Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Topp 10 motekupp på Black Friday

Vi gleder oss til Black Friday og gode tilbud. Disse nettstedene skal vi holde et ekstra godt øye til for de beste kuppene!

Vi elsker lukten av salg i november, i hvert når Black Friday inntar markedet. Nå kan vi utnytte oss av elleville salgsdager, og det er nå man bør hamstre inn plaggene og antrekkene man trenger året rundt. For å utnytte seg best mulig av Black Friday anbefaler vi at du finner dine favorittbutikker på nett, i god tid før selve salget. Da får du muligheten til å finne de produktene du ønsker, i stedet for å lete deg igjennom et mirvar av nettsteder på den store salgsdagen.

Er du ekstra smart bør du opprette kontoer i butikkene du ønsker å handle i, for å få et så effektivt salgskupp som mulig. Flere tips om hvordan du kan gjøre deg klar til Black Friday kan du lese her. I artikkelen får du blant annet tips om hvorfor du bør registrere kontoer og betalingsinformasjon før Black Friday, og hvorfor det er viktig å sette av litt tid til å finne de beste kuppene.


Psst.. Har du hørt om Singles Day? Det er Kinas største shoppingdag, og den finner sted 11.november. Vi følger de ville kuppene her!


For å gjøre gode investeringer kan det lønne seg å kjøpe inn julegavene allerede nå, og i butikkene under kan du finne mange fine og myke pakker – til en megapris! Butikkene vi har ramset opp tilbyr alt fra undertøy, hverdagsklær, yttertøy, sko, skjønnhet og treningsutstyr. Det betyr at det finnes noe for alle og enhver, og du kan være ferdig med julegaver for hele familien allerede på Black Friday den 24.november!

En annen stor fordel ved å ta salgskuppene på Black Friday over nett er å slippe stappfulle butikker med lange køer og kaos. Da er det mye mer behagelig å shoppe fra sofaen – med kun kortet og bankbrikken tilgjengelig. Ved å følge oss live på Black Friday får du i tillegg god oversikt over de ulike tilbudene. Det er jo vinn vinn!

Om noen du er glad i ønsker seg en ny jakke, genser, kjole, sko eller vesker, anbefaler vi å ta en titt på butikkene under. Her satser vi på gode tilbud gjennom hele Black Week, og vi skal følge aktivt med slik at du får de beste salgene tilgjengelig. I tillegg vil vi skaffe oss eksklusive rabattkoder, som du som leser av Nettavisen kan dra god nytte av.

Om du trenger litt inspirasjon til hvilke myke pakker du kan gi bort i år kan du se årets fineste kåper her, eller så kan du kjøpe en het julegave til deg eller kjæresten, som vil skape litt magi i vinter. Du kan også lese vår guide over 50 gaver kvinner vil ha under treet, eller lese hva gutta ønsker seg til jul.

Se vår liste over topp 10 motekupp på Black Friday under, og finn dine favoritter før Black Friday! Du kan være heldig å sikre deg dine favoritter til super rabatt!


Her kan du få mange gode tips til julegaver for hele familien!


1. Zalando

Zalando har utmerket seg i både dame- og herremote, hvor du kan kjøpe alt innenfor siste trender. For Black Friday-salget anbefaler vi deres Premium-kategori, hvor du kan få høy rabatt på fine merker, som Hugo Boss, Tiger of Sweden og Ralph Lauren.

2. Boozt

Boozt tilbyr lekre nyheter til kvinner, herrer og barn, og med noen av favorittmerkene som Kari Traa og Ganni, gleder vi oss til å følge med på Black Friday-salget! I tillegg har Boozt.com lansert en kjempefin kategori for skjønnhet, hvor vi finner produktene vi elsker fra Clinique, Estée Lauder, Biotherm og mye mye mer.

3. Ellos

Ellos tilbyr gode klassiske stiler i nettbutikken deres og vi gleder oss til å følge med på hvilke kvalitetsplagg som kommer på salg! Vi følger med hele Black Friday-uken og krysser fingrene for gode interiør-kupp i tillegg. Ellos har jo virkelig utmerket seg den siste tiden innenfor interiør, og her kan man innrede hele hjemmet med de nyeste trendene, som marmor og velour.

4. Miinto

Miinto har merkene vi elsker, som Henri Lloyd, Adidas, Calvin Klein og mye mye mer. På grunn av de fine plaggene ser vi frem til Black Friday-salget, for her vil det være mulig å gjøre gode kupp på premium merker. Ønsker du at barna skal være ekstra pent kledd til jul, kan vi krysse fingrene for at det fine merket, Pascal, kommer på salg – og ungene vil være klare for å få storfint besøk av nissen!

5. Sportamore

Sportamore gir oss muligheten til å holde på treningsmotivasjonen, og vi ønsker å gjøre gode kupp på varer som Nike, Salomon og Svea. Vi kan bli ordentlig klare for vinteren på budsjett og vi gleder oss til å få tak i rabattkoder! Sportamore har nemlig et gigantisk tilbud, og du får tak i mye mer enn sportsklær. Har du noen i familien som ønsker seg nye skøyter, hockeykølle, skibriller eller annet utstyr, er Sportamore butikken hvor du finner det. Derfor kan du hamstre mange gode julegaver på Black Friday!

6. NA-KD

Her kan du kjøpe drømmegarderoben og holde deg oppdatert på de siste trendene. Na-kd er ekstra gode på å sette sammen kul inspirasjon, slik at det blir enklere for oss som kunder å finne ut hva vi ønsker oss. Ta en titt på nettsiden og finn dine favoritter, så håper vi å holde deg oppdatert med supergode rabatter og tilbud på Black Friday!

7. Nelly

Her kan man få mye for pengene, og ekstra gode tilbud håper vi selvsagt på under Black Friday. På nelly.com finner du nemlig alt du trenger til vintersesongen, enten det dreier seg om kjoler til julebord eller ball, eller sportsantrekk for alle anledninger. Om du er på utskikk etter det lille under, har Nelly en utrolig fin kolleksjon av undertøy, som vil glede både deg og partneren.

8. Stylepit

Stylepit er en annen godbit på nett, som man bør sjekke ut før Black Friday. De fører merker som Peak Performance, Polo Ralph Lauren og Nike, som har vært favoritter blant nordmenn i lang tid. Nettbutikken har også andre gode kategorier, som skjønnhet og tilbehør. Derfor kan du sikre julegaver til hele familien på ett og samme sted! Ta deg en titt etter favorittene dine før Black Friday, så kan du prøve å sikre deg supergode kupp på den store salgsdagen.

9. Pierre Robert

Alle trenger gode ullklær gjennom hele vinterhalvåret, og vi elsker at Pierre Robert lager ulltøy som er bruksvennlig under jobbantrekk. På Black Friday anbefaler vi de deilige strømpebuksene, sokkene og ulltrøyene, og vi skal følge med på Black Friday etter supergode kupp! Da kan vi holde oss gode og varme, uten at vi må kle oss i kjempetykke ullstrømper!

10. Stayhard

Stayhard brenner for stil, og vi håper de brenner for gode salg på Black Friday også! På Stayhard kan herrer finne stilige produkter, og spesielt i skoavdelingen kan man gjøre gode vinterkupp. For herrer som liker å bruke litt tid på utseendet har de også en hel egen kategori – nemlig grooming. Her finner du gode produkter for skjeggpleie og barbering, som vil være den ultimate gaven for ham.

Vi følger aktivt med på de beste tilbudene på Black Friday! Klikk her for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene for årets største salgsdag.

 

Interessert i mer enn mote? Her tror vi det blir interiørsalg!

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.