Ukategorisert

Tilbud på Daniel Wellington

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Daniel Wellington har i løpet av de siste årene blitt et velkjent merke innenfor klokker, og har blitt spesielt kjent for sin avslappede og upretensiøse stil – med et touch av eleganse. Det har inspirert til mange ulike modeller, og bestselgeren Daniel Wellington Classic Black Lady har vært spesielt populær.

Derfor har vi gleden av å presentere en eksklusiv rabattkode for Nettavisens lesere: Med rabattkoden NETTAVISENSPESIAL får du den nydelige klokken til kun kr 999,-. Originalprisen er kr 1 549,- så her kan du spare over 500 kroner! Det passer vel perfekt nå som det er på tide å kjøpe julegaver?

Her kan du kjøpe Daniel Wellington Classic Black Lady Sheffield Silver. Husk vår eksklusive rabattkode ved kassen.Tilbudet gjelder så lenge lageret kan levere!

 

Daniel Wellington Classic Black Lady har en nydelig kontrast mellom den svarte urskiven, sølvfargen på viserne og skinnremmen.

 

En klokke til alle anledninger

Det vi elsker med Daniel Wellingtons klokker, og spesielt Classic Black Lady Sheffield Silver, er at den kan brukes til alle anledninger, enten jobb, fest eller familieselskap. Den stilrene sorte skiven, sammen med sølvdetaljene, skaper en sofistikert look og vil være en perfekt klokke for både ham og henne.

Den luksurøse urskiven er bare seks mm tykk, noe som har vært en viktig del av designprosessen til Daniel Wellington, og det er ikke uten grunn at mange velger å kopiere stilen. Nå får du derimot den originale klokken til kun kr 999,- med rabattkoden NETTAVISENSPESIAL når du sjekker ut hos klokker.no.

 

Les alt om Daniel Wellington Classic Black Lady Sheffiels Silver her

Trygg handel på klokker.no

Når du kjøper din Daniel Wellington Classic Black Lady på klokker.no får du den sikreste garantien. Nettbutikken er autoriserte Daniel Wellington forhandlere og du handler din Daniel Wellington klokke med full returrett, og med en landsdekkende garanti. I tillegg til en sikker handel, får du også et stilsikkert produkt.

Daniel Wellington har skapt en egen avslappet og preppy stil, noe vi ser hos aktører som Ralph Lauren, Gant og Brooks Brothers, men det hele startet da Daniel Wellington, klokkemerkets store inspiratør, brukte Rolexene sine med slitte Nato-reimer. Ideen har blitt bragt videre til designet av Daniel Wellington, og resultatet har blitt en stilren og klassisk klokke.

 

Ønsker du å vite med om Daniel Wellington Classic Black Lady Sheffield Silver? Les alt her

 

Her kan du kjøpe Daniel Wellington Classic Black Lady til kun kr 999,- med rabattkoden NETTAVISENSPESIAL

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.