Women coat and jacket on hangers isolated over white background
Ukategorisert

Vinterjakkene du kjøper på salg til han og henne

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Black Weekend er snart over, men du kan fortsatt sikre deg noen godbiter før salget avsluttes. Vinteren derimot har så vidt begynt. Derfor er du smart dersom du benytter deg av sjansen til å kjøpe en ny og varm jakke denne søndagen.

Vi har valgt ut noen veldig fine vinterjakker som du får på tilbud nå. Sjekk ut utvalget nedenfor, og klikk deg inn på produktene for å se de forskjellige fargene jakkene kommer i.

Husk at salget ikke varer evig, så her må du handle.

Sjekk ut hele utvalget av vinterjakker for herre her.

Sjekk ut hele utvalget av vinterjakker for dame her.


Herrejakker

Jakke fra The North Face


Parkas fra The North Face


Jakke fra J. Lindeberg


Teknisk jakke fra Salomon


Dunjakke fra Gant


Frakk fra Libertine-Libertine


Jakke fra Lagerfeld


Jakke fra J. Lindeberg


Jakke fra Helly Hansen


Jakke fra Timberland


Damejakker

Kåpe fra Samsøe & Samsøe


Kåpe fra Dagmar


Kåpe fra Filippa K


Dunjakke fra G-Star


Kåpe fra Tommy Hilfiger


Dunjakke fra Odd Molly


Jakke fra Helly Hansen


Jakke fra Kari Traa


Jakke fra Lauren Ralph Lauren


Dunjakke fra Tommy Hilfiger

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.