Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Motekupp Black Week

Her er de beste motekuppene denne uken!

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

I løpet av de siste årene har Black Friday blitt et stort fenomen her i Norge, og i år havner den store salgsdagen på 24.november. Basert på tidligere erfaringer kommer mange nettbutikker til å starte megasalget enda tidligere, og Black Friday-fenomenet har gått over til å bli Black Week.

Under Black Friday-perioden har du mulighet til å gjøre virkelig store kupp på julegaver og produkter du har siklet på tidligere i år, men kanskje ikke har hatt råd til. Det gjelder å følge godt med, for under Black Week, Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday kjører nettbutikkene helt ville kampanjer!

Vi har lett nettet rundt og funnet de beste motekuppene fra Black Week! Vi oppdaterer saken jevnlig for å hele tiden holde deg oppdatert på de beste kuppene gjennom uken!


Zalando: frister med opptil 70% på designer mote! Her kan både kvinner og menn klikke hjem et nytt tilskudd i garderoben til en rimelig penge.

Vi har samlet TOPP10 kupp til herre og dame fra den populære nettbutikken:

TIL HERRE

Parka fra J.LINDEBERG – 30%

Trenger du å oppdatere vintergarderoben er det lurt å begynne med yttertøy.

Se flere bilder her!


Skjorte fra Filippa K – 40%

Fin og klassisk skjorte bør finnes i skapet til enhver mann.

Hvis ikke denne fra Filippa K faller i smak, kan du titte på modellen fra Polo Ralph Lauren under.


Skjorte fra Polo Ralph Lauren – 40%

Det er ikke til å stikke under stolen at Polo har blitt et merke nordmenn har en forkjærlighet for. Nå kan du sikre deg denne klassiske skjorten til hele 40% rabatt!


Sko fra Polo Ralph Lauren – 50%

Kule støvler til halv pris!

Kåpe fra J.LINDEBERG – 30%

En utrolig fin kåpe for en stilig mann!

Dette kan bli en meget populær julegave. Se flere bilder og sjekk prisen her!


Sneakers fra Iceberg – 50%

Kule sneakers som går med det meste!

Her kan du sjekke størrelse og pris.


Genser fra Tiger of Sweden – 40%

En klassiske genser i 100% ull fra populære Tiger of Sweden.

Kanskje denne bør legges under juletreet i år?


Dress fra Tiger of Sweden – 45%

Den store festsesongen er i gang og du bør ha en dress klar til de mange julebordene og festene.

Hva med denne til nesten halv pris!


Kåpe fra Harris Wharf London – 40%

Sko fra Levi’s® – 35%

Ser du etter vintersko?

Kanskje disse fra Levis vil falle i smak?


TIL DAME

Kåpe fra Filippa K – 30%

Lekker ullkåpe fra det populære merke!

Se flere bilder her!


Jumpsuit fra Halston Heritage – 50%

Bli festens dronning i denne fantastiske jumpsuiten!

Sjekk prisen her!


Vinterjakke fra Filippa K – 40%

Når temperaturene daler ned, er vi nødt om å tulle oss inn i varme og kule jakker.

Denne kan du nå sikre deg i dag til 40% rabatt. Sjekk prisen her!


Kåpe fra Tiger of Sweden – 30%

Kåpen består av 80% ull som gjør den superdeilig på vinteren.

Her kan du titte på flere bilder!


Veske Armani Jeans – 55%

«Jeg har nok vesker i samlingen min» har INGEN kvinne sagt noen gang!

Derfor kan du klikke hjem denne lekkerbisken til over halv pris rabatt!


Sandaler fra Birkenstock – 40%

De uberpopulære sandalene kan du nå klikke hjem til utrolige prisen av 449,-! Dette er virkelig et godt kupp du ikke bør gå glipp av.

Husk at tilbudet gjelder kun i dag!


Ankelboots fra Pura Lopez – 40%

Ankelboots er våre absolutt favorittsko både på høsten, vinteren og våren. Derfor er det også en sikker og god investering.

Vi digger denne modellen som du i dag kan skaffe deg til 40% rabatt!


Kåpe fra PS by Paul Smith -40%

Hvor fin er ikke denne?

Sjekk størrelser og pris her!

Jakke fra Patrizia Pepe – 40%

En perfekt jakke til festsesongen!

Se flere bilder her!

Kjole fra DESIGNERS REMIX – 30%

Ja, takk sier bare vi!

Det er ikke lett å finne festkjoler med arm og denne er rett og slett perfekt til både julebord, venninnefester og middager med svigers.

HER FINNER DU OVERSIKT OVER ALLE BLACK WEEK -TILBUDENE !

 

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.