Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Singles Day: Festkjoler på salg

I dag kan du gjøre et kupp på sesongens lekreste festkjoler.

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

Er det én ting man har mye bruk for i tiden fremover, så er det fine kjoler. Og hva er vel bedre enn tilbud på nettopp det? I dag er det mange som har gode tilbud på festkjoler, og Høyer kjører på med 20% på alle kjoler med rabattkode singleladies.  NA-KD gir deg 22 % på alt ut dagen, mens Wakakuu har 15% på utvalgte plagg. Det er med andre ord nå du bør sikre deg årets kjole til en av førjulstidens mange festligheter. Kanskje du til og med finner selve julekjolen eller nyttårskjolen?

Under har vi valgt ut noen kjolefavoritter, alle på salg i dag.

Sort blondedrøm fra By Malina

Rålekker kjole fra By Malin. Denne er en ny variant av den klassiske Carminekjolen, er gir deg garantert alles oppmerksomhet. Du finner den her. Husk at du får 20% rabatt med koden singleladies.

Ikonisk svart kjole fra Pia Tjelta

Denne kjolen gjør akkurat passe mye ut av seg. Du finner den her.

Se også vår livedekning av dagens store salg her.

Elegant rød kjole fra By Malene Birger

Denne kjolen fra By Malene Birger fungerer både til fest og til julelunsjene. Rødt er en farge som gjør seg ekstra godt i tiden fremover, og denne er en klassiker.

Glitrende partykjole fra Samsøe Samsøe

Med denne kjolen fra Samsøe Samsøe kan du glitre deg gjennom vinterens fester. Rålekkert med de lange ermene. Husk rabattkode singleladies!

Stilren fløyel fra IRO

Iro er kjent for sine moderne snitt og lekre plagg, og denne kjolen i fløyel er ikke noe unntak. Den dype utringningen gjør kjolen ekstra glamorøs. Her finner du den. Sjekk også denne kjolen med liknende snitt, i gull.

Grønn velvetkjole fra NA-KD

Grønn er en farge som sjeldent slår feil, og en klassiker når det gjelder julekjoler. Denne fra NA-KD passer både i familiemiddagene og på fest. Bruk koden iloveme på NA-KD.

Metallisk festkjole fra Gestuz

Denne kjolen har glitrende metalltråder, og kommer i en flatterende lengde. Se nærmere på den her.

Glitrende kjole med spennende rygg

På denne kjolen er det ryggen som gjør mest ut av seg.  Foran er den enkel og stilren, og bak blir du en liten julegave med den søte sløyfedetaljen.  Her finner du den.

Blonder og stas fra By Malina

Med denne kjolen fra By Malina blir du garantert lagt merke til. Går du for denne, er smykker unødvendig – selv til fest.

Paljettkjole fra Gestuz

Denne kjolen fra Gestuz har en lekker blåfarge, og paljettene gjør den perfekt til fest. Perfekt til jul eller nyttår.

Elegant kjole i 100% silke

Denne kjolen fra Lupe er absolutt ikke billig, men så er det også håndlaget og i 100% silke. De lange ermene og den dype v-halsen gjør at det synes tydelig at kjolen er av det eksklusive slaget. Når prisen er så høy som på denne, utgjør 15% rabatt faktisk litt forskjell.

Kort metallisk kjole fra IRO

Denne kjolen fra IRO har stilige volangdetaljer, og er temmelig kort. Det fungerer veldig fint, når selve kjolen er såpass løs i fasongen. Den er ikke billig, så det kan lønne seg å slå til mens det er 20% hvis denne er noe du kunne tenke deg til årets festsesong.

Elegant sort kjole fra By Malina

Denne kjolen oser av klassisk eleganse, samtidig som den er iøyefallende med de lekre volangene. Like fin til juleselskap som til nyttårsaften eller fest med jentene.

Gå til kjolesalget til Høyer

Gå til kjolesalget til Wakakuu

Gå til kjolesalget til NA-KD

Ellos har også en del kjoler på 30% rabatt, sjekk utvalget her.

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.