Ukategorisert

Opptil 70% hos Zalando: Gjør kupp på festantrekk!

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Den største shoppingdagen i året, Black Friday, er her veldig snart, og vi varmer opp med mange gode tilbud. Black Week-kjøret er godt i gang. Under Black Week-perioden har du mulighet til å gjøre virkelig store kupp på produkter du har drømt om å kunne kjøpe tidligere i år.

Det gjelder å følge godt med denne uken, for under Black Week, Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday kjører nettbutikkene helt ville kampanjer. Hos Zalando kan du sikre deg plagg til en veldig billig penge akkurat nå. I dag har de salg på festmote, så om du ikke har kjøpt antrekk til julefest-sesongen burde du slå til nå.

Spar opptil 70 % på festmote – Sjekk ut hele salget hos Zalando her.


Dress

Sort dress fra Anthony Morato HER, Blå dress fra Burton Menswear  HER, Blå dress fra Anthony Morato HER

Se flere dress-sett på salg HER!


Skjorter, vester og dressjakker

Skjorte fra Antony Morati


Skjorte fra Armani


Skjorte fra Armani


Skjorte fra Ben Sherman


Skjorte fra Scotch & Soda


Vest fra Antony Morati


Dressjakke fra Farah


Dressjakke fra Jack & Jones


Dressjakke fra Burton Menswear London


Dressjakke fra Scotch & Soda


Slips og sløyfer

Slips fra Calvin Klein


Sløyfe fra Calvin Klein


Slips fra Calvin Klein


Sløyfe fra Tommy Hilfiger


Slips fra Tommy Hilfiger


Slips fra Tommy Hilfiger


Slips fra Tommy Hilfiger


Pensko

Sko fra Azzaro


Sko fra Tommy Hilfiger


Sko fra Brett & Sons


Sko fra Ted Baker


Sko fra Ted Baker


Sjekk ut flere Black Friday-tilbud her.

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.