Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Singles Day: Populære dingser på salg!

Endelig er det Singles Day hos Coolstuff, Coolshop og Unikia!

Lørdag 11. november er verdens største shoppingdag, Singles Day, og for oss nordmenn en oppvarming til salgsfesten Black Friday. Det er kort fortalt en feiring av alle single i verden, hvor nettbutikker har latterlig gode priser på mange bra produkter. Vi gir deg de beste salgene, tilbudene og rabattkodene under Singles Day lørdag 11. november.

Hos Coolstuff får du flere populære dingser til rabatterte priser – kun i dag!
PS! Coolstuff har feil på produktside, men legger du produktet i handlekurven får du riktig salgspris.

Unikia.com tilbyr hele 30 % rabattALLE varer til og med søndag 12. november. Bruk rabattkoden SINGLE. Koden gjelder også varer som allerede er på tilbud!

Coolshop.com har rekke tilbud på kule dingser. Sjekk her.


Vooni Powerbank til bilen

Er det én ting alle bør ha i bilen, er det Vooni Jumpstarter Powerbank! Nå bilbatteriet er flatt, trenger du ikke spørre andre om hjelp – du har jo en allerede i bilen! Når bilen er i gang igjen og du er underveis, kan du bruke Jumpstarter som nødlader til nettbrett, bærbare pc-er og mobiltelefoner.

KUN I DAG – PÅ SALG!


Badebalje for voksne – spar 500 kroner

Selv om du ikke har en badekar, kan du skaffe deg en nå. Denne kompakte badebaljen fra Coolstuff er utstyrt med oppbevaringskurv og avløp, og er perfekt å ha i små bad!

Denne har aldri vært på salg – utrolig populær – få tak i den her!


Softest-tøfler

Verdens mykeste tøfler! Perfekte å gi bort som gave til andre eller til seg selv.
Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLE

Du får tak i de HER!

Softest


Zenkuru trådløst massasjeapparat

Alle bør ha en massasjeapparat hjemme. Denne fra Zenkuru er trådløs med ergonomisk håndtak som fungerer for hele kroppen, med utskiftbare massasjehoder. Denne er perfekt om du har det travelt, og trenger en kjapp massasje når enn det passer deg! Også fin å gi bort som gave;)

Sjelden på tilbud – sjekk prisen her!


Cozy Boots

Varme disse kosetøflene i mikroen i 90 sekunder – så får du gode, varme føtter i to timer. Cozy Boots har varmeposer fylt med druekjerner som holder på varmen i to timer. Samtidig luker de lavendel! Koseligere får du det ikke.

SJEKK PRISEN I DAG!


Pølsemaskin

Få perfekte pølser – fire ganger om gangen. Med Hot Dog Maker kan du kose deg med perfekte grillpølser hele året.

ELLEVILL PRIS I DAG!!


TacoServer

Få varme lefser og taco gjennom hele måltidet med denne. Du legger tortillaene/skjellene øverst i beholderen, mens et tent telys plasseres under.

Du får tak i den HER!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLETacoServer


Pleddet Hygge

Denne redder deg fra kulden i vinter. Kos deg inn i det deilige pleddet som holder deg varm og myk.

Du får tak i den HER!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLE

Hygg


Warmest-tøfler

Aldri mer kalde føtter! Disse er 2 tøfler i 1 som passer alle føtter.

Du får tak i de HER!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLE

Warmest tøfler


Pantastic

Designet av en 10-åring for å gjøre hverdagen din enklere. Aldri mer søl og krøll igjen med denne!

Du får tak i den HER!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLE

PANTASTIC


Expain Relax Back

Denne massasjeputen kan du ha som fast inventar på sofaen. Aldri vond rygg mer! Den drives av en sterk motor på og kan brukes på mange forskjellige måter. En ting er sikkert. Den er deilig for ryggen!

Du får tak i den HER!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLE

Expain Relax Back


Smart Mix

Den beste miksebollen ute på markedet! Smart Mix har et unikt langt nebb som gjør at du ikke søler og er lett å helle av. Den har en eggknekker på siden som gjør det enklere å knekke egg.

Du får tak i den HER!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLE

SMART MIX


XCAP Refleks

Oppladbar refleks på en varm strikkelue. Perfekt for å gå tur med i mørket! Til både voksne og barn.

Få tak i de HER!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLE

XCAP Refleks


Boily

Dette lokket bør alle ha på kjøkkenet! Det gjør det nærmest umulig at det koker over. Er det ikke digg å slippe det?

Du får tak i den HER!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLE

Boily


Hårvekk

Blir du ikke irritert av tett sluk med masse ekkelt hår? Med denne i avløpet får du samlet opp all håret samtidig som vannet renner fritt.

Du får tak i den HER!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLE

Hårvekk


Lommebok med lader

Lommebok i ekte lær, nødlader til mobilen og god plass til flere kort.

Du får tak i den HER!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLE

Gnist Charging Wallet


Expain Relax Legs

Har du kalde føtter, eller stive legger og føtter? Len deg tilbake og kos deg med denne massasjen som kan styres fra smarttelefonen!

Du får tak i den HER!

Få 30 % rabatt i dag-  rabattkode: SINGLE

Expain Relax Legs

Se det store utvalget av smarte dingser hos Unikia HER!

Det er flere gode tilbud på Singles Day! Få oversikt over andre salg her!

Coolstuff får du flere populære dingser til rabatterte priser – kun i dag!

Unikia.com tilbyr hele 30 % rabattALLE varer til og med søndag 12. november. Bruk rabattkoden SINGLE. Koden gjelder også varer som allerede er på tilbud! Vi viser deg de beste tilbudene fra Unikia nederst i saken!

Coolshop.com har rekke tilbud på kule dingser. Sjekk her.


Les også:

Topp 50 beste elektronikk i 2017

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.