Ukategorisert

Timesalg: Xbox One eller Playstation 4 – hva skal du velge?

Spillkonsoller er ikke lenger bare spillkonsoller, det er så mye mer. Du kan se på strømmetjenester, spille av blu-ray, sjekke Youtube og mye mer. Spillkonsollen er en multimediadings med svært mange funksjoner og underholdning for alle – store og små!

Her finner du Xbox One på timesalg for kun 1999kr og da med spillet Gears of War 4!

Her finner du Playstation 4 Slim til kun 2190 kroner – på timesalg!

Dette er særdeles lave priser. Den rimeligste versjonen av Xbox-pakken vi fant 24.november var 3100kr, mens Playstation slim fant vi for 2900kr…

xboxone_playstation

Hvilken skal du velge?

Begge konsollene har sine klare fordeler, og er samtidig ganske så like. For de minste hendene er kanskje kontrollerne på Playstation enklere – og det er også flere apper for strømmetjenester for Playstation. Samtidig har Xbox One kanskje flere bedre eksklusive spill, og har også en eksklusiv avtale med Electronic Arts som gjør at utgavene av for eksempel FIFA kan være bedre på Xbox.

Når det gjelder famileunderholdning vinner kanskje PS4 fordi den har spill som Little Big Planet, mens Xbox vinner for den mer seriøse gameren som ønsker store spill med flere mods (altså brukergenerert innhold). Siden Xbox One er nærmere en PC er det her ofte mer fra PC-verdenen å kjenne igjen.

Her finner du Xbox One på timesalg for kun 1999kr og da med spillet Gears of War 4!

Her finner du Playstation 4 Slim til kun 2190 kroner – kun i helgen!

Xbox Live og Playstation+

Disse to medlemstjenestene gir deg minimum to gratis spill hver måned, samt en del andre fordeler. 12 måneder med Xbox Live koster 489 kroner her (gjelder for både Xbox 360 og Xbox One). Du kan kjøpe PS Plus for 12 måneder her for 499 kroner. En super ekstragave både til den som får ny konsoll, eller den som allerede har. Begge er gode, men spillene er kanskje oftere bedre på Playstation+.

Her finner du Xbox One på timesalg for kun 1999kr og da med spillet Gears of War 4!

Her finner du Playstation 4 Slim til kun 2190 kroner – kun i helgen!

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.