Foto: By Malina
Mote

Singles Day: Festkjoler på salg

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

Er det én ting man har mye bruk for i tiden fremover, så er det fine kjoler. Og hva er vel bedre enn tilbud på nettopp det? I dag er det mange som har gode tilbud på festkjoler, og Høyer kjører på med 20% på alle kjoler med rabattkode singleladies.  NA-KD gir deg 22 % på alt ut dagen, mens Wakakuu har 15% på utvalgte plagg. Det er med andre ord nå du bør sikre deg årets kjole til en av førjulstidens mange festligheter. Kanskje du til og med finner selve julekjolen eller nyttårskjolen?

Under har vi valgt ut noen kjolefavoritter, alle på salg i dag.

Sort blondedrøm fra By Malina

Rålekker kjole fra By Malin. Denne er en ny variant av den klassiske Carminekjolen, er gir deg garantert alles oppmerksomhet. Du finner den her. Husk at du får 20% rabatt med koden singleladies.

Ikonisk svart kjole fra Pia Tjelta

Denne kjolen gjør akkurat passe mye ut av seg. Du finner den her.

Se også vår livedekning av dagens store salg her.

Elegant rød kjole fra By Malene Birger

Denne kjolen fra By Malene Birger fungerer både til fest og til julelunsjene. Rødt er en farge som gjør seg ekstra godt i tiden fremover, og denne er en klassiker.

Glitrende partykjole fra Samsøe Samsøe

Med denne kjolen fra Samsøe Samsøe kan du glitre deg gjennom vinterens fester. Rålekkert med de lange ermene. Husk rabattkode singleladies!

Stilren fløyel fra IRO

Iro er kjent for sine moderne snitt og lekre plagg, og denne kjolen i fløyel er ikke noe unntak. Den dype utringningen gjør kjolen ekstra glamorøs. Her finner du den. Sjekk også denne kjolen med liknende snitt, i gull.

Grønn velvetkjole fra NA-KD

Grønn er en farge som sjeldent slår feil, og en klassiker når det gjelder julekjoler. Denne fra NA-KD passer både i familiemiddagene og på fest. Bruk koden iloveme på NA-KD.

Metallisk festkjole fra Gestuz

Denne kjolen har glitrende metalltråder, og kommer i en flatterende lengde. Se nærmere på den her.

Glitrende kjole med spennende rygg

På denne kjolen er det ryggen som gjør mest ut av seg.  Foran er den enkel og stilren, og bak blir du en liten julegave med den søte sløyfedetaljen.  Her finner du den.

Blonder og stas fra By Malina

Med denne kjolen fra By Malina blir du garantert lagt merke til. Går du for denne, er smykker unødvendig – selv til fest.

Paljettkjole fra Gestuz

Denne kjolen fra Gestuz har en lekker blåfarge, og paljettene gjør den perfekt til fest. Perfekt til jul eller nyttår.

Elegant kjole i 100% silke

Denne kjolen fra Lupe er absolutt ikke billig, men så er det også håndlaget og i 100% silke. De lange ermene og den dype v-halsen gjør at det synes tydelig at kjolen er av det eksklusive slaget. Når prisen er så høy som på denne, utgjør 15% rabatt faktisk litt forskjell.

Kort metallisk kjole fra IRO

Denne kjolen fra IRO har stilige volangdetaljer, og er temmelig kort. Det fungerer veldig fint, når selve kjolen er såpass løs i fasongen. Den er ikke billig, så det kan lønne seg å slå til mens det er 20% hvis denne er noe du kunne tenke deg til årets festsesong.

Elegant sort kjole fra By Malina

Denne kjolen oser av klassisk eleganse, samtidig som den er iøyefallende med de lekre volangene. Like fin til juleselskap som til nyttårsaften eller fest med jentene.

Gå til kjolesalget til Høyer

Gå til kjolesalget til Wakakuu

Gå til kjolesalget til NA-KD

Ellos har også en del kjoler på 30% rabatt, sjekk utvalget her.

Relaterte innlegg
Mote

Black Weekend: Opptil 70% rabatt hos Miinto

Miinto.no er et kollektiv av mer enn 400 uavhengige Norges motebutikker forent under Miinto -nettverket. ‬‬‬Du finner altså et stort utvalg av herre-og damemote under ett sted. I dag kan du gjøre kupp på populære…
Les mer
Mote

20 festkjoler på salg

Den store festsesongen er i gang, og nå er det på tide å finne den perfekte kjolen til julebord, julaften og nyttårsaften. Er du lur, kjøper du kjolen din under Black Week! Vi har sett…
Les mer
Mote

Den velkledde, single mannen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.