Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Topp 10 produkter du kjøper under Black Week

Black Week har startet og vi har samlet de beste produktene du får på salg allerede nå!

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Vi lader opp til Black Friday den 24.november og det storslagne salget har allerede begynt hos flere store aktører. Vi kaller det Black Week og gjennom hele uken kan du få fantastiske tilbud og rabatter på alt fra elektronikk, sportsutstyr, klær og interiør.

Vi har gått gjennom salget og funnet topp 10 produkter du får på salg allerede nå!


Visste du at vi følger aktivt med på Black Week, Black Friday og Cyber Monday? Følg med her for de beste tilbudene og rabattkodene!


1. Opptil 50 % rabatt hos Get Inspired

Get Inspired har alle våre favoritter innen sportstøy. Dette kule settet fra Nike får du nå på 33 % rabatt!

Kjøp Nike Gym Vintage Hoodie her


2. Opptil 64 % rabatt hos sportsbutikken Milrab.no

Milrab.no har kickstartet Black Week med suverene tilbud på alt av sportsutstyr. Dette er drømmebutikken for sports- og jaktglade menn! Denne klokken er en multisport GPS-klokke med stilig design som tåler de tøffeste forhold.

Få 50 % rabatt på GARMIN fenix 3 Sapphire her


3. 3 for 2 hos Sportamore

Sportamore.no har startet et fantastisk tilbud for Black Week, hvor du får 3 plagg til prisen av 2. Her kan vi velge mellom merker som Kari Traa, Adidas og Björn Borg!

Her kan du kjøpe Kari Traa Dalane Parka og flere herlige produkter!


4. 30 – 60 % på alle varer hos Christiania Glasmagasin

Hos Christiania Glasmagasin får du fantastiske rabatter gjennom hele Black Week, og du kan spare så mye som 60 %!

Her kan du kjøpe unike porselenskniver fra Porsgrunds porselænsfabrikk på 60 % rabatt


5. Opptil 70 % rabatt hos Pierre Robert

Pierre Robert har mange favoritter til vinteren, som superundertøy og deilige ullplagg. Nå kan du hamstre alt du trenger gjennom Black Week!

Her kan du kjøpe Superundertøy Longs Dame til kun 62,79 kroner!!


6. Interiørkupp hos Glass & Interiør

Glassoginterior.no har mange lekre gjenstander til hjemmet. Under Black Week får du mye av det til superrabatt!

Her kjøper du Stelton Reflection Lysestaker til kun 400,-! Originalpris er 949, så her sparer du mye.


7. Få 47 % rabatt på høretelefoner fra Sony

Dette headsettet har både super kvalitet og stilig design!

Her kjøper du Sony MDR-10RC Høretelefoner Hvit hos CDON.no


8. Spar opptil 50 % hos Stylepit

Stylepit har alt du trenger for en stilig garderobe. Nå kan du spare opptil 50 %!

Her kan du kjøpe Selected Felix Bomber Jacket på 30 % rabatt


9. Nye daglige rabatter på opptil 99 %!

Alt-mulig-butikken Unikia.com har gått «all in» i Black Week med rabatter på opptil 99 %!

Dyrk dine egne avokadoer med dette kule avokadotreet på 50 % rabatt


10. Spar opptil 70 % på designermote

Zalando kjører fantastiske kupp gjennom hele Black Week, og du får designermerker på opptil 70 %!

Her kjøper du den stilige dressen fra Polo Ralph Lauren til 40 % rabatt

Få med deg flere gode Black Week-kupp:

Black Week: Get Inspired

Black Week-tilbudene er villere enn noen gang

 

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.