Young woman sitting in bathroom and applying facepack. Beautiful female in front of mirror applying facial mask.
Ukategorisert

Singels Day: Skjønnhetsprodukter

Dagen for alle single, som inntreffer 11.november er den perfekte dagen for å gjøre stas på seg selv. Skjønnhets- og pleieprodukter er aldri feil og i dag vil KICKS gi alle oss single ekstra oppmerksomhet i form av fantastiske tilbud!

Her finner du oversikten over alle nettbutikkene som feirer Singles Day og tilbyr de beste salgene, tilbudene og rabattkodene !

HJEMMESPA

Siden 11.november faller på en lørdag er det den perfekte anledningen til å stelle i stand en aldri så liten hjemmespa. Tenn deilige duftlys, lag et fotbad, ta på en pleiende maske eller skrubb huden ren. Kicks gir deg hele 50% på utvalgte produkter. KLIKK DEG INN TIL SINGLESDAY HER!

 

Den populære skjønnhetsbutikken frister i tillegg med et aldri så lite salg. Ved hjelp av noen tastetrykk kan du unne deg en ny parfyme,leppestift, øyenskygge eller maskara.

SJEKK UT SALGET HOS KICKS HER!

Beauty

Kicks er ikke den eneste butikken som vil hylle «All the single ladies». Nordic Feel gir deg en unik rabattkode: 10% rabatt på hele din ordre med kode NETTAVISEN. Gjelder fra 11. november

.

Det er ikke feil å unne seg en ny duft, makeup eller pleieprodukter. Klikk deg inn til nettbutikken HER!

 

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Ukategorisert

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt. 1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag 2….
Les mer
Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.