Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Tilbud på Daniel Wellington

Nettavisens lesere får et eksklusivt tilbud på klokke fra Daniel Wellington

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Daniel Wellington har i løpet av de siste årene blitt et velkjent merke innenfor klokker, og har blitt spesielt kjent for sin avslappede og upretensiøse stil – med et touch av eleganse. Det har inspirert til mange ulike modeller, og bestselgeren Daniel Wellington Classic Black Lady har vært spesielt populær.

Derfor har vi gleden av å presentere en eksklusiv rabattkode for Nettavisens lesere: Med rabattkoden NETTAVISENSPESIAL får du den nydelige klokken til kun kr 999,-. Originalprisen er kr 1 549,- så her kan du spare over 500 kroner! Det passer vel perfekt nå som det er på tide å kjøpe julegaver?

Her kan du kjøpe Daniel Wellington Classic Black Lady Sheffield Silver. Husk vår eksklusive rabattkode ved kassen.Tilbudet gjelder så lenge lageret kan levere!

 

Daniel Wellington Classic Black Lady har en nydelig kontrast mellom den svarte urskiven, sølvfargen på viserne og skinnremmen.

 

En klokke til alle anledninger

Det vi elsker med Daniel Wellingtons klokker, og spesielt Classic Black Lady Sheffield Silver, er at den kan brukes til alle anledninger, enten jobb, fest eller familieselskap. Den stilrene sorte skiven, sammen med sølvdetaljene, skaper en sofistikert look og vil være en perfekt klokke for både ham og henne.

Den luksurøse urskiven er bare seks mm tykk, noe som har vært en viktig del av designprosessen til Daniel Wellington, og det er ikke uten grunn at mange velger å kopiere stilen. Nå får du derimot den originale klokken til kun kr 999,- med rabattkoden NETTAVISENSPESIAL når du sjekker ut hos klokker.no.

 

Les alt om Daniel Wellington Classic Black Lady Sheffiels Silver her

Trygg handel på klokker.no

Når du kjøper din Daniel Wellington Classic Black Lady på klokker.no får du den sikreste garantien. Nettbutikken er autoriserte Daniel Wellington forhandlere og du handler din Daniel Wellington klokke med full returrett, og med en landsdekkende garanti. I tillegg til en sikker handel, får du også et stilsikkert produkt.

Daniel Wellington har skapt en egen avslappet og preppy stil, noe vi ser hos aktører som Ralph Lauren, Gant og Brooks Brothers, men det hele startet da Daniel Wellington, klokkemerkets store inspiratør, brukte Rolexene sine med slitte Nato-reimer. Ideen har blitt bragt videre til designet av Daniel Wellington, og resultatet har blitt en stilren og klassisk klokke.

 

Ønsker du å vite med om Daniel Wellington Classic Black Lady Sheffield Silver? Les alt her

 

Her kan du kjøpe Daniel Wellington Classic Black Lady til kun kr 999,- med rabattkoden NETTAVISENSPESIAL

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.