Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

11. november: Singles Day – helt ville kupp

Kinas største shoppindag er her - en oppvarming til Norges Black Friday!

Flere nettaktører mener denne dagen, Singles Day, slår Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday ned i støvlene.

I Kina er dette tidenes største shoppingdag, og giganten Alibaba gjør stor suksess med e-handelsdagen som så vidt har kommet til Norge. I år har også elektronikkbransjen satt fokus på Singles Day – og mener dette kan være starten på noe stort også i Norge.

Singles Day har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og utrolig nok blitt dagen hvor det handles mest på nett i verden. Bare i fjor omsatte giganten Alibaba for 18 milliarder dollar denne dagen.

Singles Day arrangeres 11. november hvert år, og er en feiring av alle single her i verden.

Om du er singel eller ikke – her gjør du gode kupp I DAG!

Følg med på denne siden I DAG, også kalt Singles Day, for gode tilbud og salg.

Her finner du Singles Day-tilbud

NY! Få opptil 56 % rabatt på Singles Day-salget til CDON.

Knallpris på hjemmekinoanlegg fra Sony I DAG.

NY! Sjekk ut tilbudene hos Room21 her.

Nelly har salg – sjekk det ut her.

Få opptil 30 % rabatt på jakker og sko denne helgen! Sjekk Boozt-salget her!

Haugenbok har opptil 74 % rabatt på BESTSELGERE nå. Se alle bøkene på tilbud her.

Giganten AliExpress har gigantisk salg. Sjekk hele salget her!

Banggood kjører også elleville priser under Singles Day. SJEKK HER!

Stayhard er med på salgsfesten. Få 11 % rabatt på hele kjøpet med koden SINGLE fra 6. november til 11. november. HER HANDLER DU!

Milrab har dumpet prisene på BESTSELGERNE! Blant annet Crispi-fjellsko, Oakley-briller +++ SJEKK HER!

Sportamore er med på Singles Day – disse sportskuppene gjør du nå.

Coolstuff er med på tilbudsfesten lørdag 11. november. Følg med her!

Sportsdeal får du 20 % rabatt på hele butikken under Singles Day. Rabattkode: SINGLE. SJEKK HER!

Design Belysning kommer til å ha gode kupp på lamper.

Unikia har Singles Day-tilbud. 30 % på hele butikken med rabattkoden SINGLE. Sjekk kule og smarte dingser her!

Her finner du verdens diggeste tøfler til knallpris

Bilpleiekongen har 25 % rabatt på utvalgte varer i 24 timer. Sjekk produktene som er på salg her.

Kicks har gode Singles Day-tilbud. Spar 50 % på populære produkter!

Coolshop skal ha noen SINNSYKE tilbud. Se her.

RCbutikken – klikk her! Kule produkter (droner, fjernstyrte biler, bilbaner +++) til sinnsyke priser – spar 11 % EKSTRA på salgsvarer og få 11 % på alt annet. Bruk vår rabattkode: NA10. SJEKK HER!

Klokker.no har startet salget på Nixon-klokker! Få 25 % rabatt i dag. Det er det mange som ønsker seg … Rabattkode: SINGLESDAY

Bik Bok melder også om skikkelige jentekupp I DAG. Følg med på salgene her.

VITA har Singels Day-tilbud.

NordicFeel har unik rabattkode: 10% rabatt på hele din ordre med kode NETTAVISEN. Gjelder fra 11. november.

Kostymer.no har salg på SEXY-kostymer under Singles Day. Rabattkode: SEXY25. Se her!

Lekre treningsprodukter hos C33 – klikk her! Spar 25 % på alt under Singles Day. Bruk rabattkode: SINGLEDAY.

Hos Glassoginterior.no – klikk her får du 10 % rabatt på lamper. Rabattkode: lamper.

Nytelse kjører 20 % rabatt på alt i helgen. Rabattkode: SINGEL17. Sjekk alt du kan få på salg her!

Kjøp lekkert treningstøy hos BARA Sportswear her. Rabattkode: BARASINGLE20.

Nettavisens Shoppingavdeling jobber med å få norske nettbutikker med på den elleville globale shoppingfesten den 11. november, også kalt Singles Day.

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.