Ukategorisert

Luksuriøse badekåper og håndklær på salg

Vi har funnet de perfekte gavene for enten farsdag, bursdag eller jul, til de som er glade i det lille ekstra på soverommet og badrommet. Nettbutikken iseng.no har nemlig kommet med rabatter på opptil 20 %, fra favorittmerkene Gant og Lexington. Dette er kvalitetsmerker som sjeldent er på salg!

Lexington håndklær er produsert i 100 % terry bomull, en kvalitet som får deg til himmelen etter en lang og deilig dusj, og vil være en nydelig gave til livsnyteren. Håndklær fra Gant er også i høyeste kvalitet, og håndklærne er myke med meget god avsorberingsevne. Håndklærne er i 100 % bomull, uten innvevd nylon, slik mange andre håndklær har.


Her finner du luksuriøse håndklær på salg


Begge leverandører har gode kvalitetsprodukter, som gir gode og luksuriøse assosiasjoner. Badekåpene og håndklærne i myk velur-frotté gir oss en behagelig følelse av velvære, og her får du oversikt over de beste kuppene – så er det opp til deg om du vil gå for Lexington eller Gant, men vi lover gode produkter fra begge to!


Interessert i flere gode tilbud? Vi gir deg de beste salgene med egne rabattkoder på Black Friday! Følg med her


Badekåper

Lexington badekåpe Hood Velour – 20 % rabatt


Gant Classic Robe – 20 % rabatt

Psst.. Den finnes i fargene koksgrå, lys grå, hvit og blå også! Her finner du hele utvalget av morgenkåper


Lexington Morgenkåpe Velour – 20 % rabatt


Lexington Morgenkåpe til henne – på 20 % rabatt


Luksuriøse håndklær

Lexington Håndkle Orignial – 10 % rabatt
Serien finnes i mange forskjellige farger. Her ser du det store tilbudet


Lexington Håndkle Striped Velour – 10 % rabatt


Gant håndkle Premium

Håndklærne fra Gant får du mange ulike farger! Se alle her

 

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.