Black Friday

Black Weekend-salg hos Milrab

Milrab fortsetter sitt store Black Friday-salg i helgen med de samme fantastiske tilbudene som på fredag. Du kan dermed fortsatt sikre deg mange av butikkens bestselgere til ekstreme lavpriser.

I tillegg har de utvidet salget til å gjelde ALLE briller og goggles fra Oakley, og i helgen får du dermed 70 ulike Oakley-produkter til suverene priser.

Her er fem av de beste kjøpene du gjør hos Milrab i helgen:

Oakley

Milrab.no har et stort utvalg goggles og briller fra Oakley, som egner seg utmerket for deg i bakken eller som julegave. Spesielt populær er Flight Deck-serien, som har vært en bestselger i en årrekke. I helgen er brille og goggles fra Oakley satt ned med opptil 40 prosent. Se hele de store Oakley-salget her!

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Titanium

Denne sportsklokken har vunnet en rekke tester og har vært blant de beste klokkene i en årrekke før de nye Fenix 6-modellene kom i høst. Milrab.no har fått 10 reviews på Garmin Fenix Plus hvor samtlige er 5/5 stjerner. Nå har du muligheten til å kjøpe klokken til kr 5899, som er den billigste prisen i Norge noensinne.

Milrab.no har også best priser på en rekke andre puls- og GPS-klokker fra Garmin akkurat nå. Sjekk det store utvalget av billige Garmin-modeller her! 
Milrab har også en prisgaranti på alle klokker under Black Friday.

Suunto 9 + ekstra lærreim

Suunto 9 er en avansert multisport GPS-klokke med smartfunksjoner, lang batteritid (opptil 14 dager) som dekker både behovene til mosjonister og atleter. Nå kan du få klokken til den laveste prisen den noen gang har vært registrert i Norge. Du får med med en ekstra lærreim i tillegg. Varer så lenge det er lager hos Milrab.no. Suunto 9 (med bonusreim) koster nå kun 2999 kroner – du sparer  nesten 2500!

Rab soveposer

I dag kan du spare 40-50 % på noen av de beste soveposene Rab har å tilby. Det er ikke ofte man kan spare så mye på kvalitetsmerker som Rab. Se soveposene og mer fra Rab som er på salg nå.

Sko og støvler

Milrab.no har fantastiske priser på populære skomerker Crispi, Alfa, Adidas, On og mange flere. Dette er deals du ikke vil gå glipp av!

Se hele det store Black Weekend-salget til Milrab her!

Relaterte innlegg
Black FridayInteriør

Black Week: 10 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin har startet Black Week allerede. Vi guider deg til noen superkjøp.
Les mer
Black FridaySalgskupp

Black Friday 2022: Alt du bør vite om supersalget i år

Black Friday 2022 er årets største kuppdag. Årets dato er fredag den 25. november. Her er guiden til gode kjøp og triksene du må kunne. Black Friday 2022 blir det tolvte året fenomenet med tilbud,…
Les mer
Black Friday

Når er Black Friday 2021?

Black Friday er som regel starten på julehandelen for mange. Nettbutikkene tilbyr ofte svært gode priser i forbindelse med handledagen. I løpet av de siste årene har Black Friday blitt et stort fenomen her i…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.