SportUkategorisert

Milrab feirer Singles Day

Singles Day er en tradisjon som kommer fra Kina, hvor det i 1993 var en gjeng studenter som syntes det var på tide med en dag for feiring av de single. I senere tid har Singles Day blitt en handelsdag, der stadig flere butikker feirer med gode tilbud.

Handledagen er stor i Asia, i 2018 omsatte Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar. Den store handledagen har blitt stadig mer populær også i Norge og Europa de siste årene.

Milrab, som er en norsk gigant innen friluft, villmark, trening og militære produkter, feirer Singles Day med knalltilbud på en rekke produkter til turen.

 

De slår til med en rekke tilbud på smartklokker fra kjente merker som Suunto, Garmin og Polar.

Den populære Suunto Core får man hele 54% rabatt på i dag. Det er også tilbud på flere klokker fra Suunto.

SUUNTO Core - Klokke - All Black

Smartklokken Polar M430S er satt ned 44% for anledningen. Resten av klokkene fra Polar finner du her.

POLAR M430 S - Klokke - Hvit (90067355)

 

Dette er også dagen for å slå til på sko, terrengskoene fra On, er satt ned med hele 50%.

De har tilbud på alle typene fra On;

Cloudventure, Cloudace, Cloudflow, Cloudsurfer, og On Cloud.

On Cloudventure W - Sko - Sand/Wash (100038-1111)  On Cloudace W - Sko - Ruby/Lava (100020-1065)  On Cloudflow W - Sko - Spice/ Flash (100024-1676)

Turstøvlene Alfa Jerv, Alfa Bukk og Alfa Bever er også satt ned hele 30% kun i dag.

 

 

ALFA Jerv A/P/S GTX - Sko (511-512-221)ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)ALFA Bever Perform GTX - Sko (519-512-401)

 

Sportsbriller fra det anerkjente merket Oakley, er satt ned med opp til 48%. Der finner man blant annet de populære sportsbrillene Oakley Radar Ev Path, Oakley Jawbreaker Prizm, Oakley Jawbreaker Retina og Oakley Flight Deck Black.

Oakley Radar Ev Path - Prizm Sapphire Snow - Sportsbriller Oakley Jawbreaker Prizm - Polished White - Sportsbriller Oakley Jawbreaker Retina - Sportsbriller - Prizm Road Oakley Flight Deck Black - Prizm Torch Iridium - Goggles (OO7050-33)

 

Her finner du alle sportsbrillene fra Oakley.

Med opptil 30% rabatt på boxere fra Björn Borg, kan man smelle til med en tidlig julegave til seg selv eller noen man er glad i.

Björn Borg Sammy Solid 3pack - Boxershorts - Blue Depths (9999-1024-70101)

Det er også 40% rabatt på hengekøyer fra Ticket To The Moon.

Ticket To The Moon Original - Hengekøye - Lilla/ Marineblå (TMO3006)Ticket To The Moon Original - Hengekøye - Olivengrønn/ Khaki (TMO2422)

Her finner du hele oversikten.

 

 

 

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
SalgskuppSport

20 knallgode sports- og friluftskupp

Sports- og friluftsutstyr er ikke akkurat billig, så det lønner seg å slå til når kvalitetsprodukter og bestselgere er på salg.
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.