og perfekt gave til den som har alt.

Her er noen av bestselgerne :

Tørst av Jo Nesbø – Mi briljante venninne av Elena Ferrante – Erik Bye av Asbjørn Bakke

 

 • BILPLEIEKONGEN hyller Singles Day: Her får du inntil 70 % rabatt på alt bilen din fortjener!

 • HOTELS har tilbud og rabatter for deg som ønsker å reise før jul. Hva med en shoppingtur til London?

 

 

 

 

GOD HANDEL!

 

 

 

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.