Ukategorisert

Topp 10 spillkupp Black Friday

Vi har samlet de ti spillene vi ville kjøpt om vi skulle kjøpt spill i dag (hvem lurer vi, vi har selvfølgelig kjøpt dem allerede).

1. Fallout 4 (Playstation 4) – 188kr. Nedsatt med 68 prosent. Klikk her.

2. Mass Effect trilogy (PC) – halv pris på alle spillene til PC. Perfekt å spille fram til det nye kommer i 2017. Klikk her

3. Lego Dimensions Starter Pack (alle plattformer) – Perfekt gave til barn og voksnere som liker Lego og spill. Beste Lego-spill på markedet. 60 prosent avslag. Klikk her. 

4. FIFA 17 (alle plattformer) – satt ned med over 30 prosent. Mange vil ha denne i julegave. Klikk her. 

5. Forza Horizon 3 (Xbox One) – dette spiller vi hver eneste dag, og er et nydelig bilspill for den som virkelig liker store opplevelser. Klikk her. 

6. Lego Star Wars: The Force Awakens (alle plattformer) – nydelig LEGO-spill i Star Wars-universet. Klikk her. 

7. Uncharted 4: A Thief’s End (Playstation 4) – Denne eksklusive tittelen er meget bra, og med 58 prosent rabatt er den nydelig. Klikk her.

8. Titanfall 2 og Battlefield 1 Deluxe (PC) – superpakken til superpris med 40 prosent avslag. Klikk her. 

9. Xbox One og Quantum Break (Xbox One) – dette spillet (Quantum Break) er så bra at vi nesten kan si at du bør handle en Xbox bare for det. Super pris på konsollen er det også. Klikk her. 

10. Overwatch Origins – superkult spill til megapris – 31 prosent rabatt. Klikk her. 

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.